פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים שלום, אני הולך לקנות מחשב עם e6300,ga-945p-s3,x1900xt ושאר ירקות. השאלה שלי היא: מה זאת משחה טרמית? אני צריך לקנות אותה? מה עושים איתה? תודה
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים אם אתה קונה את המחשב מורכב אז אין לך מה לדאוג בקשר למשחה!!אבל אם זה חלקים אז אתה כן צריך לדאוג בקשר לזה
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים כי אם אתה קונה את המחשב מורכב אז אין לך ממה לדאוג!!החנות שמכרה לך את המחשב תמרח לך כבר משחה טרמית!בעיקרון מורחים אותה בין המעבד לגוף קירור שלו כדי לקבל הולכה של החום לקירור שלו יותר טובה וככה מהעבד נשאר קריר יחסית!
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים היא הכרחית אבל בחנות יעשו את זה אין לך מה לדאוג וזה לא צריך להפריע לך מי שמרכיב את המחשב ישים לך משחה בעצמו בלי שתגיד לו כלום כל מחשב שיוצא מחנות יוצא עם משחה טרמית.
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר כן אבל אתה לא מבין, אני בונה את המחשב (יחד עם אבא שלי).איפה אני צריך למרוח אותה?
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים [ltr]an update version is on it's way, though technically there's no difference. the only thing that changed is that now instead of an exposed core there's a heat spreader and the heat sink's mounting has changed.and seriously, if you don't know what thermal paste is let the store assemble the computer.[/ltr]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.