פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים ברכותיי. אתה מוגדר כרגע כאחד מהאנשים המשועממים בעולם סתם סתם כל הכבוד - שתגיע ל-40 אלף
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מכור קשות לHWZONE ולתחנת המוניות.. מעניין מה הוא יעדיף אם יכוונו לו אקדח לראש ;Dתזהר לא להכנס למכונית של מישהו אחר!ותמשיך לתרום לפורום!
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים ככה זה כשה לבן אדם אין חיים למה אתה סתם מדבר?!אתה בכלל מכיר אותו?זה הדבר הכי גרוע שאני מוצא אצל אנשים, הם לא מכירים אותך, אבל בכל זאת מדברים כאילו הם אתה.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים ככה זה כשה לבן אדם אין חיים מי אתה בכלל?אתה מכיר אותי?כל אידיוט קם על רגל שמאל ופותח את הפהכל כך קשה לקבל שיש אנשים שמבינים יותר ממך?
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מי אתה בכלל?אתה מכיר אותי?כל אידיוט קם על רגל שמאל ופותח את הפהכל כך קשה לקבל שיש אנשים שמבינים יותר ממך?לא יודע למה בכלל הגבת לו...
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים לא יודע למה בכלל הגבת לו... חרא יום ואני עייף והוא עיצבן אותי וזה לא חכם לעצבן אותי כשיש לי חרא יום או כשאני עייף זה עוד פחות חכם כשאני גם וגם במעבר חד תודה רבה לכל השאר
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים ליאור אל תתיחס לאידיוטים האלה, הם אומרים את זה עליך אבל לא שמים לב שהם לבד כאלה - משעמם להם - אין חיים : אתה עוזר מאוד (לההה) ואתה משתמש מאוד איכותי (לההה X2), כל הכבוד לך ותמשיך ככה! וכמו שאמרו, עד 120K!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.