עבור לתוכן

מה יקרה אם אני יקנה מארז רגיל שבה במפרטים של חנויות ולא משהו מיוחד..?

Featured Replies

פורסם

מה יקרה אם אני יקנה מחשב עם קונרו כרטיס מסך מתוכנן לקנות כרטיס D3D10 חזק אבל מארז אני יקח מארז רגיל (לא אקנה שום מארז מיוחד)

כאילו אני יקח את המארז שמביאים עם כל המחשבים למה זה יגרום..?

האם אני יוכל להשאיר את המחשב פתוח שבוע שלם? או שהוא יתחמם כבר יותר מדי בגלל המארז..?

והאם במארז כזה הרעש ממש יפריע..?

פורסם

השאלה היא למה שתעשה כזה דבר?

לדעתי אם כבר משקיעים מחשב אז משקיעים עד הסוף (חוץ מזה איזה 6A19 קטן לא יהיה יקר).

פורסם

למה שתשקיע כסף על כרטיס DX10 שיעלה 3000 שקל~, ועל מעבד קונרו ששניהם יחזיקו אולי שנה על הגדרות הכי הכי גבוהות פילטרים עד הסוף ואחרי זה כבר שנה שנתיים אחרי זה רק על הגדרות גבוהות בלי פילטרים אבל במארז שיכול להחזיק לך כמה זמן שאתה רוצה, אתה לא תשקיע בכלל? :|~ מארז זה דבר חשוב שצריך להשקיע בו. ואני לא מדבר על איזה סטאקר ב 1500 שקל, אלא לפחות על Hec פשוט

פורסם
  • מחבר

צודק.. לפחות אני יקנה את ה6A19 השחור הייתי ממש רוצה את האורורה החדש אבל המחיר שלו זה 900 שקל ולא הכי משתלם לשלם כלכך הרבה על מארז..

האם הוא שווה את המחיר..? והאורורה הישן פתאום אני רואה שמחיר שלו קפץ למה..?

יש עוד מארז שמומלץ אולי לקנות..?

פורסם

ה - SUNBEAM TRANSFORMER בכלל לא רע ועולה 320 ש"ח בנועה אבל גם לו יש את החסרונות שלו.

פורסם
  • מחבר

כע רעש במאווררים.. שמעתי על זה ואני ישן בחדר של המשחב אז ככה שהמארז הזה לא הכי טוב בשבילי..

אני רוצה פשוט מארז קריר שיחזיק כרטיס מהDX10 קונרו E6600 וספק 500W ושלא ירעיש יותר מדי כי אני ישן בחדר הזה

ואני משאיר כל יום את המשחב פתוח בלילה חוצ מבשבת ככה שאני רוצה ששבוע שלם הוא יעבוד ולא יתחמם ויחמם לי את החדר

ושיהיה שקט בלילה כשרק הסבבה די סי פתוח.. ושלא ירעיש יותר מדי בכללי.. ושפשוט יהיה קריר והחדר לא ירתח מחום גם אחרי שבוע שלם שהמחשב פועל רצוף

אז איזה מארז מתאים לי.. ? האם ה6A19 מתאים למה שאני צריך או שכדאי לקנות משהו יותר טוב.?

ואם משהו יותר טוב אז מה עדיף..?

פורסם

איזה מארזים יש שהם יותר טובים מ 6A19 בטווח המחירים של עד 350?

פורסם

6919 אולי?

אם לא אז אין

פורסם
  • מחבר

לא חייב אז עד 350 בוא נגיד עד 900 אבל העיקר שיתאים לשימושים שלי.. ולמה שרשמתי שהוא צריך לספק

האם ה6A19 מתאים למה שאני צריך או שאני צריך משהו יותר טוב..? ואם משהו יותר טוב תנו כמה אפשרויות בתקציבים שונים

כדי שאני יבחר אבל מארזים טובים שנראים סבבה ושיתאימו לצרכים שרשמתי בהודעה לפני..

פורסם

6919 אולי?

אם לא אז אין

ה 6919 בכלל לא משתלם כי יש לו במקום מאוורר אחד של 120 מקדימה, יש לו 2 מאווררים של 80. (מסקנה, מרעיש ביותר!!!)

פורסם

עד 900? האורורה החדש ב 800 שקל בפנדס

או SilverStone Tj06

או להוסיף 100 שקל ולקחת P180/Stacker 810

פורסם

לא חייב אז עד 350 בוא נגיד עד 900 אבל העיקר שיתאים לשימושים שלי.. ולמה שרשמתי שהוא צריך לספק

האם ה6A19 מתאים למה שאני צריך או שאני צריך משהו יותר טוב..? ואם משהו יותר טוב תנו כמה אפשרויות בתקציבים שונים

כדי שאני יבחר אבל מארזים טובים שנראים סבבה ושיתאימו לצרכים שרשמתי בהודעה לפני..

ב - 820 ש"ח יש את ה - ANTEC P160 שיהיה שקט ומאוורר היטב. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3020

אבל אם להוסיף קצת יש מארזים טובים בהרבה:

1) ANTEC P180 ב - 975 ש"ח. לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11104&catid=

2) COOLERMASTER STACKER 810 ב - 955 ש"ח. לינק - http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=2381

פורסם
  • מחבר

אם ב800 אז את האורורה החדש אני יקנה.. הוא ממש ממש יפה לדעתי אסל לאידוע אני מרגיש שזה קצת מוגזם להוציא כלכך הרבה על מארז

למרות שכמו שאמרתם הוא ישאר לתמיד והוא גם חשוב..

אבל איזה מארזים בפחות כסף לשימושים שלי גם יהיו טובים..? תביאו (כמה מארזים)בתקציבים שונים ואני כבר יחשוב ויתלבט איזה לקחת..

פורסם

תסתכל על ה 6920 של HEC זול יחסית ונראה טוב לטעמי.

פורסם

בהחלט חביב

אפשר לעשות לו מוד קל ולהסב אותו ל P180 פחות או יותר (אני מדבר על צורה )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים