עבור לתוכן

השפעות מלחמת לבנון השניה על תחומים בחיינו....

Featured Replies

פורסם

שלום,

טוב יש לי עבודה קטנה לעשות ואני צריך קצת עזרה......

יש לי לרשום את השפעות מלחמת לבנון השניה על כל מיני תחומים בחיינו כעיקרון אשמח לקבל פה קצת עזרה....

פשוט אני לא ממש מבקשה הרבה, פשוט אם אתם יכולים לרשום לי את התחומים שהיא השפיע ועוד איזה שורה - שורה וחצי הסבר קצרצר על זה ומשם אני כבר אסכם וכו'...

כעיקרון התחומים שאני חושב הם: מוראלי, כלכלי וצבאי אבל אני צריך יותר מ3 תחומים אז קצת עזרה לא תזיק...

תודה מראש,

טימור.

פורסם

הלוואי שמישהו היה עוזר לי פה בחיבור על ספרות וקולנוע, ניראה לי שאני אקבל בבגרות הזו נכשל.

ועכשיו לנושא:

אתה לאוו דווקא צריך לקחת נושאים כל כך גדולים (כי אחר כך לא נישאר לך מה להמציא), אתה יכול לפרק את זה, כמו אמון בממשלה, אמון בצבא, הערכות של הצבא למלחמות עתידיות, למשל קירוב או ריחוק שלום עם לבנון, כמו האחדות שהרגשנו במשך כמה זמן עקב המלחמה, ועוד...

פורסם

על החדשות

נמאס כבר לקפוץ כל פעם על 3 העמודים הראשונים בעיתון שמדברים על מה פרץ אמר לאולמרט וכמה שצריך ועדת חקירה

פורסם

כלכלה:

בעלי עסקים מן הצפון משפיעים על בעלי עסקים מן המרכז ובעצם בכל המדינה-פחות הזמנות, צ'קים מבוטלים------->שזה משפיע על הצמיחה------->שמשפיע על גיוס עובדים--------> שמשפיעים על לשכת העבודה כלומר הממשלה-------->מה שמשפיע על המשק כולו.

פורסם

*נסראללה כמובן- הוא המשפיע בכללי

*הפחד שזה יקרה שוב פעם

*למידת לקחים

(אני לא חושב שאמרתי דברים נכונים, אבל אם אתה חושב שזה לא נכון אל תתייחס) אני סתם כותב בשעות הלילה סתם כי אני ממהר לישון LoOoOoL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים