עבור לתוכן

Chaintech 4200 geforce

Featured Replies

פורסם

למי יש ניסיון עים הכרטיס זה?

פורסם

I don't have that card but I do have a Chain tech GeForce 3 Ti 200.

there is a bug in my card but it could be just in mine. I don't know what triggers it, but know some of the situations that triggers it. anyway, the bug locks up the computer and you see small red squares in a pattern like so:

[] [] [] []

[] [] [] []

[] [] [] []

[] [] [] []

פורסם

לי יש TI4200 - והוא 100 % ( של צ'ינטק ).

התוצאה שהוא קיבל ב- 3D 2001 - הייתה בין 10500 ל- 10600 ( על ברירת מחדל אבל תלוי מתי מריצים - ז"א מיד עם הדלקת המחשב או יותר מאוחר בערב אחרי שהמחשב עבד יום שלם ).

הרצתי איתו מס' משחקים הדורשים גרפיקה כבדה - על מקס' פרטים - והתוצאות מאוד משביעות רצון ( על-אף שמבחינתי זו פעם ראשונה שאני קניתי כרטיס שלא מיועד לתחום הבינוני ויתכן וזה משפיע על חוות דעתי ).

בסה"כ אני מעריך כתמורה מלאה לכסף - למרות שבהפרש לא גדול אתה יכול לקנות כרטיסים של חברות יותר נחשבות .

נ.ב. - הכרטיס שלי הוא עם 64 מגה זיכרון ( באפליקציות שאני משתמש יש לו אפילו יתרונות על ה- 128 מגה - ראה ביקורות לרוב גם באתר זה - מכיוון שהזיכרון יותר מהיר ) .

זהו - מקווה שזה עוזר .

פורסם

כשתוכל לשנות את הכותרת לכותרת ענינית תפנה אלי לפרטי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים