עבור לתוכן

איזה כישרון!!

Featured Replies

פורסם

ההבדל בין חרישה עם כישרון וחרישה בלי הוא התוצאה הסופית. כשמסתכלים על שניהם מנגנים רואים שפאןטו היה צריך להתאמץ הרבה יותר כדי להגיע לתוצאה פחות טובה.

אני לא מסכים. אני דווקא חושב ש funtwo מנגן הרבה יותר רגוע ורואים עליו שהוא מתאמץ הרבה פחות. אגב, הוא מנגן את הקטע הרבה יותר נקי לטעמי.

• תגובות 53
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Thread

>

אם יש גיטריסט שלדעתי הוא "OVER RATED" זה פטרוצ'י!!

הוא לא מנגן יפה!! ובהחלט אין לו נשמה בנגינה!

יש לו טכניקה מאד גבוהה, חוץ מזה שום דבר מיוחד!

פורסם

אגב, גם הבחור הזה לא רע:

אמנם הוא לא מהיר כמו jerryc ו funtwo, אבל לדעתי יש לו יותר רגש בנגינה, פחות רובוטי.

פורסם

מה לעזזלל זה נשמה... זה לנגן בצורה לא מדוייקת?

הוא מלחין והוא מנגן. אתה יכול לטעון אולי שהוא מלחין בלי רגש

אבל מה זה נשמה?

אני חושב שלפטרוצי יש המון רגש... פשוט הוא מפורסם בקטעי מטאל המהירים האלה

אתה לא יכול לטעון שכל הגרוב מטאל-ספרדי של השיר שנתתי אליו את הלינק הוא לא מגניב...

הוא ל רק טכני, הוא גם טכני, אבל הוא גם מגניב.

אני יכול לשים דברים של פטרוצי שיש בהם הרבה רגש... אבל הם לא יופיעו ב Utube...

פורסם

יצא לי לשמוע המון חומר של פטרוצ'י(גם סולו וגם תחת DREAM וG4)

אין שום דבר מיוחד בנגינה שלו אין שום רגש בנגינה שלו!. נראה כאילו הכל אצלו מוכן מראש כל הסולואים שלו והריפים.

ואין לו יכולת אילתור(או שהוא פשוט לא מציג אותה)

לא משנה מה תגיד עליו.. לא כיף לשמוע גיטריסט כזה!

אני מעדיף לשמוע את מאלמסטין מתפרע כמו משוגע ועושה סולואים של רבע שעה, מאשר את פטרוצ'י מנגן חמש דקות!

פורסם

אגב, גם הבחור הזה לא רע:

אמנם הוא לא מהיר כמו jerryc ו funtwo, אבל לדעתי יש לו יותר רגש בנגינה, פחות רובוטי.

אתה רציני? הוא טועה מלא פעמים, גם בפריטה וגם באיצבוע. הבאנדים שלו לא מדוייקים בשיט, והוא מפספס את הקצב בלי סוף. הוא לא מתקרב לרמה שלהם.

פורסם
  • מחבר

חוץ מהכניסה שלו הוא מזייף מלא

פורסם

רגש...אחת ההמצאות הכי גדולות של ה"גיטריסטים" הישראליים...

מה זה רגש בכלל? ה"גיטריסט" הישראלי המצוי יאמר שכל מי שמנגן מהר - הוא חסר רגש, או לחלופין, מי שמנגן סגנון שאני לא אוהב - אין לו רגש.

ראיתי פה אנשים אומרים שפטרוצ'י וסטיב וואי יודעים רק לנגן מהר - אני הולך להוכיח לכם אחרת.

פטרוצ'י, באחד הסולואים היותר מרגשים ששמעתי בחיים שלי, בשיר The Spirit Carries On מתוך האלבום Scenes From a Memory.

סטיב וואי, בקטע שאמרו עליו שזה נשמע כאילו הוא עושה אהבה עם הגיטרה.

http://www.youtube.com/watch?v=f1VjwciFLAg

יש עוד המון, לא יודע אם יש טעם לחפש ולשים פה כי נראה כאילו אתם נעולים על דבר אחד שלא כל כך ברור מה הוא - "רגש"...

פורסם

רגש...אחת ההמצאות הכי גדולות של ה"גיטריסטים" הישראליים...

מה זה רגש בכלל? ה"גיטריסט" הישראלי המצוי יאמר שכל מי שמנגן מהר - הוא חסר רגש, או לחלופין, מי שמנגן סגנון שאני לא אוהב - אין לו רגש.

ראיתי פה אנשים אומרים שפטרוצ'י וסטיב וואי יודעים רק לנגן מהר - אני הולך להוכיח לכם אחרת.

פטרוצ'י, באחד הסולואים היותר מרגשים ששמעתי בחיים שלי, בשיר The Spirit Carries On מתוך האלבום Scenes From a Memory.

סטיב וואי, בקטע שאמרו עליו שזה נשמע כאילו הוא עושה אהבה עם הגיטרה.

http://www.youtube.com/watch?v=f1VjwciFLAg

יש עוד המון, לא יודע אם יש טעם לחפש ולשים פה כי נראה כאילו אתם נעולים על דבר אחד שלא כל כך ברור מה הוא - "רגש"...

בחיים שלך אל תשים את סטיב וואי ואת פטרוצ'י באותה קטוגריה בכלל!!!

חוצפן!

:pissed:

פורסם

קטגוריה? איזה קטגוריה אתה רואה פה בדיוק?

פורסם

אתה רציני? הוא טועה מלא פעמים, גם בפריטה וגם באיצבוע. הבאנדים שלו לא מדוייקים בשיט, והוא מפספס את הקצב בלי סוף. הוא לא מתקרב לרמה שלהם.

לא אמרתי שהוא לא טועה, אבל המתיחות שלו למשל הרבה יותר אסתטיות.

פורסם

קטגוריה? איזה קטגוריה אתה רואה פה בדיוק?

כי אתה מתייחס לסטיב וואי ולג'ון פטרוצ'י כאילו שהם

אותו דבר.

אותו זן של גיטריסטים, אבל זה רחוק מלהיות כזה.

סטיב וואי הוא גיטריסט מעולה, עם רקע השיר והטכניקה

שלו והמוזיקה שהוא עושה מדהימה.

לעומת זאת יש לך את פטרוצ'י ודומיו שכל החיים מנגנים

סולמות מאוד מהר, שזה יפה מאוד גם ומרשים!

אבל מפה ועד להשוואה שלהם לסטיב וואי הדרך עוד ארוכה.

קבל עוד גיטריסט תותח שלא צריך להתחרפן על סולמות בשביל להרשים אותך:

בקיצור, אני מבין שאתה מנגן...ומאחד שמנגן בגיטרה, באמת הייתי מצפה ליותר.

פורסם

טוב. אני רואה שהדיון התפצל פה לשני חלקים:

לחלק הראשון והמקורי של הדיון הבחור השלישי שעושה את הCANON, פשוט מגעיל ומזייף כאילו אין מחר!

לחלק השני של הדיון שנראה לי התדרדר בגללי ;). הובכן וואי ופרידמן לא רואים את פטרוצי ממטר, אני מדבר מבחינת מוזיקה לא טכניקה. הרבה יותר נעים וכיף להאזין לשני אלה!

ול-YOT רוצה לראות גיטריסטים שמנגנים אם רגש?

תשמע את גילמור בהופעה האקוסטית שלו משנת 2002, הרגש פשוט נוזל לו מכל תו שהוא פורט. חוץ מזה שזו הופעה מדהימה שמאד מומלץ לשמוע!!

או לחילופין תאזין לOPETH שני הגיטרסטים בלהקה הזאת יכולים להדהים אותך מבחינת יכולת וגם ביצוע אם רגש!!

ואני בכלל לא רוצה להתחיל אם גיטריסטים הרבה יותר וותיקים שלא סופרים אף אחד מהגיטריסטים שמופעים בפוסט הזה(חוץ מגילמור)!

פורסם

טוב. אני רואה שהדיון התפצל פה לשני חלקים:

לחלק הראשון והמקורי של הדיון הבחור השלישי שעושה את הCANON, פשוט מגעיל ומזייף כאילו אין מחר!

לחלק השני של הדיון שנראה לי התדרדר בגללי ;). הובכן וואי ופרידמן לא רואים את פטרוצי ממטר, אני מדבר מבחינת מוזיקה לא טכניקה. הרבה יותר נעים וכיף להאזין לשני אלה!

ול-YOT רוצה לראות גיטריסטים שמנגנים אם רגש?

תשמע את גילמור בהופעה האקוסטית שלו משנת 2002, הרגש פשוט נוזל לו מכל תו שהוא פורט. חוץ מזה שזו הופעה מדהימה שמאד מומלץ לשמוע!!

או לחילופין תאזין לOPETH שני הגיטרסטים בלהקה הזאת יכולים להדהים אותך מבחינת יכולת וגם ביצוע אם רגש!!

ואני בכלל לא רוצה להתחיל אם גיטריסטים הרבה יותר וותיקים שלא סופרים אף אחד מהגיטריסטים שמופעים בפוסט הזה(חוץ מגילמור)!

Hell Yea!

מסכים עם כל מילה :):yelclap:

גם גילמור תותח, אני מת עליו.

אלה באמת גיטריסטים שווים.

פטרוצ'י חופר סולמות, כנ"ל גם מלמסטיין ומיכאל אנג'לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים