עבור לתוכן

תזהרו מלוחות KT 333 ומעבדים ב166

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה עוד רחוק מאיתנו אבל בכל זאת...

עכשיו חשבתי על זה שברגע ששמים מעבד 166 בלוח KT 333 צריך לשים את הFSB ל "קבע לפי חומרה " (תרגום ישיר... :)) מה שאומר אי יכולת לבצע OC כי אם המהירות תשתנה היא יכולה להשתנות רק לאזור שביו 133-162.

אולי החברות יוציעו עידכוני ביוס...

פורסם

זה כבר נפתר ברוב החברות !

יש אופציה ל 250 MHZ באס ,אל תאגה

פורסם

גם הלוחות של גיגהבייט? מעניין לדעת! ועוד דבר מה התיקונים שהביוס החדש עושה? אני מדבר על גירסה 11 ;)

פורסם

הבעיה הגדולה בלוחות של VIA למעבדי AMD זה החוסר תמיכה במחלק 6\1 .

מקווה שזה יפתר ב KT400A .

פורסם

I can reach to 210Mhz FSB in jumps of 1Mhz, but I need to unlock the CPU if I want to pass the 148Mhz.

פורסם

אני לא מאמין שהלוח שלך יעבור 145 בהרבה גם על מעבד פתוח (היה לי אותו ודגש על המילה היה ) הוא פשוט לא כל כך מוצלח .

כולי תקווה שאם תנסה תצליח איפה שהלוח שלי כשל באופן נחרץ.

פורסם

BigDick- ללוח שלך אין מחלק 1/5, מה שאומר שאם תריץ אותו ב 210 באס, זה אומר שה PCן שלך ירוץ ב 52 MHZ, אני ממש לא חושב שאיזשהוא כרטיס PCI יוכל לעמוד במהירות שכזאת, וגם אם כן הוא בטח ישרף מהר מאד, או משהו כזה וממש לא כדאי.

ועכשיו נהיה הגיוניים, לפי החישבוים שלי, תגיע בערך ל 170 באס, שזה אומר בערך 43 MHZ ל PCI, שזה כבר מתחיל להיות מהר מידי והרבה יגידו שגם זה יותר מידי, אני אישית הצלחתי לעבוד ב 40 אפילו 41, ליוצר מזה לא יצא לי להגיע אז ככה שזה אפשרי, אפילו שיש לי מודם ובקר SCSI שידועים בתור סרבני OC ל PCI.

אז ככה שלפי דעתי לא תעבור את ה 170 וגם זה יהיה טוב מאד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים