עבור לתוכן

תגידו למה אנשים בארץ קונים פלזמה או LCD לצפיה בכבלים\לווין?

Featured Replies

פורסם

מה אתם נגנבתם על הראש ? LCD רואים יותר חלק מפלאסמה .. בפלאסמה יש נקודות ממש נראות לעין זה מאוד מעצבן

ורואים מצויין בכבלים \ לויין על LCD חלאס להגיד שטויות אני כבן אדם שגם צופה ב HD חושב שבכבלים ובלויין רואים מעולה ..

• תגובות 53
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה אינץ LCD ?

כדי להנות מLCD צריך שידור דיגיטלי איכות אחרת חבל ...

והשידור בארץ לא ...

פורסם

מה אתם נגנבתם על הראש ? LCD רואים יותר חלק מפלאסמה .. בפלאסמה יש נקודות ממש נראות לעין זה מאוד מעצבן

ורואים מצויין בכבלים \ לויין על LCD חלאס להגיד שטויות אני כבן אדם שגם צופה ב HD חושב שבכבלים ובלויין רואים מעולה ..

אתה חיי בסרט. LCD יש לה רזולוציה גבוהה יותר, ולכן אולי בחומר HD התמונה תהייה חלקה יותר (ואם תיקח פלסמה HD אז ההפרש יהיה קטן מאוד) אבל בשידורי כבלים LCD זה החרא הכי גדול שיכול להיות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

Anatoli

באיזה רזולוציה הפלזמה שלך?

ובלי הממיר המיוחד וכל החיבורים איך רואים?

פורסם

הרזולוציה היא 852 על 488. רזולוציה סטנדרטית לגמרי. בממיר הרגיל שלהם, בחיבור קומפוסיט רואים בערך כמו שראו אצלי בחדר עם הממיר הרגיל. חשוב לזכור שאצלי בחדר מדובר ב-32" שזה קטן משמעותית, ואצלי זו CRT איכותית יחסית (מסך רחב גם כן, דגם 32ZH46 של טושיבה).

אחרי שהחלפתי את הממיר, בשתי הטלוויזיות האיכות השתפרה פלאים. ואומנם בשידורים מסוימים שהם לא באיכות גבוהה רואים לא משהו, אבל בשידורים אחרים, כמו רוב הסדרות, ורוב הסרטים בערוצים של יס רואים מדהים, בעיקר בסלון.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאתה אומר זה בעיתי מאוד

כי בפלזמה ברזולוציה גדולה שבאמת תתאים לקונסולה חזקה או למחשב

לא יכולים ליראות טוב כבלים או לווין

ורק בפלזמות אם רזולוציה יחסית נמוכה שלא בדיוק מתאימה לקונסולות חזקות וכו אפשר ליראות טוב כבלים ולווין

וגם אז אם ממיר מיוחד וחיבורים מסוימים

פורסם

א: במידהו יש לך טלוויזיה איכותית אין סיבה שלא תחליף ממיר. זה עולה 129ש"ח לביקור טכנאי, אבל זה שווה אתה.

ב: זה לא נכון שאי אפשר להינות מקונסולה. אני חיברתי את המחשב לפלסמה (חבירו VGA סטנדרטי כמו של מסך, חיבור מאוד איכותי) והאיכות (כמו גם הרזולוציה) היו מדהימות. יותר טוב מכל LCD במחיר דומה. ב-LCD יהיו לך מריחות, ויהיו לך בעיות עם קטעים כהים. פלסמה HD אמיתית עולה 17000שקל ומעלה, לכן במחיר של 12000 שקלים, אני בטוח שהטלוויזיה שבחרנו לסלון היא הבחירה הטובה ביותר בכל העולמות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תיראה אני לא מדבר על המחיר

פשוט 360 וPS3 משדרות בHDTV אמיתי

זה נכון שהן יכולות לרדת לפי הטלויזיה אבל אנשים שקונים את זה יפסידו חלק משמעותי מהחויה

חוץ מיזה יש אבדל גדול בין ליראות סרטים לבין מישחקים

ניסיתה לשחק אם הפלזמה?

אם כן איך האיכות?

פורסם

א: במידהו יש לך טלוויזיה איכותית אין סיבה שלא תחליף ממיר. זה עולה 129ש"ח לביקור טכנאי, אבל זה שווה אתה.

ב: זה לא נכון שאי אפשר להינות מקונסולה. אני חיברתי את המחשב לפלסמה (חבירו VGA סטנדרטי כמו של מסך, חיבור מאוד איכותי) והאיכות (כמו גם הרזולוציה) היו מדהימות. יותר טוב מכל LCD במחיר דומה. ב-LCD יהיו לך מריחות, ויהיו לך בעיות עם קטעים כהים. פלסמה HD אמיתית עולה 17000שקל ומעלה, לכן במחיר של 12000 שקלים, אני בטוח שהטלוויזיה שבחרנו לסלון היא הבחירה הטובה ביותר בכל העולמות.

Anatoli.

זה ממש לא נכון.

יש לי LCD של TOSHIBA בבית, וחיברתי את המחשב עם VGA (פתחתי על זה תר'ד)

האיכות מעולה.

---

וד"א אתה יכול לעשות נזק לפלסמה שלך, שאתה מחבר לו מחשב התמונה היא במצב פסיבי וזה יכול לצרוב לך את המסך.

פורסם

הגולם מפראג,

חיברתי ושיחקתי. האיכות לא פחות טובה מאשר במסך מחשב.

Pro modder,

תהנה. לא אמרתי מה אחרים יחשבו. אמרתי מה דעתי. ב-LCD יש מריחות ויש בעיות עם קטעים כהים. אתה יכול להתווכח כמה שאתה רוצה, אני לא מתכוון להיגרר לוויכוח על משהו ידוע מראש. ב-LCD יש מריחות, ויש קונטרסט נמוך ביותר, סוף פסוק.

בנוגע לנזק, שום נזק לא ייגרם. הנזק שיול להיגרם מצריבה יכול להיגרם בכל שימוש, השימוש במחשב לא יגרור נזק גדול יותר. במידה ומשתמשים במכשיר עם קצת שכל, ולא משאירים אותה התמונה שעות על גבי שעות (מה שאומר שגם שומר מסך מספיק בכדי למנוע את התופעה), לא תהייה שום בעיה.

Anatoli.

פורסם

Anatoli כנראה שראית דגמים לא איכותיים של LCD אם ראית מריחות ובעיות עם הצגת קטעים כהים .. זה כבר ישן

טלויזית LCD איכותית כמו טושיבה לא מראה שום בעיות כאלה

פורסם

מצטער לבאס אותך, אבל אתה טועה. כנראה שיש לנו סטנדרטים אחרים.

ראיתי כל טושיבה, כל שארפ, כל סוני, וכל לוואו וכל דבר אחר שיש. הבעיות האילו קיימות, ועדיין מפריעות מאוד. עוד שנה/שנתיים, ברגע שהטכנולוגיה הזו תגיע לרמות של קונטרסט טוב (4000 ומעלה) וזמן תגובה של 2מילי-שניות בין צבע אדום לירוק לדוגמא (ולא שני סוגים של אפור כמו שמודדים היום) אז אפשר יהיה לבחור בהן בלי יותר מדיי מחשבה. נכון לעכשיו, פלסמה עדיפה בכל המקרים כמעט.

בתקציב של 15000 שקלים לא תקנה שום LCD טובה שהיא יותר מ-37". ובאותו המחיר, תקנה בימינו פלסמה 42" איכותית ביותר.

Anatoli.

פורסם

ד"א בתחילה של ה-LCD ,טושיבה יצרה את המסכים שלה בייפן בסטנדרטים גבוהים מאוד.

לאחר שזה תפס את השוק הם העבירו את כל התהליך ליצור המוני בסין.

כך שמי שקנה LCD בהתחלה ממש ושילם גם בהתאם, קיבל את הסחורה.

--

היום, אתה צודק עדיף לקנות פלסמה, איכות התמונה גבוהה בהרבה.

ומכיוון שזו טכנולוגיה יחסית ישנה אתה יכול לקנות את הדגם הכי איכותי במחיר של LCD טובה-ממוצעת ולהנות מכל היתרונות.

פורסם

לרוב הפלאזמה יותר איכותית מ-LCD לא ביגלל הטכנולוגיה , אלא בגלל שלפלאזמה הרזולוציה קטנה יותר (התמונה לא נמתחת/נמרחת על המסך)

פורסם
  • מחבר

תגידו אם כבר מדברים על הנושא

איך המקרנים(לא האחורים) האיכותים בשידורי לווין וכבלים?

ואיך הם בחיבור למחשב\קונסולה וכו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים