פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים לא הייתי ממליץ על האפשרות של מחשב בעזרת שלט רחוק (שתי הודעות מעליי..)המקלט של שלט פשוט זולל סוללות. סוללה של 9 V לא תחזיק יותר מכמה שעות.. (אפילו שאתם כלל לא משתמשים בשלט)..אם אתם רוצים ,אתם יכולים להכין מפסק למקלט, אבל אז מה זה שווה כבר? להדליק את המקלט עם מפסק רגיל ואז את המחשב עם השלט...?כמובן שתמיד אפשר לשים מצבר של 6-9 V.. אבל זו כבר חלטה שלכם.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים לא הייתי ממליץ על האפשרות של מחשב בעזרת שלט רחוק (שתי הודעות מעליי..)המקלט של שלט פשוט זולל סוללות. סוללה של 9 V לא תחזיק יותר מכמה שעות.. (אפילו שאתם כלל לא משתמשים בשלט)..אם אתם רוצים ,אתם יכולים להכין מפסק למקלט, אבל אז מה זה שווה כבר? להדליק את המקלט עם מפסק רגיל ואז את המחשב עם השלט...?כמובן שתמיד אפשר לשים מצבר של 6-9 V.. אבל זו כבר חלטה שלכם. אני הייתי שם שנאי פשוט
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מקווה שזה יעזור לך זה עולה 80 ש"ח http://www.scooterz.co.il/parts.html?#3parts תרד למטה לעת תקרא "מפסק ראשי כולל מפתחות
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים 80 שקל על דבר כזה זה פשע.ד"א תמונה של מה שיש לי:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.