עבור לתוכן

החוצפה הבילתי ניסבלת של חברת הכבלים - HOT

Featured Replies

פורסם

כפי שאתה מציע לנתק את הבית מרשת החשמל אם אתה לא רוצה להשתמש בחשמל, אתה רשאי לנתק את עצמך מרשת הכבלים. אפילו יותר פשוט, הרם אליהם טלפון ואמור להם שאתה יכול לצפות בכבלים למרות שאתה לא אמור, הם יבואו לסדר את זה. אם לא, שלח מכתב רשום אליהם, ובזה כיסית את התחת שלך.

אני לא יכול לנתק את עצמי מרשת הכבלים, כי לצורך העניין אני משתמש בשירותי הטלפוניה והאינטרנט שלהם, ואני משלם עליהם (אני אישית לא, כי יש לי ADSL, אני מדבר באופן כללי). שוב, אני משלם להם על X, הם נותנים לי X+1 מבלי להתנות את ה+1 הזה בתשלום נוסף. כן, אני יכול להיות אזרח טוב ולהתריע בפניהם על כך - אבל אני לא חייב, והם בטח שלא יכולים לחייב אותי לשלם על הצפיה בטלוויזיה (כי מעולם לא ביקשתי את השירות הזה מלכתחילה).

• תגובות 78
  • צפיות 12.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז אני חוזר לאנלוגיה של שליח שהביא לך משהו שהזמנת מחנות.

הזמנת משהו, קיבלת משהו + 1. אתה צריך להתקשר לחנות ולהגיד שקיבלת משהו אשר אינו שייך לך.

פורסם

קשקוש בלבוש.

אתה יכול לטעון שזה "מוסרי" לנהוג כך, אבל אין שום חוק שמחייב אותך.

בדיוק כמו שתזמין שירותי טלוויזיה בחבילה המינימלית, והם יתנו לך בטעות את חבילת הערוצים המלאה. זאת לחלוטין בעיה שלהם ואין להם שום זכות לגבות על כך תשלום רטרואקטיבית או לתבוע אותך על אותו שימוש שיכלת לעשות (עשית או לא, לא רלוונטי) בשירות הזה.

פורסם

זה לא מה שטוענים עורכי דין, ואני לא מדבר על אלה של חברות הכבלים.

בכל מקרה, אני לא מבין הרבה בחוק, ולכן אני משתדל להקשיב לסמכויות בעניין.

פורסם

אז אני חוזר לאנלוגיה של שליח שהביא לך משהו שהזמנת מחנות.

הזמנת משהו, קיבלת משהו + 1. אתה צריך להתקשר לחנות ולהגיד שקיבלת משהו אשר אינו שייך לך.

אתה חושב שזו טעות שאתה יכול לצפות בטלויזיה דרכם? הם מודעים לכך לחלוטין ולא מעניין אותם לפתור את זה.

כבר אמרתי, הרבה יותר כדאי להם להשאיר את זה ולסחוט אותך.

פורסם

אני אישית לא נתקלתי במקרה בו הוזמן רק אינטרנט או נותקו הכבלים וניתן היה לראות ערוצים דרכם.

בכל מקרה, טעות או לא טעות, למה לא תודיע להם, בטלפון ובדואר רשום ותכסה את התחת שלך?

פורסם

עברנו(אני והמשפחה..) אליהם מיס, אחרי 4 ימים החלטנו לחזור ליס כי שירות הלקוחות של הוט זוועה, וגם כי כל השירותים שהם מספקים זוועה! גם בתוכן, גם במהירות וגם בממשק.

מכיוון שהתחברתי אליהם והתחייבתי לשנה לטל' + TV + אינטרנט, חויבתי לשלם 600 ש"ח קנס! (אחרי 4 ימים, להזכירכם)

מזל שYES הסכימו לספוג 400 ש"ח קנס כדי שנחזור אליהם. :)

אה וגם כשהתחברנו להוט, שסיפקה את תשתית האינטרנט, חויבנו גם להתחבר לספק האינטרנט 012. כשהתנתקנו מהוט, גילינו שאנחנו צריכים להתנתק גם בנפרד מ012 קוי זהב ולשלם גם להם 200 ש"ח קנס. אז בסוף לא חזרנו לספק הקודם והמעולה שהיה לנו - בזק בינ"ל 014. :(

ועכשיו אנחנו גם ב1.5Mb :(:(:( (כמעט באותו מחיר שבו היה לי 2Mb ב014 בזק בינ"ל!)

אוף!(כל זה קרה בשבועיים הראשונים של ספטמבר... עכשיו אני נהנה מהמהירות של יס ומהאיכות שלהם!!! שווה!)

פורסם

יו יש כאן תגובת שרשרת מנהלים של HWZONE הכי ארוכה בהיסתוריה לא וגם הכי הרבה שמנהלים הנו בה

פורסם

הנה עוד תגובה: חוזרת באולפן.

פורסם

:-\ זה די ידוע שיס ב10 רמות מעל קולד :D

פורסם

אני לא מסכים בעניין הזה.

שירות לקוחות חרא לא חסר באף חברה,

וענייני תוכן זה פשוט הרגל.

כאלה שרגילים ליס יגידו שהתוכן של הוט עלוב, ואני שרגיל להוט לא יכול להסתדר בלי "ביפ" ואומר שהתוכן של יס עלוב.

הרגל.

פורסם

שמיתרגלים לאוטו חרא לא אומר שאוהבים אותו

מה טוב בהוט אפילו את ה VOD הם שמו בכסף סתם חראות

ביס יש מהירות יש יס מקס עם טון אפשרויות ובקרוב מאד אחותי אמרה לי שיהיה משהו בסיגנון VOD

יש ערוצים טובים מאד המון סדרות המון סרטים ועוד ועוד מה יש לך בהוט כל פעם שאני שואל אנשים הם אומרים לי ביפ וזהו אין עוד משהו טוב

הכי הרג אותי בהוט זה האיטיות ושאי אפשר ליראות מה יש ביותר מ1 קדימה ביס אתה יכל ליראות 5 ימים ואפילו יותר קדימה אין תקלות והאיכות יותר טובה

פורסם

זה נבלה וזה טריפה מבחינת התוכן. :nixweiss:

פורסם

שמיתרגלים לאוטו חרא לא אומר שאוהבים אותו

מה טוב בהוט אפילו את ה VOD הם שמו בכסף סתם חראות

ביס יש מהירות יש יס מקס עם טון אפשרויות ובקרוב מאד אחותי אמרה לי שיהיה משהו בסיגנון VOD

יש ערוצים טובים מאד המון סדרות המון סרטים ועוד ועוד מה יש לך בהוט כל פעם שאני שואל אנשים הם אומרים לי ביפ וזהו אין עוד משהו טוב

הכי הרג אותי בהוט זה האיטיות ושאי אפשר ליראות מה יש ביותר מ1 קדימה ביס אתה יכל ליראות 5 ימים ואפילו יותר קדימה אין תקלות והאיכות יותר טובה

[ltr]I agree with the most, except one. the quality in HOT is waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay better than yes, keep in mind that HOT still suck balls in terms of video quality, but still better than yes.[/ltr]

פורסם

דווקה לפי מה שאני רואה יס יותר טוב

יכל להיות שזה כי אני באמת רגיל

אגב הוט זה אף פעם לא אלחוטי נכון ?

אני רק מחכה ליום שבוא יהיה ליסHD וזה די ברור שלה יהיה קודם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים