פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים היי!בזמן האחרון שמתי לב שאני צורב סרטי דיוידי על גבי דיסקים של DVD+R במשך שעה ואפילו יותרהאם זה הגיוני הדבר הזה?הצורב שלי זה LG 4167B ואני צורב על 8Xהמליצו לי עליו אנשים מהפורום...תודה!עידכון:בדקתי עכשיו צריבה רגילה ב- DATA והוא צרב לי חצי שעה...
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים זה לא הגיוני בכלל, אמור לקחת לך משהו בסביבות ה 12 דקות (פלוס מינוס), מה המפרט שלך? איזה דיסקים קשיחים יש לך? תבדוק שהם עובדים במצב UDMA.האם ה buffer משתולל בזמן שאתה צורב?
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר א. דברו איתי בעיבריתב. המפרט שלי הוא:P4 2.4GHZלוח אם Asus P4XpX512MB 40+80GB WSעוד משהו מהמיפרט?מה זה UDMA?ה- BUFFER שלי דווקא יציב.RK:מה זה ON THE FLY ?
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר עשיתי COPYאבל ה- COPY היה מדיסק ווירטואלי אז זה מהמחשב...ועשיתי גם COPY מדיסק לדיסק וזה אותו הדבראני אסכם לכם:מדיסק לדיסק:צורב לאטמדיסק לדיסק(ווירטואלי): צורב לאטDATA - צורב לאט...
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים תחליף את מיקומו הפיזי(לבקר ide מישני או לחילופין ראשי).תחליף גם את כבל ide
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר למה אני צריך להחליף אותם?הצורב צרב לפני כן במהירות סבירה...זה לא אמור להיות דווקא משהו בהגדרות?ואני לא חושב שיש קשר בין בין בקרי IDE הראשיים והמשניים...יש עוד הצעות?
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים גש ל device manager, תחת הלשונית של disk drives תוודא שהדיסקים נמצאים במצב UDMA ולא PIO.תוריד cdspeed2000 ושהדיסק בתוך הכונן כנס ל disc info תוודא שהוא תומך במהירות 8X.ולא ענית לי עם ה buffer משתולל או לא בזמן הצריבה (הקו עם האחוזים בחלון הצריבה של נירו), הוא אמור להשתולל בין 92-98% מקסימום, האם יש ירידות יותר משעותיות?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר יש לי נרו 7הבעיה היא שהוא לא מראה לי.אך ממקירים קודמים אני יכול לומר לך בוודאות כשהיה לי נרו 6 הBUFFER קפץ לי בין 98-92 ולא פחות מזה...
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר x-dudeאני רוצה לתקן את עצמיBUFFER כן משתולל, הוא אפילו מגיע עד 30 % או יותר למטה.אני לא מצליח לבדוק איפה אני משנה את זה ל- UDMAאני זוכר שהייתה לי את האפשרות אבל עכשיו אין לי אותה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.