עבור לתוכן

תגידו למה אנשים בארץ קונים פלזמה או LCD לצפיה בכבלים\לווין?

Featured Replies

פורסם

אצלי בבית יש מקרן בלבד (אין טלוויזיה כלשהי). לטעמי זה פתרון מדהים, בעיקר כשמדובר בדירה בשכירות שעוברים מדי פעם (שמים בתיק והולכים).

קח בחשבון שיש בעיה חמורה עם תאורת רקע (ניתן לצפות בחדר מוחשך לחלוטין בלבד), ואם אתה הולך לצפות כמה שעות ביום (בתור טלוויזיה), המנורה תלך צ'יק צ'אק.

לחיבור למחשב מומלץ כבר מקרן 1080p, צפוי לעלות מתחת לעשרים אלף בחודשים הקרובים.

• תגובות 53
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסיבה היחידה שרואים יותר טוב בפלאסמה בשידורים רגילים היא בגלל הרזולוציה הנמוכה שלה... חוץ מזה אין שום יתרון

למרות שבכל זאת ראיתי פלאסמה וLCD פועלים אחד ליד השני מחברות איכותיות (HITACHI AND TOSHIBA) ובכל זאת בLCD רואים יותר חלק - פשוט אמיתי

פורסם

הלוואי והחיים היו כאלה קלים. אתה ראית עם קטעים חראת ששמים בכוונה בשביל להראות לך את ה-LCD. זה קטעים שאין בהם תנועה מהירה, כל הצבעים בהירים מאוד, ואין שום דבר כהה. זמן תגובה וקונטרסט, נכון להיום, הם גורם מספיק חשוב בשביל לא לרכוש LCD במידה ומדובר במישהו עם סטנדרטים גבוהים של איכות.

אני יודע שאני אל יכול לחיות עם LCD. זו גם הסיבה שלא קניתי. היה לי תקציב של 10000 שקלים לטלוויזיה לחדר, מה שאומר גם 32" מספיק. ראיתי כל LCD בתקציב הזה, בחרתי שלא לרכוש. מריחות ועיות של קונטרסט הם בעיה מורגשת.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

Nemesis

כמה עולות מנורות היום

אני יודע שזה יקר אבל כמה יקר?

פורסם

אומנם אני לא 100% מעודכן, אבל ממה שזכור לי מדובר על סכום של כמה מאות שקלים למנורה.

Anatoli.

פורסם

מנורות בארץ די יקרות, ומחירן משתנה ממקרן למקרן.

מחיר סביר למנורה שאפשר להזמין מחו"ל (ואני לא רואה סיבה לא להזמין) הוא כ-300 דולר.

קח בחשבון שעם זמן מנורה של 2000 שעות במצב לא חסכוני במיוחד, עם שעתיים צפייה ביום (וזה הרבה, אני מגיע ל 4-5 שעות בשבוע סה"כ, וגם זה לא בכל שבוע) זה יוצא כמעט שלוש שנים.

אני עם מקרן ק"ב בסיסי ביותר (NEC HT410 שעלה בזמנו 5,400 ש"ח) - ועל מסך סביר רואים תמונה מצויינת בהנתן מקור טוב.

פורסם
  • מחבר

המחיר נישמע טוב הבעיה שלהשיג את המנורות בארץ בטח יהיה סיפור

בכל מיקרה אני מאוד מקווה שהמחירים של המקרנים+מנורות ירדו

שיהיה הגיוני ליקנות אותם גם בארץ

פורסם

אני חושב שהמחירים די סבירים. אפשר תמיד לייבא מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי ליבא מחול נינטנדו DS LITE +"מכשיר גיבוים" + פהסכרד3 (כרטיס שמבטל תהגנה)

והכל נפוץ מאוד בחול וההזמנה לא מגיע ונישאר רק עוד יומים שנתתי לחנות זמן עד שאני יבטל תהזמנה לגמרי

לפני כמה שנים ניסיתי גם דרך חנות ליקנות רמקולים וכרטיס קול שלא היו אז נפוצים בארץ

והם החליטו לעלות תמחיר משמעותית שזה הגיע וזיבלו לי שהעלו תמיסים

כמובן ביטלתי תעיסקה

וזה עוד מחנויות

אתה צריך להבין אני לא טס לחול ולא מכיר אנשים שטסים לחול על בסיס קבוע

ואם חנויות לא מצליחות להשיג מוצרים רק כי הם לא על המדף בארץ

ולוקח להם המון זמן אם הם משיגים

אני שהרבה זמן בעבודה בשטח בלי אינטרנט אין לי סבלנות ועצבים ליקנות דברים שלא על המדף

כי מה לעשות חנויות בארץ בהרבה מאוד מיקרים זבל בדברים כאלה

ולא שאני מתכנן ליקנות מקרן היום אבל עוד 3-4 שנים אני יתחיל לחשוב על זה ברצינות

ואין לי כח לחפש מנורות ברשת

פורסם

לי היה ניסיון מצויין עם הזמנת דברים מחו"ל המון פעמים.

פורסם
  • מחבר

אבל אתה בטח מזמין לבד לי אין תכח לזה כרגע

וכניראה לא יהיה בשנים הקרובות לפחות

ככה שאני מזמין מחנויות

וחנויות ישראליות=הרבה אכזבות

פורסם

שאלה קטנה בקשר לPLASMA VS LCD

במידה ואני מחפש טלוויזיה קטנה (32 או 37)

ועם מחשבה קדימה (כי מתישהו יגיע לפה HDTV)

מה עדיף לקנות? רוב השימוש הוא T.V (זה לסלון)

פורסם

בגודל של 32" אין פלסמה. ב-37 יש לפנאסוניק דגמים טובים יחסית. לצפייה בטלוויזיה כדאי פלסמה. לא כדאי לקנות LCD בשביל שעוד שנתיים תוכל לצפות ב-HD ב-3 ערוצים, וכל השאר יהיו ערוצים רגילים לגמרי.

Anatoli.

פורסם

על מה מבוססת ההערכה של 3 ערוצים בעוד שנתיים?

פורסם

על מה שאני שומע מכל מניי אנשים. בכל מצב שלא יהיה, לא יהיו יותר מכמה ערוצים בודדים (בין אם זה 2 ובין אם 6). עדיין הרוב יהיו ברזולוציה נמוכה.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים