עבור לתוכן

מפרט ב7000 ש"ח מבוסס AMD כולל מסך -תנו לי בבקשה עצות לשיפור.....

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע להרכיב מחשב לבד אז אני מביא את המחירים מ[צונזר - אין להזכיר שמות חנויות] כי הם מרכיבים לי.......

amd 2200+volcano 6- הוולקנו בא עם המעבד......

samsung 512mb 333mhz

leadtek- a250 td myvivo 128mb ddr (ti 4400)

gigabyte - ga-7vaxp

maxtor-40gb 7200rpm

enermax-fs-710b-430w

acer- x56

teac 1.44

lg- 17" 776fm

נ.ב

אני יכול לקחת את הלידטק 4600 אבל הספק כח שלי יהיה 350.... כדאי לי???

• תגובות 38
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הייתי ממליץ על XP 2000+

וCD של ASUS.

ספק-מספיק - 300W אבל איכותי.

יאיר

פורסם

לדעתי תחליף לספק HEC 475. הוא עולה 200 ש"ח מתחת לאנרמקס 430W ועושה רושם של ספק איכותי.

במיוחד לאחר ההשוואה אצל טום לאחרונה שכללה את הספק 300W של החברה.

אתה יכול לקחת ספק כזה עם מארז צ'יפטק אלומיניום ואני מאמין שיצא יותר זול אפילו מהאנרמקס עם 430W.

מעבד באמת יספיק לך XP2000 אם לא מתחת לזה אפילו.

בכסף שאתה חוסך עליו אתה יכול לשדרג ל-Ti4600.

וזה כן יציג שיפור יותר משמעותי מהמעבד במהלך הזמן.

יש סיבה מיוחדת שאתה לוקח את הדגם של הלוח אם עם Raid ו-Firewire?

ה-7VAX הוא בעל אותן תכונות ועולה 200 ש"ח פחות בלי הפיטצ'רים הללו.

אני הייתי מחכה להארד דיסק החדש של Seagate, ה-Barracuda V.

אין ממש שיפור בביצועים, אבל היצרניות הארד דיסקים מתחילות לשים לב לרעש.

ויש לי כרגע כמה מהמאקסטורים האלה - יש להם רעש מתכתי מעצבן ובלתי ניסבל שמסוגל לשגע אותי.

אני מניח שאפילו ה-Barracuda IV יהיה פתרון הולם יותר אם אין לך סבלנות לחכות לחדשים.

פורסם

biodome, I don't think you are a stupid man, but you said a stupid thing, do you have any idea how much a computer takes? an average computer needs about 260W. even a generic 300W PSU will be enough unless you step on a really bad PSU.

פורסם

זה לא כאילו שהצעתי לו משהו שהוא לא רצה קודם.

הצעתי לו פיתרון זול יותר ואיכותי זה הכל.

אני מניח שהיתה לו סיבה לבחור ספק 430W ומארז כאלו.

אם אני לא טועה ראדון 9700 בימינו כבר מגיע עם דרישה של ספק 300W לפחות (לא אומר שהוא לא עובד עם פחות).

מה אם הוא ירצה לשדרג בעתיד?

להוסיף מאווררים?

הארד דיסקים?

להכניס מערכת קירור מים עם Peltier?

יהיו אשר יהיו סיבותיו, זו לא סיבה לרמוז שאני טיפש.

פורסם
  • מחבר

רגע רגע רגע........ בלילבתם אותי לגמרי.....

איזה מפרט הייתם לוקחים ב7000 שקל מחנות אחת שמרכיבה את החלקים למטרת אינטרנט, אופיס וקצת משחקים אבל משחקים טובים....???

פורסם

הנה המערכת המומלצת למשחקים ב-7500 כולל מסך 17 אינץ'

תוריד את הרמקולים מהמפרט הזה ואתה ב-7000 ש"ח.

עם עוד אופציות שונות מתחת.

אם אתה לא גיימר כבד כל כך (משחק על הפרטים הכי גבוהים עם AA - ואם אתה לא יודע מה זה, אז אתה לא), אתה יכול להוריד את הכרטיס מסך אפילו ל-GF4 Ti4200 128mb של Leadtek/Gainward/TripleX.

לפי הצרכים שלך האנרמקס 430 נשמע כמו ביזבוז רציני. הייתי לוקח מארז Compucase 6919 שחור עם ספק HEC.

פורסם
  • מחבר

אני גם לא צריך מקלדת ועכבר.......

ומעבד אני לוקח את ה2200 כי הוא לא יקר והוא הרבה יותר טוב מה1900 במפרט המומלץ.........

אני אשאר עם אנרמקס אבל עם ספק 350...... כי הם הכי טובים בחלק של הספקים וספק זה חלק חשוב מאוד.....

כונן זה משנה איזה חברה??? כי אני חשבתי על הכונן X56 של אייסר שעולה יותר מהAOPEN X56 אז אתם אומרים לקחת את הAOPEN???

וכרטיס ברור שיספיק לי TI4200 אבל 4600 ואפילו ריידון 9700 נכנסים לי בתקציב וזה יספיק לי להרבה יותר זמן........

דיסק קשיח אני ךא צריך 80 אני עד היום הסתדרתי מצוין עם 20 אז אני לוקח 40.... של איזה חברה כדאי????

ואני צריך את ה7VAXP בגלל שהמצלמה דיגיטלית עובדת הרבה יותר מהר עם FIREWIRE.......

פורסם

הבדל של 300 ש"ח בין המעבדים (XP2000 ל-XP2200).

זה דיי הרבה, אם לא מפריע לך אז סבבה. אבל ההבדל בביצועים ביניהם הוא מינימלי וכמו שכבר אמרנו, אתה לא תשים לב להבדל.

אנרמקס מעורכים יתר על המידה לטעמי - ב-30 ש"ח יותר, כמו שכבר אמרתי, ניתן לקחת ספק HEC 475, אבל אין לך צורך בזה בכלל.

ולכן בכלל בחצי מהמחיר את ה-HEC 300W שקיבל ביקורת מעולה אצל באתר tomshardware ועמד בעומס של 350W.

כונן זה לא הכי משנה החברה, Aopen פשוט ידועה בתור כוננים סבירים, כנ"ל כלפי BenQ ו-LiteOn.

ראדון 9700 לא יכנס לך אם תיקח XP2200, אבל הוא יהיה יעיל לזמן הרבה יותר ממושך מה-Ti4600, בגלל התמיכה ב-DX9.

דיסק קשיח, ה-Seagate Barrcuda IV.

או שתחכה ל-Barracuda V שאמור להגיע בקרוב.

יש גם את ה-WD JB שעולה קצת יותר מכולם בגלל ה-8mb cache, אבל גם קצת יותר מהיר.

אמרתי כבר שאת המאקסטור אני לא סובל בגלל הרעש.

פורסם
  • מחבר

אני לא סומך בגרוש על טומסהארדוור הוא גם העלה טבלאות שמראות שאינטל לוקחים בהליכה את AMD בכל דבר......

אז אני אסמוך על זה?!?!? לא........

איי אם די 2000 אני לא לוקח בגלל שזה ב0.18 מיקרון והוא כבר די ישן אבל בקשר לספק כוח אני צריך לברר..........

עריכה: לא ראיתי באף חנות את הברקודה IV....... זה כאילו הסיגייט הרגיל???? מתי אמור להגיע הV????

סי די זה לא חשוב אני כבר אסתדר.........

פורסם

אתה מוכן להפסיק בבקשה עם המאות סימני שאלה? זה לא נותן לי יותר חשק לענות לך.. אם כבר זה רק מוריד את החשק.

העובדה שה-XP2000 מיוצר ב-0.18m לא עושה אותו מעבד ישן, הוא פועל בדיוק על אותה טכנולוגיה כמו ה-XP2200 שדיי ממצא אותה.

ה-0.13m אפילו לא נתן לא שיפור משמעותי בטמפ'.

מילא אם זה היה המעבדים החדשים יותר ש-AMD רק הכריזה עליהם, ה-Tbred B, אבל ה-XP2200 (שהוא Tbred A) לא מציג שיפור משמעותי בכלל.

האתר של טום דיי אמין בד"כ, וההשוואת ספקי כח שלהם דיי רצינית.

אם אני לא טועה זה דווקא טום שבד"כ מראה את AMD לוקחים את אינטל אפילו במהירויות שעון הגבוהות היותר.

כן זה הסיגייט הרגיל (ה-7200).

ברקודה 5 רק עבר ביקורות ראשוניות ברשת.

לכן הערכה שלי מינימום חודש עד שהוא בארץ.

או שאולי הוא כבר פה ואנחנו לא יודעים...

פורסם
  • מחבר

הסיגייט עובד על ATA100 והמקסטור על ATA133 מה זה אומר?....

אבל יש איזה טבלה שהייתה בטומסהארדוור שהראתה שאינטל הרבה הרבה יותר טובים באיי אם די..... זה רק דוגמה של למה לא לסמוך על האתר הזה..... וכל מי ששאלתי אמר לי שאנרמקס הכי טובים בתחום של הספקים... ומכיוון שאני לא גיימר נראה לי אני אקח את הלידטק 4400 שבא עם שני משחקים... או את ה4600 שבא בלי משחקים אבל האיי גי פי שלו הוא 8.... זה משפר בהרבה את הביצועים יחסית ל איי גי פי 4???

פורסם

אני הייתי לוקח מסך אחר ה- lg 776f הוא לא משהו והוא סתם יקר .

IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 413 עולה משהו כמו מאה שקלים יותר אבל הוא שווה הרבה הרבה יותר.

אני גם חושב שלקנות את ה- xp2200 זה רעיון רע זהו דגם לא מוצלח . עדיף לך xp 2000 או אפילו xp 1800 .

תאמין לי עדיף לחסוך קצת במעבד ולהנות מהמסך.

פורסם

הסיגייט עובד על ATA100 והמקסטור על ATA133 מה זה אומר?....אבל יש איזה טבלה שהייתה בטומסהארדוור שהראתה שאינטל הרבה הרבה יותר טובים באיי אם די..... זה רק דוגמה של למה לא לסמוך על האתר הזה..... וכל מי ששאלתי אמר לי שאנרמקס הכי טובים בתחום של הספקים... ומכיוון שאני לא גיימר נראה לי אני אקח את הלידטק 4400 שבא עם שני משחקים... או את ה4600 שבא בלי משחקים אבל האיי גי פי שלו הוא 8.... זה משפר בהרבה את הביצועים יחסית ל איי גי פי 4???

1) הATA133 שה סתם גימיק שיווקי.

2) לא נראה לי שי TI4600 *8 יש 4200.

יאיר

פורסם

ה-ATA133 לא מקנה למאקסטור שום יתרון.

זה אומר קצב העברת נתונים.

אבל הכוננים של ימינו לא מגיעים אפילו ל-60mb/sec, גם עם התקנים הללו.

אתה אולי מתייחס לגרף אחד מתוך האתר של טום, יש תוכנות מסויימות שבהם פנטיום 4 על כל דגמיו יהיה עדיף.

בדיוק כמו שיכול להיות ההיפך לטובת AMD.

האתר של טום מאוד מקיף ועובר על כל הבנצ'מרקים המקובלים כדי להראות את התמונה הכוללת.

אי אפשר להתייחס רק לגרף אחד!

ואין עדיין Ti4600 ב-X8 בארץ אני מאמין.

זה גם לא יקנה שיפור משמעותי בביצועים.

ואם כל הכבוד לאנשים שלך שמבינים בספקים.... ::)

אני לא אומר שאנרמקס רעים - אני רק אומר שהם overpriced, ויש ספקים מעולים שיתנו הרבה יותר ערך לכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים