פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים שלוםאני מחפש מצלמה למשפחה שלא מבינה כלום! בצילוםהמצלמה חייבת להיות פשוטה ולצלם הכי טוב על AUTO רק להדליק ולצלםעד 1000שח (ניתן לחרוג קצת) רק למצלמהמקווה שלא שחכתי לציין כלוםתודה
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים יש מצב שהם עוברים דרך ניו יורק?אם כן אז שילכו על זהתמורת 105$http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=417034&is=REG&addedTroughType=categoryNavigationועל זה תמורת 170$http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=425439&is=REG&addedTroughType=categoryNavigationסליחה על הפזילות מעלה ומטה
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר תודה רבה לך אבל הסיפור קצת ישתנה כי נגמר הכסף אז עכשיו הם רוצים משהו בעד 1000שח (ניתן לחריגה קלה) רק למצלמה לקניה בארץ על אותו עיקרון (מצלמה פשוטה ונוחה) תודה רבה שוב.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים קנון A530 בהחלטאפילו כמה שאני יודע מקום טוב לקנות אותה נמצא ממש קרוב אליך.
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר תודה רבה לכםאני ישמח לשמוע איפה קרוב אלי מומלץ לקנות אותה (אני מאמין שאתה מתכוון איפשהו בחיפה)ורציתי לדעת אם הם מוכנים להשקיע עוד קצת אז הA610 או הA540 או אפילו הA620 (יש גם פומביות באינטרנט) עדיפות?תודה רבה...
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים ה a540 לא שווה את ההשקעה, ההבדלים היחידים זה מסך באיכות מעט יותר טובה ועוד כמה מגה פיקסלים בהעלה של 150 % במחיר.ה a610 וה a620 עולות כמעט ה a540 רק מספקות איכות יותר טבוה וחיישן יותר קטן אם הם כבר הולכים על אחת מהן שווה להוסיף עוד קצת כסף ולקנות כבר את ה a620 עם המסך המפרקי והשני מגה פיקסלים הנוספים. רק קח בחשבון שבמקרה הזה בתוספת הציוד הדרוש הרכישה תגיע ל 1500 כבר.דרך אגב לגבי איפה הכי זול וכדאי לקנות אותם אין לי מושג. אבל ביררתי וזה לא באותו המקום שהכי כדאי לקנות את ה a530 ,ממש לא.אני לא חושב שמותר פה לפרסם לינקים אז פשוט תחפש בזאפ (במקרה הזה) ובתור רמז תגלוש על הגל. תקנה באינטרנט ותבקש לאסוף מהמקום או שתיגש לחנות עם ההצעה מהאינטרנט מודפסת כי מסיבה שאינה ברורה לי המחיר בחנות גבוה ב 150% מהמחיר באינטרנט בחנות ספציפית זו. (דרך אגב הרגע הסתכלתי ומסתבר שיש חנות שמוכרת את המצלמה במקום אחר מליד ביתך ומוכרת את זה ב15 שקלים פחות, לשיקולך.) מקווה שהצלחתי לעזור.
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר עזרת בהחלט!תודה רבה לךאני חושב שאני יקנה להם את ה530 ואם אני ימצא באיזה מכרז באינטרנרט את ה620 במחיר טוב אז אני ילך עליותאמת קשה לי להאמין שהם יצליחו להבדיל ככה או ככה בין שני המצלמות כי גם ככה הם מפתחים הכל בגודל הרגילוחוץ מזה שבאמת אין להם שמץ של מושג איך להשתמש בכל פונקציה במצלמה חוץ מלהדליק ולצלם (כמו מצלמות הפילים הפשוטות)שוב תודה רבה
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים אין בעד מה, תמיד שמח לעזור,אם זה באמת המצב שלהם אז ה a530 תהיה חיה רעה בשבילם.רק שיזכרו להסתובב בשבילה עם לפחות זוג בטריות ספייר כי אין התרעה ארוכה על נפילת הבטרייה.
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר שוב תודההאמת הם היתלהבו מהמסך המסתובב אז נראה מה הם יחליטואבל כסף שלהם ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.