עבור לתוכן

מדריך: בניית פאן בס ממש פשוט, 3 הלחמות.

Featured Replies

פורסם

עריכה: שיהיה, כבר נקרא לזה מדריך, הוא די מסביר איך לעשות את זה =)

אז ככה, אותי לא מעניין לשלוט על כל מאוורר בנפרד, מה שעניין אותי זה שאני יוכל לבחור בין שני מצבים:

12V (רועש) 7V (שקט). לא רציתי נגדים לא רציתי סיבוך, רציתי שיהיה זול, ושיפעל.

אז עשיתי משהו פשוט, ציירתי ציור של איך זה נראה=)

מה שעשיתי זה בניתי תקע שמתחבר למולקסים נקבה שיוצאים מהספק, ושם יש מפסק 3 מצבים שבורר

בין לחבר את השלילי של המאורר ל 5 V ואז יש מתח של 7V, לחבר את השלילי של המאורר לשלילי של הספק,

ואז יש מתח 12V, או מכובה, שאני לא יודע למה עשיתי את זה, סתם מסוכן שהמנקה תכבה בטעות =\

בכל מקרה ואז יש שקע רגיל כאילו שיצא מהספק שלשם אפשר לחבר מאווררים.

היתרונות של המוד הזה לעומת המדריכים באתר:

א) אין שימוש בנגדים, אין חימום נוסף שצריך לקרר.

ב) לא גורמים שום נזק למאווררים, ככה שאם תפשלו ואתם לא מבינים תמיד אפשר לחזור אחורה.

כמובן שאלה שבאתר יותר מתוחכמים ואם אתם מחפשים משהו רציני יותר, אז לכו עליהם. בעקרון, זה טוב בשביל מתחילים,

ולכן השרטוט מאוד ויזואלי, ולא מקצועי.

אפשר לשכפל מדריך זה לכמה מתגים שתרצו אם תרצו לשלוט על כל מאורר בנפרד, פשוט תעשו אותו דבר כמספר המאווררים,

אבל שהמולקס זכר שמתחבר לספק, יהיה משותף לכולם.

נ.ב: לא שמתי לד, לא חשבתי שצריך, אם אתם רוצים שאני אסביר איך להוסיף תגידו.

[attachment deleted by admin]

פורסם

למאורר אחד עשית?

פורסם
  • מחבר

לא, לכל המאווררים ביחד, כידוע לך לכל מאוורר יש חיבור זכר ונקבה כדי שהוא יוכל להתחבר לספק, ואפשר יהיה לחבר אליו עוד רכיב,

מפצל מובנה שכזה. אז חיברתי את כל המאווררים למתג הזה, כי כמו שאמרתי, אני לא רציתי שליטה ספיציפית, רציתי שתי אפשרויות,

מחשב שקט או מחשב רועש. לכן חיברתי את כל המאוורים אליו ככה שאני שולט או שכולם מקבלים 7 או שכולם מקבלים 12 או שכולם כבויים.

אבל שוב כמו שאמרתי, אפשר ליצור את זה לכמה מאווררים שרוצים תוך שימוש בחיבור אחד לספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים