פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים טוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMDעם צורב(שאני מעביר מהמחשב החדש)כונן DVDוכונן קשיח WD 80GB 8 bufferתיכננתי לקנות לוח אם של ג'יגה בייטGA-7VAXאבל פתאום שמתי לב שיש בו רק שתי ide (תקנו אותי אם אני תועה!!)ולפי מה ששמעתי שזה לא מומלץ לשים את הכונן הקשיח/צורב/DVDעל אותו ה ide (אחד ב-slave ואחד ב-master)אבל יש גם את ה-GA-7VAXPשבו יש רייד וגם 4 ide (נראה לי)אתם חושבים שכדי לי לקנות את ה-GA-7VAPאו שזה יהיה בזבוז כסףכי אני דיי חורג מהתקציב!בתודה מראשhaziri
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים כול הלוחות מגיעים בתור ברירת מחדל עם שני בקרי IDE. זה תומך עד 4 devices.ה XP מגיע עם בקר RAID שבמקור נועד לגיבוי/שיפור ביצועים. אני לא יודע אם זה גם אומר שאתה יכול לחבר ללוח סך של 8 רכיבים. מה שכן, אני ממליץ לך לשנות את הכותרת כי היא כללית מדי ולעומת זאת השאלה שלך ספציפית למדי..לדעתי אם יש לך 3 רכיבים אז תוכל להסתפק בשני בקרים.שים את הדיסק בתור primery masterאת ה DVD בתור primery slaveואת הצורב בערוץ IDE משל עצמו בתור secondary master.ככה זה יבטיח לך שהצורב יקבל את המידע מהדיסק או מה DVD בערוץ נקי.טכנית זה אומר שהעתקה מהDVD להרד דיסק לכאורה תהיה יותר איטית אבל אני בספק אם זה משהו שתוכל לשים לב אליו.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים יש לו שני ערוצי IDE, כלומר 4 מכשירים כמו בכל לוח.וה-Raid אכן מוסיף תמיכה בעוד 4 הארד דיסקים (על שני ערוצים גם כן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.