עבור לתוכן

איזה כישרון!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol:

וואו איזה מהירות!!

אבל מה זה היה פרסומת?

• תגובות 53
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ללא כל ספק הבחור כשרוני ומנגן מאוד יפה, אבל חסר קצת רגש לדעתי (הכוונה ללינק של פותח התראד).

אבל זה פה http://www.youtube.com/watch?v=vzK1b1PNb9Q הדהים אותי ממש!!! אפילו ממש ריגש! :jump:

כמובן אני יוסיף משהו משלי לא הרבה מכירים הגיטאריסט השני הכי טוב בכל הזמנים לדעתי כמובן אחרי הנדריקס ;)

תצפו מהתחילה עד בסוף בערך באמצע כזה יש קטע מדהים

http://www.youtube.com/watch?v=vzK1b1PNb9Q

פורסם

אני כמעט בטוח ששמעתי את המוזיקה הזו באיזשהו משחק ששיחקתי פעם...

אני אנסה למצוא את המשחק.

פורסם

הנה משהו יפה שאני מאוד אוהב:

http://www.youtube.com/watch?v=fNstDObyTmw

חחחחח איזה שטויות :lol:

הילד בכלל לא יודע לנגן, מי שכן ניגן ברקע היה סטיב ויי, הבחור עם השיער הארוך שהוא בעצם ניגן פה את כל הקטעים...

אם כבר קטע יפה אז זה

שילוב של 2 נגנים, יצירה של ויואלדי

פורסם

חחחחח איזה שטויות :lol:

הילד בכלל לא יודע לנגן, מי שכן ניגן ברקע היה סטיב ויי, הבחור עם השיער הארוך שהוא בעצם ניגן פה את כל הקטעים...

א. הטכניקה שלהם עלובה לחלוטין.

ב. לא חידשת לי שום דבר, אני יודע שזה סטיב וואי, הוא ניגן את כל השירים בסרט הזה.

וזוהי הסיבה שהבאתי את הלינק הזה, כי הוא הגיטריסט האהוב עליי.

בכל אופן, אל תקפוץ בראש ותנסה ללמד אנשים דברים שהם כבר יודעים.

פורסם

איך אני אוהב שבאים אנשים שכל הנסיון שלהם עם גיטרות בחיים זה מקליפים של להקות פאנק שהם רואים באמטיוי שמנגנות רק פאוואר קורדס, ומתלהבים מחירטוטים כמו הג'רי סי הזה (זה שמנגן את קאנון רוק במקור-הקטע בהודעה הראשונה בדיון הוא איזה ילדון שמבצע את הקטע שלו). המון קרדיט על הגרסא הנפלאה שהוא כתב לזה (יש לי אותה בריבר שלי, ועוד קטעים שלו). הוא מנגן אחלה וסבבה, אבל אף אחד מהקטעים שלו לא מגיעים לרמה של גיטריסטים גדולים באמת. את הגרסא שלו לim alrgiht של ניל זאזא אני מנגן כמעט מושלם ואני מנגן שנה וחודש...

רוצים דברים גדולים באמת? יש בדיון הזה כמה. תחפשו גם קטעים של steve morse. יש לו קטעים מדהימים.

דרך אגב, מהירות זה לא הכל. יש איזה קליפ עם שלושה סינים שמנגנים במהירות מטורפת, אבל הם סתם שרדרים שמנגנים בלי טיפת רגש. הגברת שהביאו בהתחלה שמנגנת וואלס פשוט מדהימה. עוד לא ראיתי נגן שמכניס כל כך הרבה רגש במנגינה כל כך שקטה. היא פשוט מדהימה.

http://www.youtube.com/watch?v=vzK1b1PNb9Q

הנה, זה הקטע המקורי של ג'רי סי. מנגן את זה יותר יפה, יש לו סאונד הרבה יותר טוב, בעיקר בגלל שהסטראט המדהימה והמשופרת שלו שמה את הגיטרה של ההוא מההודעה הראשית בכיס הקטן, ובכלליות, הקטע שלו יותר טוב, כי הוא זה שהלחין אותו. מעבר לזה, הבחור מההודעה הראשית מתאמץ מאד לנגן את זה, ורואים את זה. הוא לא נהנה מהמוזיקה שהוא מוציא, ובקושי זז. ג'רי מנגן ברגש והכל זורם בטבעיות. אלה דברים שמבדילים גיטריסת סבבה מגיטריסת מעולה. חוצמיזה שג'רי צעיר לאללה. הוא יכול להגיע לגדולה.

הנה עוד קטע מעולה שלו

אין כאן שום דבר מיוחד, והוא אפילו עושה כמה טעויות ומפספס את הקצב כמה פעמים, אבל זה נשמע ממש טוב, ומוכיח שהסטראט הישנה והטוב היא עדיין הגיטרה הכי ורסטילית שיש.

אה, ודבר אחרון. זה שדיבר על זה שיד ימין פחות חשובה ובלה בלה והיא עושה פחות עבודה, למה לדבר שטויות?

פורסם

הוא לא הלחין את Cannon Rock - זה עיבוד רוקיסטי ליצירה קלאסית שהוא טוען שהוא עשה(הבדל של שמיים וארץ בין עיבוד להלחנה..) חוץ מזה, גם העיבוד הוא לא "100%" שלו שכן הוא דומה מאוד לעיבוד של Banya בשביל המשחק Pump it up(משחק דומה לDDR).

אני מנגן על גיטרה(יש לי קלאסית וחשמלית) ומבחינה טכנית טהורה - funtwo מנגן הרבה יותר טוב מJerryC, אבל, כמו שאמרת - באמת לא נראה שהוא נהנה, אבל זה אסייתים - אין להם נשמה :D (מי שרואה south park יבין).

וברור שהוא אפילו לא מתקרב לפטרוצ'י, וואי, סטריאני - אבל הוא בהחלט מוכשר(גם funtwo וגם JerryC)

פורסם

הוא לא הלחין את Cannon Rock - זה עיבוד רוקיסטי ליצירה קלאסית שהוא טוען שהוא עשה(הבדל של שמיים וארץ בין עיבוד להלחנה..) חוץ מזה, גם העיבוד הוא לא "100%" שלו שכן הוא דומה מאוד לעיבוד של Banya בשביל המשחק Pump it up(משחק דומה לDDR).

אני מנגן על גיטרה(יש לי קלאסית וחשמלית) ומבחינה טכנית טהורה - funtwo מנגן הרבה יותר טוב מJerryC, אבל, כמו שאמרת - באמת לא נראה שהוא נהנה, אבל זה אסייתים - אין להם נשמה :D (מי שרואה south park יבין).

וברור שהוא אפילו לא מתקרב לפטרוצ'י, וואי, סטריאני - אבל הוא בהחלט מוכשר(גם funtwo וגם JerryC)

טעות שלי. הוא לא הלחין, הוא פשיט שינה אותו קצת כדי שיהיה יותר אגרסיבי... זה לפחות מה שאומרים.

אני עדיין לא תופס מפאןטו הזה. זה נראה כמו תוצאה של אימון וחרישה מסיביים יותר מאשר כישרון. הוא פשוט מנגן את זה מכאני מדי.

פורסם

funtwo באמת מנגן את זה יותר יפה אבל כמו מכונה זה לא נשמע עם רגש

פורסם

טעות שלי. הוא לא הלחין, הוא פשיט שינה אותו קצת כדי שיהיה יותר אגרסיבי... זה לפחות מה שאומרים.

אני עדיין לא תופס מפאןטו הזה. זה נראה כמו תוצאה של אימון וחרישה מסיביים יותר מאשר כישרון. הוא פשוט מנגן את זה מכאני מדי.

99% מהגיטריסטים בעולם הגיעו למה שהם הגיעו דרך חרישה ואימון מסיביים...

מה אתה חושב? שפטרוצ'י הרים את הגיטרה וישר עשה שרדינג? מה פתאום.

ההבדל בין זה למה שאתה אומר, זה השילוב של הטכניקה שלמדת עם רגש, שכמובן, כמו טכניקה, אפשר לשדרג - אבל די קשה לשפוט רגש לפי ניגון יצירה של אחר.

אני למשל, אני די אפס יחסית לזמן שאני מנגן(שנה וקצת) אבל לפני איזה חודשיים החלפתי מורה(לפני זה למדתי במקום שאני לא אזכיר את שמו כי הוא היה ממש רע) וממש רואים התקדמות, עכשיו שאני סתם מאלתר זה נשמע הרבה יותר טוב, תמיד היה לי "פיל" אבל שהדבר הכי מסובך שאתה יודע לנגן זה Ziggy Stardust אז קשה להביע אותו והוא נשמע שטוח - עכשיו זה נשמע הרבה יותר טוב :)

פורסם

99% מהגיטריסטים בעולם הגיעו למה שהם הגיעו דרך חרישה ואימון מסיביים...

מה אתה חושב? שפטרוצ'י הרים את הגיטרה וישר עשה שרדינג? מה פתאום.

ההבדל בין זה למה שאתה אומר, זה השילוב של הטכניקה שלמדת עם רגש, שכמובן, כמו טכניקה, אפשר לשדרג - אבל די קשה לשפוט רגש לפי ניגון יצירה של אחר.

אני למשל, אני די אפס יחסית לזמן שאני מנגן(שנה וקצת) אבל לפני איזה חודשיים החלפתי מורה(לפני זה למדתי במקום שאני לא אזכיר את שמו כי הוא היה ממש רע) וממש רואים התקדמות, עכשיו שאני סתם מאלתר זה נשמע הרבה יותר טוב, תמיד היה לי "פיל" אבל שהדבר הכי מסובך שאתה יודע לנגן זה Ziggy Stardust אז קשה להביע אותו והוא נשמע שטוח - עכשיו זה נשמע הרבה יותר טוב :)

ההבדל בין חרישה עם כישרון וחרישה בלי הוא התוצאה הסופית. כשמסתכלים על שניהם מנגנים רואים שפאןטו היה צריך להתאמץ הרבה יותר כדי להגיע לתוצאה פחות טובה.

פורסם

אם כבר קטע יפה אז זה

שילוב של 2 נגנים, יצירה של ויואלדי

לידיעתך את הקטע מנגן אלכסי לאהי מCHILDREN OF BODOM

תותח על, ומהיר כמו שד על הגיטרה!!

נב. נראה לי שהשני שם זה גיטריסט הליווי שלו בלהקה...

לא בטוח לגבי זה!

פורסם

לידיעתך את הקטע מנגן אלכסי לאהי מCHILDREN OF BODOM

תותח על, ומהיר כמו שד על הגיטרה!!

נב. נראה לי שהשני שם זה גיטריסט הליווי שלו בלהקה...

לא בטוח לגבי זה!

גיטריסת חביב. יש לו זרת טובה. שום דבר מיוחד מעבר לזה. לא שד ולא יער.

פורסם

Thread

>

כל השיר live:

http://www.youtube.com/watch?v=cF6tCPlFaO8

יש לי את הדי.וי.די ויש בסרטים האלה בעיה עם הסאונד... הגיטרה והקלידים חלשים והתופים חזקים מידי.

משהו לפסנתר - אחד מתרגילי הנגינה היותר מפורסמים של שופן:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים