עבור לתוכן

מערך טכנולוגי של חייל האוויר?

Featured Replies

פורסם

שלום , מישהו יכול לומר לי מה זה בדיוק המערך הטכנולוגי של החייל האוויר? איזה תפקידים ומה התנאיים. תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

^ יש משהו לגברים גאד דמט?!

פורסם

לא אצל היוהל"ן מן הסתם

תנסה כאן

פורסם
  • מחבר

בקיצור חרטה או לא?

פורסם

הכל תלוי באלטרטיבות. ;)

המערך הטכנולוגי של ח"א הוא מערך גדול שמכיל לא מעט תפקידים ולא מעט קורסים והכשרות (108 ויחידת אופק כלולים בתוכו אם אני לא טועה)

כמו כן לא פעם השם בהקשר של הכשרה משמש כמכבסת מילים לקורסים פחות יוקרתיים.

פורסם

טכני חיל אוויר = דפרניקים, פראיירים, רוסים גהנום עלי אדמות.

התאבדות נעימה.

פורסם

התאבדות נעימה.

+1

פורסם

התאבדות נעימה.

שחכת 11/3

חחחח

פורסם

בחיל אוויר הכל עובד מטומטם, אז רוב הסיכויים שבכל תפקיד טכנאי שתיפול בכל בסיס, לא משנה אם הבסיס למטרות אימונים, הכשרה או מבצעי אמת, פשוט תסגור שבת כן שבת לא לכל השירות שלך ותטחן גם בתורנויות

פורסם

כמעט 100% בטוח שזה מכונאי מנועים\מכונאי של חלק מכני אחר במטוס\טכנאי אלקטרוניקה (אם למדת בבית הספר).\חשמלאי (אם למדת בבית הספר).

פורסם

יש לי חבר טכנאי סימולטורים...המליץ לי על זה...מה אתם אומרים?

פורסם

למיטב ידיעתי טכנאי סימולטורים זה תפקיד איכותי. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

איזה טכני שמכני אני לא מתכוון להיתקרב למשהו שקשור לפיסיקה יותר בחיים שלי 5 היחידות שעשיתי גרמו לי מספיק סבל בחיים , אני מחפש תפקיד שקשור למחשבים...מה אתם אומרים על מודיעין - מפעיל עמדות תצפית?

פורסם

המערך הטכני של חיל האוויר זה שם מאוד כולל שכולל כמעט הכל.

יש בחיל מספר יחידות הכפופות ישירות לראש הלהק ובכל יחידה וטייסת יש הרבה חיילים הקשורים למערך.

יש מגוון תפקידים כמו טכנאי מטוסים, מנועים, חמש, אלקטרוניקה, מתכנים (אלקטרוניקה ומכניקה), טכנאי מחשבים

מתכנתים ועוד מלא תפקידים אחרים.

ביחידות הגדולות (יא"א, במצ"א ומתנ"ם) עושים יומיות ואולי גם במקומות אחרים, הכל תלוי בתפקיד.

אם הגעת לטייסת כלשהי סביר להניח שתעשה חצאים (שבת כן שבת לא) עם אפטר או שתיים באמצע תלוי במפקד.

וזה לא סוד שבחיל האוויר עושים הרבה תורנויות ביחס לחילות אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים