פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים חבל שזה לא קרה לזקן הזה! (סתם בצחוק) שיחלים מהר למה נראה לי הזקן הזה ישרוף את התוכנית
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים עפ"י מה שאני הבנתי אין לו פגיעות חיצוניות אלא רק במוח (וזה למה הוא במחלקה ניורולוגית). סריקות הראו, עפ"י מקורות של SKY, שאין לי דימום במוח כך שבעזרת השם הוא יצא מזה. הוא מוגדר "קשה אך יציב".
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים חבל שזה לא קרה לזקן הזה! (סתם בצחוק) שיחלים מהר למה נראה לי הזקן הזה ישרוף את התוכנית קלארקסון הוא היחיד שמחזיק את התוכנית , מיי והאמונד הם רק הבובות משחק שלו >
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים עפ"י מה שאני הבנתי אין לו פגיעות חיצוניות אלא רק במוח (וזה למה הוא במחלקה ניורולוגית). סריקות הראו, עפ"י מקורות של SKY, שאין לי דימום במוח כך שבעזרת השם הוא יצא מזה. הוא מוגדר "קשה אך יציב".פיו, נרגעתי...................."רק פגיעה במוח"?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים oh my god, no :'(he was my favorite...the show wont be the same without him....i SO hope he'll be okay... :'(
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים פיו, נרגעתי...................."רק פגיעה במוח"?זה היה במובן שאין לו פגיעות גפיים ודברים כאלה.. זה מתמקד באזור אחד (עד כמה שהוא בעייתי). אני לא מזלזל בחומרת הפגיעה...
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אוי ואבוי לכולנו. שיצא מזה ומהר. גם עליי הוא המועדף. בן אדם מצחיק, חבל... גם עלי, בנאדם טוב וממש חבל עליו טופגיר לא יהיה אותו הדבר בלעדיו (וגם ללא השני.. )
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים תאי המוח לא מתחדשים, לא? ז"א שאם יש לו פגיעה קשה במוח, מאוד סביר שגם אם הוא ייצא מזה זה יגרום לו להרבה נכויות שיכליות וגופניות. מה שאומר שהסיכוי שהוא יחזור לתוכנית הוא אפסי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.