פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים לי יש שניים כאלה בבית כבר הרבה מאוד זמן, בערך חודש אחרי שהם יצאו, ואני חייב להגיד שזה פשוט שינה לחלוטין את הרגלי הצפייה שלי (במיוחד אחרי עידכון התוכנה האחרון). המכשיר הזה הוא פשוט מעולה. לא יודע למה אבל אני לא מכיר אף אחד שיש לו כזה ממיר. סתם מסקרן אותי אם למישהו פה יש.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר זה רק אני או שהוא ניהיה איטי אחרי העידכון האחרון? זה כמעט כמו לזפזפ בהוט.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים יש לנו 8 ממירים לא מקס אחותי עובדת שמה אבל למה אין לנו יס מקס זה למעלה מישהו יודע חח אני מקוה שיהיה לנו בקרוב אחותי אומרת שזה לא מישתלם 15 בחודש דמי משהו ועוד כסף הרבה על הממיר עצנו
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר לצערי, אין לי תמיד זמן (וחשק) לראות את התוכניות מתי שהן משודרות. אני פשוט אומר לו להקליט את כל הפרקים של הסידרה (וזה לא מקליט ש.ח) ואני רואה מתי שמתחשק לי. גם תמיד טוב לשמור שם סרטים טובים לפעמים שבאים חברים וסדרות טובות לימים גשומים שאין מה לראות.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים וואי זה יכל להיות ונקציה טובה יוו איך שחכתי חח אפשר להלקליט נימלטים ואבודים ועוד
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים ברכותיזכית בתואר היציאה הכי לא קשורה בעולםalright 8) im the coolest man in the world ;Dלמה לא קשורה? הרי שאלת מה ההבדל לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.