פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים שלום לכולםהייתי רוצה קצת לשפר את הבצועים במחשב שלי,ממש קצת לא משהו שהמחשב יתחיל להתחמם רצח,אז ככה,אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם ה jumpers על הלוח-אם שלי,לפי המאמרים הרבים שקראתי פה אתם יכולים לסחוט מהמעבד עוד כמה Mhz טובים דרך הביוס,השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה?הדבר היחידי שאני יכול לעשות הוא לשנות את ה DRAM/CPU Speed/Frequencyב DRAM אני רק יכול לשנות מ 100Mhz ל 133Mhz וב CPU זה נמצא על HW/TRAP ואני יכול לשנות עד 10x אני חושב,אין לי מושג מה זה עושה.יש לי לוח-אם של SiS המודל שלו הוא ECS M935LR האם מישהו יודע איך אני יכול אולי להשיג את קבצי ה INF שלו ועדכון (אם יש בכלל) לביוס?ניסיתי דרך באתר של SiS אבל אני מתקשה למצוא שםאנא עיזרו ליתודה.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים דבר ראשון ,עדכון תוכל למצוא בהודעת סטיק בפורום זכרונות ולוחות ,דבר שני כותר,שנה למשהו ענייני.בקשר להמהרה תקרא מדריכים[יש אחד באתר] תעשה חיפוש אני בטוח שתצליח
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר ובכן בקשר לשאלה על הלוח-אם שלי צדקת מצאתי את התשובה היכן שאמרת ועל כך אני מתנצל,אבל אני עדיין מתקשה למצוא הסבר על ה HW/TRAP ו ה 10x הזה ...
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר הממממ או-קיי אבל אם אני יגביר את המכפלה הזאת האם המעבד יעבוד יותר מהר?
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים רגע, יש לך AMD, נכון?כן, אם תגביר את המכפלה המעבד שלך יפעל יותר מהר.רק קח את העניין שהמעבד יתחמם יותר.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים יש לו p4 1.6...... הוא לא יכול להעלות מכפלה : אתה יכול להעלות את הFSB וכך תסחוט עוד ביצועים נחמדים. יש לך 1.6A או 1.6?
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים יכול להיות שהוא מדבר על מחשב אחר, ולא זה שבמפרט.לפי מה שהוא אמר הוא יכול לשנות את המכפלה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.