פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים שלום יש לי בעיה בווינדוס: כול הזמן הוא מוציא הודעות שגיאה וסוגר לי את האינטרנט אקספלורר וגם כול מיני תוכנות כמו האנטי וירוס והמסנג'ר, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש ווינדוס מקורי והבעיה ממשיכה. מה זה יכול להיות?
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים איזה אנטי וירוס יש לך?אני ממליץ על: KIS 6ואז נגד ספייאופר: Spybot & Ad-Aware
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מה קשור לאנטי וירוס?וירוסים spywares ....ויש לו ווינדוס מקוריאז לא הגיוני שזה בעיה בדיסק צרוב.
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים הוא פירמט את המחשב, הסיכוי לוירוס לא גדול. סביר להניח שיש בעיה עם הקבצי התקנה של windows
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים ושמת לב אם הבעיה הזאת קיימת עוד ממש מההתחלה כשהוינדווס היה חדש לחלוטין בלי שום תוכמה מותקנת?או שזה התחיל מעט מאוחר יותר בשלבים יותר מתקדמים? אם כן אז נסה להזיכר איפה. יכול להיות שיש לך איזשהי תוכנה או דרייבר דפוקים שעושים בעיות.
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים הכי טוב שתעלה צילומסך של התקלות המדוברות, שנדע על מה בדיוק אתה מדבר ונוכל לעזור יותר.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים גם לי קרה המקרה הזה ולאחר פורמט מלא כולל הBOOT והתקנת BOOT חדש הכול הסתדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.