פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר לא נראה לי שיש דבר כזה, אבל אם אני לא טועה אפשר להוריד בניתוח לייזר.זה כואב ניתוח ליזר?
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר בדיוק כמו ניתוח לייזר לעיניים.אף פעם לא עשיתי ניתוח...ברוך השםזה כרוך בכאבים? או לא ?
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים כמו בניתוח לייזר להסרת שיער. סתם לא יודע, כנראה וזה קצת כואב, אבל סביל, אם זה לא היה סביל כנראה היו עושים את הניתוחים האלה בהרדמה.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים למיטב ידיעתי הסרה של נקודות חן ושומות נעשות על ידי חנקן נוזלי. זה כואב לכמה שניות לדעתי.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים שומות בדרך כלל עושים בתהליך כירורגי. פשוט חותכים. אם אתה מתכוון לנקודות חן קטנות (שמומות בהתפתחות) אני משער שמורידים בלייזר.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר ^^למה אתה רוצה להוריד נקודות חן?אתה לא אוהב את זה?אוהב אבל יש במקומות לא רצויים =\
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים כן אחי.יש מישהו שנקרא ד"ר אילן זמיר והוא עובד בת"א ירושלים והקריות ועוד כמה מקומות..והיה גם בערוץ 22.זה מעין נוסחא סודית שהוא והוא אדם אחד יודעים שמורכבות מחומצות מסוימות.זה בעצם מיבש את הנקודת חן עד שלבסוף היא נופל ולא נשארת צלקת ןבלי כאבים..אני עשיתי את זה וזה היה מוצלח, רק אם הנקודה גדולה יש צורך להגיע אליו כמה פעמים.העלות היא לא זוהל(כמה מאות שקלים) אבל זה שווה את זה אם זה מציק לך...זה המספר שלו:050-5567224תדבר איתו רק בלי לנדנד,והוא ממש נחמד ואמין.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר כן אחי.יש מישהו שנקרא ד"ר אילן זמיר והוא עובד בת"א ירושלים והקריות ועוד כמה מקומות..והיה גם בערוץ 22.זה מעין נוסחא סודית שהוא והוא אדם אחד יודעים שמורכבות מחומצות מסוימות.זה בעצם מיבש את הנקודת חן עד שלבסוף היא נופל ולא נשארת צלקת ןבלי כאבים..אני עשיתי את זה וזה היה מוצלח, רק אם הנקודה גדולה יש צורך להגיע אליו כמה פעמים.העלות היא לא זוהל(כמה מאות שקלים) אבל זה שווה את זה אם זה מציק לך...זה המספר שלו:050-5567224תדבר איתו רק בלי לנדנד,והוא ממש נחמד ואמין.ויש סיכוי שהנקודת חן תצמח שוב פעם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.