פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אני רציתי לחתוך פרספקט באורך של 40+- ס"מ ורוחב כ 20 ס"מ.בכל מקרה חתכתי עם הדרמל, ועזבו את זה שכל הבית מסריח, זה גם חתך די מעפן.זה חתך ע"י חימום מטורף. אני מניח שלא השתמשתי במסורית הנכונה, למרות שכתוב שהיא יכולה לחתוך פלאסטיק.השתמשתי ב 426, דיסקית חיתוך מחוזקת.עם מה אמורים לחתוך?
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים באחת הפעמים שחתכתי פרספקס אני חושב שהדרמל עשה עבודה לא רעה.. חוץ מהראש שיוף שלא התאים בכלל
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר לא היה לי בעיה פשוט כל הפלסטיק נמס (רק איפה שרציתי לחתוך) אדי פרספקט היו באוויר, היו גושים של פרספקט חם על כולו.בעקרון הכל ירד, עם איזה ראש שיוף השתמשתם?
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מורידים את זה חלקית בייד ואחר כך עוברים עם שופין ידני.אתה יכול לחתוך גם עם ג'גסו בעל מסורית ברזל. ( רק לחיתוכים בקוו ישר.. או בקשת מאוד רחבה)
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מומלץ עם מסורית קטנה...או סכין, לעבור כמה פעמים על המקום שאתה רוצה לחתוך, ליצור מין חריטה, ואז בעדינות לשבור עם פטיש קטן או עם היד...עם הדרמל מומלץ לחתוך פלסטיק על מהירות 3-4 לא על 6, ב6 ההתחממות רבה מידי... במיוחד עם דיסקיות 426.מקווה שעזרתי, בהצלחה,אבי
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים עם אתה חותך עם דרמל אז תדאג לכך שאתה מכבה את המכשיר תידאג שהוא לא ישאר בתוך החתך כי אז ישבר הדיסקים שתימשוך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.