פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים יתקע כבר ב144 באס..זה כזה מבעס אותי אף אחד לא עונה לי אף פעם בהשקעהיש לי זיכורן 256 266 2100אני מעלה את הבאס בהדרגה כבר ב144 הוא קורס ונתקע...ואני לא מבין למה זה.. ניסתי לתת יותר מתח למעבד אבל אני פוחד לשרוף אותו.העלתי ב5 אחוז ולא היה הבדל אפילו של באס אחד..אנשים זה בושה אני מצליח להגיע רק ל1740 מגה הרץ מ1600זה פדיחה..ובקשר לכרטיס מסך בכלל פדיחה אני מצצליח להעלות את הליבה מ175 ל210 זה במקסימום כשמארז פתוחואת הזיכרון מ400 ל490..שינוי של בערך 600 נקודות בתוכנה 3dmarkאז אנשים בבקשה תהיו איתי כמה רגעים ותקדישו לי רוב הזמן אני בצבא ואין לי זמן יותר מידיתודה רבה לכולם
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים נו באמת , הזכרון מגביל אותך..מקסימום תוכל להחליף אותו לאחד יותר מהיר 2700 או יותר
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים הזיכרון שלך הוא 133 (266/2) והצלחתה ל147, זה יחסית טוב, תפתח מכפלה, עוד מתח, אם אפשר להחליף לזיכרונות 333מגה הרץ. יאיר
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר לא אחי זה טעות שלי ב145 הוא כבר קורס.. ולא ב147עכשיו תקשיב מה עשיתי הלכתי לבסיוס העלתי את המתח לזיכרון והמחשב כאילו עלה עד לווינדוס ואז נתקע..ללא הסופת מתח המחשב ציפצף..זה כבר אומר שזה קשור לזיכרון לא?ושאלה אחרונה מה הכוונה לפתוח מכפלה כלומר זה לא משהו פיזי? שצריך לעשות הלחמת שני רכיבים על המעבד?
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים כן זה משהוא פיזי.אני לא יודע איך בידיוק, אבל אתה צריך לחבר גשרים על המעבד עצמו.יאיר
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים בעיה היא ללא ספק הזכרון! בכל מקרה איזה סטפינג המעבד אולי הוא בכל זאת עוצר אותך
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים סטפינג זה סדראת ייצור של המעבד יש כמה סטפינגים ולרוב כמה שהוא יותר חדש כך הוא יותר טוב לOC הטמ"פ דיי גבוהות אולי כדאי לך לשקול קירור נוסף (בעיקר ללוח שממש רותח)
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים הלוח שלך ממש לוהט ז"א אין לך בכלל סירקולציה במארזמה שמגביל אותך כרגע זה המעלות אצלי תמיד בOC כשהמעבד הגיע ל55 מעלות בFULL LOAD הוא קרס...תקנה גוף קירור למעבד.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר בוא אני אומר לך למה זה לא קשור..כי בלילות קרים אני פותח תמארז והטמפרטורה צונחת ב10 מעלותוזה עדיין אותו רמה של אובר קלוקוינג143 באס
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים קודם כל אף אחד לא מתקיף אותך ,אלא באמת רוצים לעזור .אז ככה בשביל לבודד בעיה עושים כמה פעולות (אני אישית חושב שזכרון תוקע אותך) , קודם כל בביוס תראה שגם אפשר להוסיף מתח לזכרוןולא רק ללוח .גם ספר לנו בבקשה על הקירור של המחשב שלך .יש בביוס אפשרות לשלוט על תזמוני הזכרון (CAS2 וכו) תעשה את זה לכי גבוה שיש (T1 לא פעיל ו CAS 2.5 ) ותנסה.דבר שני תתן עוד מתח למעבד אל תפחד (אני עובד קבוע על 1.92 וולט במקום על 1.75) .בקשר לכרטיס מסך - גם לו ניתן להוסיף מתח בביוס ואז אולי תצליח לסחוט עוד קצת.על פניו איך שזה נראה עכשיו -פשוט חסר לך קירור וזכרון איכותי יותר .אם אתה יכול ספר לנו איזה מסך כחול את מקבל מהמערכת הפעלה או שזה נתקע לגמרי.וגם שהלוח מצפצף -תאר לנו את הצפצופים.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר ואי תודה רבה סוף סוף אני מקבל תשובה מספקת ואיכותיתאני אעשה את כל מה שאמרת ליאני אשמח אם תוכל לתת לי מספר אי סי קיו ששלך שאני אוכל להתעייץ איתך בדרך מהירה יותר..נ.באני מאוד מעריך אנשים כמוך שעוזרים ואיכפתים אחרי שהם השיגו את התוצאות שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.