פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים יותר ויותר יוצא לי ליראות אנשים שקונים פלזמות וLCD ולא מחברים אותם למחשב או משהו בסיגנון ואני לא מדבר על אנשים שרואים הרבה סירטי DVD ואני שואל את עצמי אנשים בארץ כל כך מטומטמים?לפני כמה ימים מישהו נתן לי ליראות איך רואים לווין בפלזמה שלווהיה בעיות משמעותיות בתמונה אני לא כל כך יכול להסביר איך זה ניראה אבל זה לא ניראה טוב בLCD גם יש בעיות משמעותיות אז למה אנשים קונים תטלויזיות האלה בישראל?בארצות הברית זה מובן כי שם משדרים בHDTV אבל בארץ זה יקח שנים
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אנשים קונים את הטלויזיות הנ"ל מבעיות מקום ?אולי יש להם קונסולה שהם רוצים להנות ממסך רחב באיכות גבוהה מאוד כמו שה 360 משדר על HD ואני נהנה מכל רגע 8)
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר אני לא מדבר על אנשים שמבינים ומחברים תטלויזיה ל360\PC\MAC \PS3 \HD DVD\בלו רי או אפילו מישתמשים בDVD על בסיס קבוע אלה אנשים שרוב הזמן צופים בכבלים או בלווין
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר כי הם דקות וגדולות?גם מקרנים נותנים לך תמונה גדולה והטובים ענקית בלי ליתפוש הרבה מקום השאלה זה האיכות הפלזמות והLCD פשוט לא מתאימים לשידורים מדפוקים הישראלים
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אם התכוונת למקרן רגיל אז לא לכולם יש קיר שמתאים לזהואם התכוונת לטלויזית מקרן אחורי אז רואים לא טוב צריך לשבת במרכז וכו' ...עריכה :האיכות בכבלים\לווין לא גרועה .... דווקא אני מופתע לטובה הרבה מאוד פעמים
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר מקרן רגיל תאמת לא ראיתי פועל אם שידורים רגילים אבל אחורי איכותי וענק כן ראיתי והוא פשוט היה מצוין אבל אם מתכננים על שידורים רגילים אפשר כבר ליקנות רגילה איכותיתבהרבה פחות כסף למקרן אחורי גם ככה צריך המון מקום
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים טלויזיה רגילה מוגבלת ל-32 אינץ בערךמקרן אחורי פשוט זוועתי באור חזק ובזויות צפיה עלובות (יש לי את הדור האחרון של טושיבה ומה לעשות שזה קקה)מקרן רגיל זוועתי לכל מה שקשור לצפיה בטלויזיה בגלל בעיות תאורה וגודלמה לעשות שמי שחפש טלויזיה גדולה אז LCD או פלזמה הכי מתאים
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים HD יכנס ב07 לארץ, וכנראה עד תחילת 08 יהיה מספר משמעותי של ערוצי HD (מדברים על 5+). הייתה רוצה לקנות היום טלוויזיה ולגלות שעוד שנה וחצי היא לא שווה כולם?
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר עוד שנה וחצי המחירים יהיו מאוד נמוכיםובעינין תאורה מי צופה כבר באור חזק?אני אוהב ליצפות בכמה שיותר חושך
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אולי בגלל שרוב אלה הקונים פלזמה או LCD עושים זאת כי בחנות זה נראה יפה - הרי שם לרוב מקרינים משהו באיכות שידור HD וזה נראה משכנע...
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מה לעשות אבל רוב האנשים הנורמליים (הלא ערפדים) אוהבים אור בסלוןואם יש אור ישיר על הטלויזיה בקרן אחורי לא רואים כלום
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים LCD לשידורי כבלים זה טמטום. אבל פלסמה זו בחירה מעולה. יש לי 32" CRT בחדר, ובסלון פלסמה 42". בפלסמה רואים הרבה יותר יפה גם בשידורים מהלווין. נכון, אני חיברתי את ה-3100 שהוא הממיר הכי איכותי. נכון, יש לי שם טלוויזיה שהיא לאHD אמיתי, לכן היא מתאימה מאוד למשימה הזו. ונכון, חיברתי את זה בחיבור RGB שהוא האיכותי ביותר שהממיר יכול להשיג. אבל, זו בדיוק הסיבה שקניתי פלסמה, ולא LCD.Anatoli.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים ותתפלא אני רואה נפלא לווין עם 3100 S בפלזמה 42 כמבון שאין מה לדבר על LCD גועל נפש .. וכן הפלזמה גם מחוברת לקונסולות ולמחשב אבל כל העניין שרואים נהדר בלווין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.