פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים דרישות:שלט ללא חוטאיכות מעולהזה למוזיקה משחקים וסרטים (בקיצור הכל, ואין הדגש על אחד מהם)ממ כמה שיותר קטנים יותר טוב (אין לי הרבה מקום על השולחן)וזהואה וראיתי שלט למחשב ששולט בהכל האם הוא טוב ושווה את ה300 ש"ח? והאם זה רעיון טוב לשים את הרמקולים על פול ווליום ולשלוט על העוצמה בעזרת המחשב (דרך השלט)?נ.בתודה מראשעריכה:הדבר היחיד שראיתי זה את הרמקולים האלה:GT5051R Altec Lansing שהם 5.1 אבל אמרו שהרמקולים האלה לא משהו למוזיקה וזה מאוד מפריעה לי.ראיתי גם את הMX5021 Altec Lansing שהם 2.1 אבל יקרים מדיי בשבילי, ויש גם את הFX6021 Altec Lansing שגם הם יקרים מדיי בשבילי. אז יש לי בעייה קשה אין לי הרבה ברירות לבחור את ה5.1 שהן לא משהו בכלל (לפי הרבה ביקורות שונות באתרים שונים).אז מה אתם אומרים הרמקולים האלה טובים גם למוזיקה או שהם לא משהו למוזיקה ומומלץ משהו אחר?אה והינה הקישור לשלט שדיברתי עליו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1962&scat=274&tcat=
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אם יש לך מישהו שנוסע לחו"ל אז אתה יכול לרכוש את האלטקים (5021 6021)ב-200$אם לא אז באסה...ה5.1 זה סתם טריק זה לא באמת סראונד זה משהו לא מוגדר(למרות שיש ביקורות טובות)לא טוב לעשות את זה ככה כי אז המגבר של הרמקולים עובד כל הזמן על הכי חזק שלו (אפילו שהוא לא מוציא צליל אחד)וכל פעם שתדליק ותכבה את המחשב יהיה פף כזה חזק וזה דופק את הרמקולים...אם אתה מעוניין ב-2.0 יש את הgiga works t20ואם אתה רוצה יש לך את ה-jbl encountorשהם נשמעים טוב...
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר ממ אני חייב שלט!!! ויכ ל היות שאני קונה בחול (אז יש את האפשרות הזאת) אבל יש העדפה בארץ (בגלל אחריות)
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אין הרבה רמקולים שנמכרים עם שלטתקנה זוג של 2 או 2.1 שהכי מתאים לך מבחינת תקציב וסאונדושלט פשוט תאלתר, יש הרבה דרכיםאני שולט על המחשב שלי מהפלאפון בעקרון, דרך בלוטות' ותוכנה שנקראת PUPPET MASTER , אם אתה רוצה מידע על זה, רק תגיד.- שליטה מלאה ב WINAMP או מדיה פלייר, המון תוכנות אחרות, ואפילו REMOTE DESKTOP מהפלאפון למחשב !(הפלאפון הוא נוקיה 6230)אתה כמובן גם יכול לקנות כל שלט אחר לשליטה במחשב, שנועד למטרה הזאת בדיוק.השלט לא חייב לבוא בקיט של הרמקולים, תזכור את זה, אחרת אתה מאוד מגביל את האפשרויות שלך (רק לרמקולים שבאים יחד עם שלט)בקשר לרמקולים עצמם (אני מבין שזה למחשב) , יש לך את X230 של לוג'יטק, יש אותם לכמה חברים שלי, והם מרוצים מאודאני אישית קניתי את הסט 5.1 של לוג'יטק, X530, והם ממש מצויינים בשבילי.אני מבין שה MX5021 Altec Lansing יקרים מדי בשבילךאם תשקיע בהם, לא תתחרט, והם גם מגיעים עם שלט, כמו שאתה רוצהאבל אם אין לך כסף לזה, אני מציע שתלך על הX230, אם אתה לא סופר-אודיופיל אתה לא תרגיש בהבדל בכלל לדעתיותהיה מאוד מרוצה מהקנייה.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר ממ כן זה סוג של שליטה אבל אני צריך לשים את הרמקולים על פול ווליום בשביל זה וזה לא טוב (כפי שאמרו כבר) ואני אודיופיל מתחיל אז איכות אני צריך
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אם זה כ"כ חשוב לך, ונורא יפריע לך לקום מהמיטה ולכוון את הווליום מהחוגה של הרמקולים....אז כן, אתה בהחלט זקוק לרמקולים שאפשר לכוונן את הווליום שלהם דרך שלטמכיוון שאתה , כמו שאתה מגדיר את עצמך, אודיופיל מתחיל - אני מציע שתחסוך קצת, ותקנה את ה MX5021חוץ מתווית מחיר, הם עונים בהחלט על כל הדרישות שלך, תבקש הלוואה מההורים, או אחים או אחיות, ותחזיר להם, או אפילו הלוואה מהבנק, אם אתה עובד, זה לא יותר מדי כסף...(טוב, זה תלוי האמת, בן כמה אתה והכל...)
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים ה-5021 רמקולים מדהימים. 200S בדיוטי ואני מרוצה מכל אגורה. אין כמו ALTEC =]
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר א. זה לא קשור לעצלנות תחשוב כמה זה מעצבן שכל פעם שאתה מחליף ערוץ אתה צריך לכוון את הווליום (לכל ערוץ שיש עוצמה שונה בהרבה, ובפירסומות הווליום עולה בהרבה, שזה אומר כל חצי דקה-15 דקות לשנות ווליום)ב. זה כבר אחרי הלוואה מההורים חחח אז אין לי להיתלונן או לבקש עוד מהםג. אין איזה רמקולים אחרים עם שלט במחיר הזה?ד. הדיוטי פרי לא כזה זול חחח
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים לא טוב לעשות את זה ככה כי אז המגבר של הרמקולים עובד כל הזמן על הכי חזק שלו (אפילו שהוא לא מוציא צליל אחד)וכל פעם שתדליק ותכבה את המחשב יהיה פף כזה חזק וזה דופק את הרמקולים...בולשיט, אני עובד עם מגבר כוח של רוטל מחובר ישירות למחשב ללא פרה אמפ ושולט על הווליום דרך המקלדת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.