פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים שלום.לפני חודש הזמנתי מ-KSP מחשב עפ"י המלצות מ-hwzone, אשר כולל:מעבד: Intel Conroe E3600לוח אם: Abit AB9זכרונות: Corsair 667Mhz 1GB * 2ראשית, רצוי לציין שבתחילה הזמנתי זכרונות של Twinmos, אך מ-KSP נמסר לי שהזכרונות היחידים שעובדים עם הלוח אם הם מסוג Corsair ו-Starex.לפני שבוע קיבלתי את המחשב הישן, התקנתי windows ואז החלו בעיות של מסכים כחולים וכולי. נכנסתי ל-Google ורשמתי "Abit AB9 problems", ומסתבר שלא רק לי יש את הבעיות האלו.הבאתי את המחשב ל-KSP, הם הורידו לי את המהירות של הזכרונות מ-667 ל-533, אך כשחזרתי הבייתה הוא שוב לא עבד טוב. כעת המחשב שוב אצל KSP.השאלה שלי היא האם באמת משהו לא בסדר עם הלוח הזה, ואם כן, איזה לוח כדאי לי לקחת במקומו? (מ- KSP).תודה ויום טוב.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים יכול להיות שהלוח בא פגום, קרה לי פעמיים מקרה דומה.אתה יכול לקחת את הS3 של ג'יגה, אחלה לוח.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים לי זה לא נשמע כמו לוח תקול בהכרחא. אין סיבה ש-TwinMOS לא יעבוד על הלוח, עוד לא נולדה הסיבה הזאתב. מסכים כחולים יכולים להצביע למשל על בעיות זכרון (שאפשר לשלול או לאשר ע"י MemTest) או בעיות יציבות של מעבד (שאפשר לשלול או לאשר ע"י S&M / Stress Prime 2004)או כונן קשיח תקול
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים לי זה לא נשמע כמו לוח תקול בהכרחא. אין סיבה ש-TwinMOS לא יעבוד על הלוח, עוד לא נולדה הסיבה הזאתתתפלא - יש לוחות שלא עובדים עם סוגי זיכרון מסויימים, לכן לכל לוח היצרן מפרסם רשימת מודולי זיכרון שעבדו על הלוח הספציפיב. מסכים כחולים יכולים להצביע למשל על בעיות זכרון (שאפשר לשלול או לאשר ע"י MemTest) או בעיות יציבות של מעבד (שאפשר לשלול או לאשר ע"י S&M / Stress Prime 2004)המבחן לא תמיד מספיק, החלפה ובדיקה מודולרית עדיפה במקרים אלו - עדיף שיעשו את זה בחנות של KSPאו כונן קשיח תקול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.