פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מה?????????????????????בשביל לא לצעוק אז יש להם מיקרופון?עכשיו נהיה חרשים מהר יותר...איזה דפיקות לעזאזל...
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים בוא נגיד רק שזה היה מקרה של בערך פעם בשבועהמיוחדים זה מורה שחוטף גיר לראש ואין לו מושג מי זרקאו משחק כדורגל (רועש למדי יש לציין) באמצע הכיתה, עם השולחנות של הכיתה, בלי שהמורה תדעואחרי שהיא ידעה, אז בלי שיהיה לנו אכפת ממנהועוד כל מיני
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים שאני יספר מה היו עושים בבצפר מקס פיין בתל-אביב למי שמכיר?בוא נגיד שלחרבן על שולחן של המורה זה כלום...
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אני לא לומד שם...יש לי חברים שלומדים שםאני למדתי בליידי דיוויס בצפון תל-אביב.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים באורט שפירא בכפר סבא מפוצצים קבלים בכיתות.. שמים כדורים משלשלים למורים, פעם אחת הם לקחו מפוח מילאו אותו בקמח ומילאו את כל הביצפר בקמח
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים חחח איזה קטעים!! סיפרו לי ששבוע שעבר חבר שלי שלומד בתיכון אחר (בכיתת אתגר ) עשה משהו דומה. הוא שאל את המורה אם הוא יכול לאכול פרי, היא אמרה שכן אז הוא הוציא אבטיח וחתך אותו חחחח הוא דיבר על זה כבר שנה שעברה כשעוד למדתי שם. חחח גם שמעתי שמישהו שם קיבל היום דקירה... לא קרה לו כלום. זה היה בכתף\מתחת לכתף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.