עבור לתוכן

מקור המילה "סמול"

Featured Replies

פורסם

(ד.א הם ראשי התיבות שלי)

מה אתה מנסה להראות, שטרנספר זה לא מתמטיקה? No shit!

יש אנשים שעד היום מתפלפלים אם בסודן יש שואה או השמדת עם או ג'נוסייד או טבח- זה משנה מה קורה שם?

לשלול אזרחות מאוכלוסיה שלמה בגלל גזע לאום או דת ולמעשה לגרש אותם מהמדינה (גם אם בלי להעביר אותם פיזית) זה האמא של הטרנספר.

טרנספר יכול להיות (בקונסטלציה מסוימת) פתרון לגיטימי, זה לא הופך אותו לפחות טרנספר.

נקח את דוגמת המועדונים (הלא קשורה בעליל) שלך- אם בכל מועדון היה שוטר על כל בליין, עדיין היו דקירות ומכות?

מסת המפנים משנה מאוד. שאל כל יס"מניק (ולצערי, חטפתי מהם מספיק בחיים שלי, ולא, לא בהפגנות של השמאל) כמה משנה מכמות.

כש100 איש מתבצרים על גג ורואים שמביאים 5000 שיעיפו אותם משם, הם יודעים שאין להם שום סיכוי חוץ מלעשות קולות של אלימות.

כש20 אלף מפגינים מנסים ללכת ברגל ממקום ההפגנה שלהם לתוך גוש קטיף- כשהם רואים צבא שלם מולם ולא חצי פלוגה הם מבינים עם מי יש להם עסק.

אני לא התקשורת ולא אמרתי שזה יגיע לשימוש בנשק חם.

הערכות שונה לפינוי בהחלט היתה יכולה להגמר בהרוגים.

• תגובות 84
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טאוטולוגיה במיטבה. היתה אלימות - הנה, הם אלימים. לא היתה אלימות - הם רצו להיות אלימים, לא נתנו להם. אבל הם אלימים בכל מקרה, מה שלא יעשו.

בנוגע למועדונים, יש אלימות גם כשיש שם שוטרים. לפעמים היא אפילו מכוונת נגד השוטרים... אבל זו לא הנקודה. ההשוואה היתה כמותית. אני אמרתי שכמעט לא היתה אלימות, אתה אמרת שהיתה הרבה. אם קצת פצועים קל זה הרבה אלימות, איך תגדיר מספר גדול יותר של פצועים קשה ואפילו הרוגים? אה, נכון, שכחתי: אתה לא מסתדר טוב עם הגדרות.

ויפה לראות איך אתה מתעלם מההגדרה שלך עצמך לטרנספר. מעתה אמור: טרנספר הוא מה שאני מחליט שהוא טרנספר.

פורסם

אתה משום מה חושב שאני מתבלבל מהגדרות, אבל חלק בלתי נפרד מטרנספר הוא שלילת אזרחות.

לא כל הזזה של אוכלוסיה הוא טרנספר (כמו שכבר למדת לבד כשהמשכת לקרוא את הערך בויקיפדיה עד הסוף).

אם לוקחים לאוכלוסיה אזרחות ומוסרים את השטח ככה שהוא לא שייך למדינה (כלומר, להפטר מהשטחים יחד עם האנשים שנמצאים בפנים) זה טרנספר חושרמוטה, גם אם אתה לא מזיז אותם פיזית.

אתה מנסה בכח להתעלם מזה שמספר המפנים מאוד משנה, כשאתה מחפש חצי טעויות במה שאני כותב.

הסד"כ שהורידו לשם ביום ההפגנה (כשהמפגינים תכננו לפרוץ לתוך גוש קטיף) מנע מהמתנחלים לעשות את זה.

אם ממש מעניין אותך מה תופס לדעתי בתור טרנספר ומה לא, אין לי בעיה לכתוב לך מאמר שלם על מהו טרנספר.

לך תבדוק לכמה שורות נזקק המחוקק כשהגיע לשאלה מיהו יהודי, שאלה הרבה יותר פשוטה.

להציג את הפינוי בתור טרנספר בגלל שקראת פעם את השורה הראשונה של ערך בויקיפדיה, זה לא ממש מדויק.

פורסם

אני מדבר כרגע אך ורק על ההגדרה שלך. מה שליברמן מציע אינו טרנספר לפי ההגדרה שאתה הצגת. תתמודד עם הטעויות שלך. :P

בנוגע לשאר, אני לא חושב שיש טעם להמשיך.

פורסם

מי יתן ויום אחד תזכה להסקת מסקנות בריאה.

איך בדיוק זה לא טרנספר?

פורסם

נו, באמת.

איך אני מגדיר טרנספר?

לא שאני מבין מה זה משנה איך ד.א מגדיר טרנספר, אבל במשפט אחד- גירוש, הפקעת אדמות ושלילת אזרחות.

אבל גם הצעת חילופי השטחים של ליברמן אינה טרנספר לפי אותה הגדרה בדיוק - היא עומדת רק בקריטריון אחד מתוך השלושה, שלילת האזרחות (למעשה החלפת אזרחות). תושבי המשולש לא מגורשים ואדמותיהם לא מופקעות.

פורסם

מה אתה מנסה להראות, שטרנספר זה לא מתמטיקה? No shit!

לשלול אזרחות מאוכלוסיה שלמה בגלל גזע לאום או דת ולמעשה לגרש אותם מהמדינה (גם אם בלי להעביר אותם פיזית) זה האמא של הטרנספר.

אתה משום מה חושב שאני מתבלבל מהגדרות, אבל חלק בלתי נפרד מטרנספר הוא שלילת אזרחות.

לא כל הזזה של אוכלוסיה הוא טרנספר (כמו שכבר למדת לבד כשהמשכת לקרוא את הערך בויקיפדיה עד הסוף).

אם לוקחים לאוכלוסיה אזרחות ומוסרים את השטח ככה שהוא לא שייך למדינה (כלומר, להפטר מהשטחים יחד עם האנשים שנמצאים בפנים) זה טרנספר חושרמוטה, גם אם אתה לא מזיז אותם פיזית.

להציג את הפינוי בתור טרנספר בגלל שקראת פעם את השורה הראשונה של ערך בויקיפדיה, זה לא ממש מדויק.

פורסם

וכל מי שעיניו בראשו יכול לראות שההגדרה הראשונה וההגדרה השניה שלך לא תואמות.

פורסם

הייתי שמח להמשיך ולשחק בקקי עוד עשרה עמודים, אבל בוא נסגור את זה כבר עכשיו כי מסתבר שיש לי חיים.

ערכים כאלו לא קובעים במשפט אחד, דינים כאלה הם לא מתמטיקה ואף פעם לא היו.

אני משוכנע שהרעיון של ליברמן עונה להגדרה של טרנספר, בעיקר בגלל עניין האזרחות.

אתה משוכנע שמה שהלך בהתנתקות היה טרנספר, כנראה בגלל שאתה משפריץ מהערך טרנספר בויקיפדיה עוד לפני שאתה מגיע לחלק שמדבר על מיקום מחדש.

אם אתה לוקח להם את האזרחות וגורם למצב שבו הם ואדמתם לא שייכים יותר למדינה, אין ספק שטרינספרת אותם, גם אם לא היה אוטובוס אחד בעניין ואפילו לא רמקול שיבשר על השילוחים מזרחה.

אני עם האשכול הזה סיימתי.

פורסם

היי, אם יש לך הגדרה מורכבת יותר וטובה יותר, מי הפריע לך להביא אותה?

מעניין שאתה מגדיר כטרנספר פעולה שלא כוללת העברה (הפירוש המילולי של טרנספר) של תושבים ממקום למקום.

אגב, ההגדרה המקורית שלי (שאני עדיין עומד מאחוריה - אני, בניגוד אליך, משתדל להיות עקבי) בכלל לא קשורה לויקיפדיה. תשווה ותראה ששתיהן לא זהות. אבל אם אתה מעדיף להסתמך על הערך בויקיפדיה, במקום לקרוא רק את הסוף, תקרא גם את האמצע, בחלק בו מדובר על "חילופי אוכלוסין" - בדיוק מה שליברמן מציע.

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים