פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים איך אפשר לחתוך צורות מורכבות ועגולות בעזרת הדרמל ומקדחה...אשמח לקבל טיפים אם אפשר גם תמונות ומדריכים מפורטים.תודה רבה, שבוע טוב,אבי'קו
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים נתפתח לא מזמן תראד במושא דומה. בעיקרון כדאי מאוד לעשות חורים עם המקדחה במקמות המעוגלים ולאחר מכן לחתוך עם דרמל. ישנה אפשרות נוספת של כוס קידוח, אבל זה תלוי ברדיוס הצורה שאתה צריך.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אם אתה רוצה שהתושובת יהיו יותר ממוקדות אתה צריך לשאול שאלה יותר ממוקדת.איזה צורה אתה רוצה לחתוך? אם זה ציור או משהו מורכב תעלה את זה לפה.יש המון טכניקות זה תלוי בצורה של החיתוך.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מצטרף לשאלה אני רוצה לחתוך בדלת של המארז את הכיתוב שבתמונה מה דעתכם ? איך הכי כדאי להיכנס בה? זה הכיתוב המקורי שאם אני אחתוך אותו ככה לא יהיה ברור מה רשום אז שיניתי את זה רואים את השינוי בתמונה הזאת . מה דעתכם?
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים טוב התשובה מאוד פשוטה-תעשה בדיוק מה שכתוב וזה מניסיון:כדי לחתוך צורות מורכבות או ליתר דיוק מעוגלות יש דרך אחת טובה ופשוטה בלי שיופים וכו'קח מקדח רגיל(למתכת, כדאי באיכות טובה), מקדח דק מאוד משהו בסביבות ה 0.5-0.3 קוטרכנס במקום שנוח לך ותעבור על הקווים שסימנת לאט ובזהירות.זהו.
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים האמת שזו שיטה דיי פרימיטיבית.אם יש לך דרמל הדרך הכי טובה לעושות את החיתוך זה בעזרת ראש כרסם לברזל.נכון שאת החיתוך ההתחלתי אתה יכול לעשות בצורה גסה, זה יחסוך קצת זמן.אבל כדי שזה יהיה מדיוק אתה צריך לכרסם את ה-Leftovers..
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים אני מצתרף לשאלה, ואאאמממ.. לא ממש הבנתי את התהליך שפורט פה: טוב התשובה מאוד פשוטה-תעשה בדיוק מה שכתוב וזה מניסיון:כדי לחתוך צורות מורכבות או ליתר דיוק מעוגלות יש דרך אחת טובה ופשוטה בלי שיופים וכו'קח מקדח רגיל(למתכת, כדאי באיכות טובה), מקדח דק מאוד משהו בסביבות ה 0.5-0.3 קוטרכנס במקום שנוח לך ותעבור על הקווים שסימנת לאט ובזהירות.זהו.=\אני לא צריך לחתוך שטח, אלא פסים, לאורך גבולות של אותיות... כך שהפסים יזהרו, כי במארז יש בפנים אור...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.