עבור לתוכן

זרימת אוויר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,יש לי מארז SHARK של טרמל טייק עם הרשת בצד והזרימת אוויר במארז היא לא ממש טובה.

הטמפ' יחסית בשמיים של הסיסטם.

יש מאוורר אחד שמעיף אוויר פנימה על הרדיאטור(ערכת קירור ביג ווטר) ומאוורר אחד מקדימה על הכונן הקשיח ומלמעלה אני חיברתי בעצמי מאוורר נוסף שמוציא אוויר החוצה.

השאלה שלי היא,אם אני סוגר עם פרספקט את הרשת מפנים ולמעשה יוצר מארז סגור,הזרימה תשתפר?

מקדימה יהיה מאוורר שמכניס פנימה וגם המאוורר מאחורה יכניס אוויר ומלמעלה המאוורר יוציא אוויר את האוויר החם החוצה,רעיונות?

תודה לכל מי שעוזר.

:)

פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה שכמות האוויר שנכנסת למארז תיהיה שווה לכמות האויר שיוצאת, אז יהיה לך תחלופה טובה של אויר.

אם יש לך שני מאוררים שמכניסים אויר , תעשה שיהיה שתיים שמוציאים.

פורסם

אם תשים את 2 המאווררים הקידמיים שמכניסים, את האחורי שמוציא ותשאיר את הרשת זה יהיה הדבר הכי מצוין לעשות ( אני לא לוקח בחשובן לקנות גוף קירור לחלק מסוים או לעשות מודינג )

פורסם
  • מחבר

לא תיארתי נכון נראה לי,יש במארז דלת מקדימה של המארז והמאוורר שדיברתי עליו הוא למעשה בחיבור שבין הדלת לבין הגוף עצמו של המארז והוא מקרר את הכונן קשיח.

אז להשאיר את הרשת ולעשות עוד אחד למעלה?

הזה של הכונן הקשיח נחשב?

וגם יש מקדימה רק מאוורר אחד,למעלה שמתי עוד אחד נוסף ומאחורה יש אחד שהוא על הרדיאטור של הקירור מים.

תודה על העזרה

הרשת לא מוציאה את כל האוויר מהצד,הורסת את הזרימה?

פורסם

שניה שאני אבין- יש לך מאוורר אחד מקדימה, אחד מאחורה, אחד בגג ורשת בדלת?

וגם זה יעזור אם תגיד אילו גדלים המאווררים

פורסם
  • מחבר

בדיוק זה מה שיש,הבנת נכון

וכולם 120 מ"מ.

הזה שמקדימה הוא על הכונן הקשיח,זה שמאחורה הוא על הרדיאטור,מעל זה שלמעלה יש חורים.

וכן בצד יש רשת עם חורים,רעיונות ? :)

פורסם
  • מחבר

yuval1101

לפי דעתך זה יהיה יעיל אם אני אסגור את הרשת בצד מפנים עם פרספקט ואז יהיו שני מאווררים שמעיפים אוויר פנימה,מצד אחד על הכונן הקשיח ומהצד השני על הרדיאטור ומלמעלה עוד מאוורר פולט החוצה את כל האוויר(120 מ"מ)?

זה יוריד את הטמפרטורה?יתן יותר שקט(חושב שכן)?

תודה :)

פורסם

תראה אני לא יודע מה הולך שם עם הרדיאטור,

אבל בלי שום קשר לזה, בכלליות הדבר שאני רואה הכי נכון וטוב לעשות מבחינת קירור זה לשים את הקידמי שמכניס, את האחורי מוציא ואת העליון מוציא, ולהשאיר את הרשת פתוחה שיכנס דרכה אויר.

וזה היה נחמד אם הייתה מאלתר מאוורר נוסף שיכנס אויר.

תראה, הרשת זה דווקא עוזר לקירור, זה פתח שנותןלך עוד זרימת אויר שהיא טבעית וחסרת רעש בכלל כמובן, אולם הביעה שזה מכניס אבק, אבל גם ככה אתה תצטרך לנקות את המארז כל חודש בערך.

בקשר לשקט, פשוט תקנה מאווררים שקטים, וזה לא משנה אם תשים מאוורר מוציא או מכניס, זה אותו רעש, אולם יכול להיות שהרשת פחות תבלום את הרעש מאשר משהו שיחסות לחלוטין את הדלת, אבל זה לא כלכך יורגש ועדיף לך להשאיר את הרשת ( אני מדבר על מטרות קירור בלבד, ובנוסף לקיחת בחשבון את ענין הרעש )

פורסם
  • מחבר

תודה עזרתם לי מאוד,אני אחבר עוד מאוורר אחד או שניים על הרשת מבפנים כנראה.

פורסם

דווקא בד"כ שמים בדלת מאווררים שמכניסים אויר ( על הכרטיס מסך לדוגמא ) אבל בגלל המצב שלך שי יותר מאווררים שמכניסים מאשר מוציאים אז אני חושב שעדיף שתשים מאוורר של 120mm ברשת שיוציא אויר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים