עבור לתוכן

מחפש מצלמה במחיר של 1000שח הכי פשוטה שיש

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש מצלמה למשפחה שלא מבינה כלום! בצילום

המצלמה חייבת להיות פשוטה ולצלם הכי טוב על AUTO רק להדליק ולצלם

עד 1000שח (ניתן לחרוג קצת) רק למצלמה

מקווה שלא שחכתי לציין כלום

תודה

פורסם

יש מצב שהם עוברים דרך ניו יורק?

אם כן אז שילכו על זה

תמורת 105$

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=417034&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation

ועל זה תמורת 170$

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=425439&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation

סליחה על הפזילות מעלה ומטה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך

אבל הסיפור קצת ישתנה כי נגמר הכסף :nixweiss:

אז עכשיו הם רוצים משהו בעד 1000שח (ניתן לחריגה קלה) רק למצלמה לקניה בארץ על אותו עיקרון (מצלמה פשוטה ונוחה)

תודה רבה שוב.

פורסם

קנון A530

פורסם

קנון A530 בהחלט

אפילו כמה שאני יודע מקום טוב לקנות אותה נמצא ממש קרוב אליך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם

אני ישמח לשמוע איפה קרוב אלי מומלץ לקנות אותה (אני מאמין שאתה מתכוון איפשהו בחיפה)

ורציתי לדעת אם הם מוכנים להשקיע עוד קצת אז הA610 או הA540 או אפילו הA620 (יש גם פומביות באינטרנט) עדיפות?

תודה רבה...

פורסם

ה a540 לא שווה את ההשקעה, ההבדלים היחידים זה מסך באיכות מעט יותר טובה ועוד כמה מגה פיקסלים בהעלה של 150 % במחיר.

ה a610 וה a620 עולות כמעט ה a540 רק מספקות איכות יותר טבוה וחיישן יותר קטן אם הם כבר הולכים על אחת מהן שווה להוסיף עוד קצת כסף ולקנות כבר את ה a620 עם המסך המפרקי והשני מגה פיקסלים הנוספים. רק קח בחשבון שבמקרה הזה בתוספת הציוד הדרוש הרכישה תגיע ל 1500 כבר.

דרך אגב לגבי איפה הכי זול וכדאי לקנות אותם אין לי מושג. אבל ביררתי וזה לא באותו המקום שהכי כדאי לקנות את ה a530 ,ממש לא.

אני לא חושב שמותר פה לפרסם לינקים אז פשוט תחפש בזאפ (במקרה הזה) ובתור רמז תגלוש על הגל. תקנה באינטרנט ותבקש לאסוף מהמקום או שתיגש לחנות עם ההצעה מהאינטרנט מודפסת כי מסיבה שאינה ברורה לי המחיר בחנות גבוה ב 150% מהמחיר באינטרנט בחנות ספציפית זו. (דרך אגב הרגע הסתכלתי ומסתבר שיש חנות שמוכרת את המצלמה במקום אחר מליד ביתך ומוכרת את זה ב15 שקלים פחות, לשיקולך.)

מקווה שהצלחתי לעזור.

פורסם
  • מחבר

עזרת בהחלט!

תודה רבה לך

אני חושב שאני יקנה להם את ה530 ואם אני ימצא באיזה מכרז באינטרנרט את ה620 במחיר טוב אז אני ילך עליו

תאמת קשה לי להאמין שהם יצליחו להבדיל ככה או ככה בין שני המצלמות כי גם ככה הם מפתחים הכל בגודל הרגיל

וחוץ מזה שבאמת אין להם שמץ של מושג איך להשתמש בכל פונקציה במצלמה חוץ מלהדליק ולצלם (כמו מצלמות הפילים הפשוטות)

שוב תודה רבה

פורסם

אין בעד מה, תמיד שמח לעזור,

אם זה באמת המצב שלהם אז ה a530 תהיה חיה רעה בשבילם.

רק שיזכרו להסתובב בשבילה עם לפחות זוג בטריות ספייר כי אין התרעה ארוכה על נפילת הבטרייה.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה

האמת הם היתלהבו מהמסך המסתובב אז נראה מה הם יחליטו

אבל כסף שלהם ;D

פורסם

זה תמיד טוב שהכסף הוא שלהם :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים