פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים עשיתי עידכון לביוס ומשום מה כל פע שאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הודעה שהוא לא מוצא את ה-PRI H.D ואז אני נכנס לביוס ולוחץ על AUTO DETECT ורק אז הוא מאשר לי את זה אבל זה כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מביא לי עצבים!!מישהו יכול בבקשה לעזור לי???העידכון שעשיתי הוא F11 איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זה ממש דחוף!!!!
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים אחרי שהוא מאתר לך את הדיסק הקשיח כשתצא מן הביוס תעשה לו יציאה עם שמירה ..
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר אני עושה לו את זה כל הזמן אבל אחרי שאני פותח את המחשב שוב הוא נותן לי את ההודעה הזו!!!מה אני צריך לעשות???מישהו נתקל בבעיה הזו<???
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים האם הצמה מחוברת לחיבורים שמאפשרים RAID \ATA ?נסה לבטל את הAUTODETECT , (שלא יהיה מקונפג הרדיסק שם )ושהאופציה promise chip :ata\raid תהיה enabled.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים ראשית תרגע.תמיד תוכל לשחזר את הגירסא לפני העידכון ולסנן את הבעיה.אני ממליץ לך כרגע לא לעבוד עם ה-raid , ולעבוד רק עם הIDE הרגיל.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר איך אני עושה את זה ??איך אני עובד רק עם ה-IDE????והאם זה יעבוד לי כמו שצריך???
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים תכנס PROMISE RAID CONTROLLER:DISABLEDאיפה שאתה יכול לשנות את ההפעלה של הלאן\סאונד צ'יפס.
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים מחבר מה אני צריך לעשות כדי שהבעיה תסתדר??אולי לעשות שום פעם עידכון???האם מישהו נתקל בבעיה הזו??
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים תרגע אבל באמת תרגע. יש לי כמה שאלות אליך הוצאת את כבל ה IDE מהRAID על הלוח ושמת אותו על הIDE1 על הלוח? אם לא אז תעשה את זה(הירוק מעל הלבן)גימפרת את הארדיסק על master?
פורסם 2002 באוקטובר 3023 שנים לי היה מקרה די שונה אבל גם זה קרה לי לאחר עידכון לF11אבל משהו בסגנוןאני הייתי מבטל את הדברים שלא הייתי צריך והוא היה מפעיל לי אותם וכל פעם מחפש להם דריבריםככה פתרתי את זהעשיתי clr cmos לאחר שעשיתי את זה הכל חזר לעצמוו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.