פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים כלומר איזה סטפינגים AMD בדרך כלל מספקת ?המחשב שלי עדיין באקסלנט מחכה להחלפת מעבד AXP1900+ הסטפינג שלו היה AGNGA (ההכי טוב)המעבד שלי נשלח לחוץ לארץ ויחליפו לי אותו מה הסטפינג שאני צפוי לקבל ?יש סיכוי שאני אקבל את הסטפינג ההכי גרוע ASKGA ?AMD מייצרת עדיין סטפינגים גרועים ? או שהיא מייצרת רק סטפינגים טובים עד ההכי טובים ?זה חשוב לי כדיי שירד "עול" מליבי.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים תלוי מה יש במלאי,מה שAMD מייצרת כרגע זה הסטפינג האחרון שיצא למעבד הזה ז"א-AGNGA.בכל זאת יש הבדל גדול בין מה שיש במלאי לבין מה שAMD מייצרת.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים אף אחד לא עונה לשאלה שלי איך נמדד הסטפינג? איך יודעים מה זה סטפינג טוב וסטפינג גרוע?
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים סטפינג זה לא יחידת מידה או משהו שניתן למדוד,זה הסדרת ייצור של המעבד.בין כל סטפינג לסטפינג נעשים מס' במעבד שיפורים מהסטפינג הישן יותר,סידור הרכיבים בליבה וכו'... (נראה לי).באופן בסיסי הסטפינג החדש ביותר שיוצא ממפעלי החברה הוא הטוב ביותר והישן ביותר הוא הגרוע ביותר.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים אף אחד לא עונה לשאלה שלי איך נמדד הסטפינג? איך יודעים מה זה סטפינג טוב וסטפינג גרוע? יש טבלה כזו. יאיר
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים סטפינג זה לא יחידת מידה או משהו שניתן למדוד,זה הסדרת ייצור של המעבד.בין כל סטפינג לסטפינג נעשים מס' במעבד שיפורים מהסטפינג הישן יותר,סידור הרכיבים בליבה וכו'... (נראה לי).באופן בסיסי הסטפינג החדש ביותר שיוצא ממפעלי החברה הוא הטוב ביותר והישן ביותר הוא הגרוע ביותר.קצת מכליל מידי אבל נכון. לרוב הדברים שאמרת מתקיימים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.