עבור לתוכן

זקוק לחוות דעת בנוגע לסרט ארמגדון

Featured Replies

פורסם

שלום.

רציתי לדעת איך הסרט ארמגדון. על מה הוא, באיזה שנה הוא ייצא, איזה סוג של סרט הוא והכי חשוב-הוא יפה?

אז למי שראה או שמע בבקשה להגיב.

תודה לעונים.

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במשפט אחד: בין הסרטים הכי טובים שיצאו איי פעם.

בוא נסביר למה:

שחקנים: הכי טובים שיכולים להיות. בינהם: ברוס וויליס, בן אפלק, ועוד כמה שלא זוכר את השם שלהם. אבל הם משחקים כל כך טוב.

צוות ההפקה: מבין הטובים בעולם. ג'רי ברוקהיימר, כמפיק ועוד מייקל ביי (!) כבמאי.

תסריט כל כך מושלם. אין לי שום הערה לגביו. המון מתח. המון אקשן. המון הומור (ממש איכותי) והמוזיקה לא מהעולם הזה.

בכל אחד מ-100 הפעמים שראיתי את הסרט הזה, תמיד התרגשתי מחדש. (טוב אוליי אני מגזים..אבל רק בא להגיד שראיתי את הסרט הזה המו-ן פעמים)

כן, אני יוכל לומר שאני סוגד לסרט הזה. אפילו הקהל (בקטע שהם עולים לחללית) גרם לי להתרגש.

ציון שאני נותן לו:

100 מתוך 10. פשוט כך. מושלם מדיי.

ואם לא ראית אותו עד עכשיו, סליחה שאני אומר, אבל אתה דפוק בראש. ( :bash: )

מבטיח לך הנאה לכל אורך השעתיים וחצי שלו.

ערב טוב:)

פורסם

מסכים עם כל מילה של k.machine, ומוסיף לצוות השחקנים אל ליב טיילר............. ועוד מלא שחקנים שאז היו לא כלכך מוכרים, ועכשיו הם דיי גדולים בהוליווד... (למשל אוון ווילסון.....)

וזה אכן סרט מרגש מאד.... עם מוסיקה נפלאה של אירוסמית'........

הוא יצא דיי מזמן.... כמה שנים.....

פורסם

במילה אחת על הסרט

מדהיםםםםם

בשתי מילים

חובה לראות!

פורסם
  • מחבר

על מה הוא מספר/מה העלילה שלו?

פורסם

סרט אחד הטובים שראיתי מימי וראיתי המון!

עברו המון שנים מאז שראיתי אותו, לפי מה שזכור לי זה אחד מאותם הסרטים של סוף העולם וכו', אבל זה סרט גדול!

פורסם

is it suitable for little children?

פורסם

כמה קטנים ?

זה לא סרט של דיסני . יש שם קטעים קשים .

פורסם

10 מינוס.

פורסם

אני לא מאמין שאני רואה כאלו תגובות... ???

סרט עלוב! חוץ מאפקטים אין בו כלום

קיטצ' הוליוודי שמנסה לרגש בצורה הכי דבילית שיש

בקיצור סרט גרוע לא שווה צפייה אלה אם ממש ממש משעמם לך ואתה רוצה להרוג שעתיים

פשוט עוד סרט אסונות מהזבל ההוליוודי שיש כל כך הרבה

פורסם

לגביי החבר'ה הקטנים :

צפייה במסגרת חינוכית כלשהי - לא מומלץ .

לכל שימוש אחר , אני מאמין שהם יעמדו בזה / לא ישימו לב ויתלהבו מהפיצוצים .

פורסם

הסרט יצא ב-1998

מידע עליו ב-IMDB:

http://www.imdb.com/title/tt0120591

מפליא אותי הציון הנמוך שלו ב-IMDB, בהחלט סרט שאני תמיד נהנה לראות. בתיכון אפילו עשיתי עליו bookreport.. (קניתי את הספר) :P

הומור טוב, קטעים מרגשים, סרט הוליוודי טיפוסי עם גיבורים אמריקאיים מהסוג הלא מוצלח כביכול.

על מה הוא מספר/מה העלילה שלו?

העלילה בקצרה (**אזהרה ספויילר**):

מטאור ענק עומד לפגוע בכדה"א ולהשמיד כל יצור חי עלי אדמות (סגנון מה שמשערים שחיסל את הדיניזוארים). NASA שולחת צוות על מנת לשתול בו פצצת אטום ולפוצץ אותו מבפנים לפני שיהיה מאוחר מדי, על מנת להצליח בכך הם מגייסים את שירותו של הארי סטאמפר (ברוס ויליס) והצוות שלו, שנחשבים לחוצבים המוצלחים ביותר בעולם אבל לא בהכרח הכי ממושמעים.

פורסם

סרט קצת קיטשי אבל עדיין מצליח ליצור עניין ובעיקר לרגש, תוסיף לזה אפקטים טובים ושחקנים מהרמה הראשונה בהוליווד וקיבלת סרט טוב...

פורסם

בידור קל להמונים, סרט שאי אפשר ממש לומר עליו שהוא גרוע, כי הוא כל כך הוליוודי ונוסחתי

שכמעט כל אחד יהנה ממנו ברמה כזאת או אחרת, אבל אין בו עומק בגרוש, אם אתה מחפש סרט להעביר איתו את הזמן

ואם מה שעושה לך את זה זה אפקטים הוליוודיים ורגשנות בשקל, אז זה סרט לא רע להעביר איתו את הזמן, ראיתי יותר גרועים :P

פורסם

היא משחקת בו

53-1.jpg

אז כן,הוא שווה צפייה.

בלי קשר לזה שהוא טוב או לא טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים