עבור לתוכן

בעיית דרייברים עם Radeon 9000Pro התרשמות ופתרון הבעיה.

Featured Replies

פורסם

חבר שלי מסיים תואר שני בחשמל ואופטיקה באוניברסיטת בן גוריון. בזכותכם ובזכותי הוא הסכים לקנות מחשב AXP 2200 עם לוח אם של Gigabyte וכמובן כרטיס מסך -Gigabyte Radeon 9000pro. התוכנה העיקרית שהוא עובד איתה היא:Mathlab 6.1 כמובן חוקי מין המניין (מהאוניברסיטה). לאחר מספר סימולציות ועבודה עם התוכנה (בעיבודים כבדים) החלו הגרפים של הפרוייקט שלו לצאת משובשים.

לא משובשים מבחינת הגרף עצמו, אלה "רק" הקורדינטות של גרפים מסוג Mesh. ( מימדים) .פשוט אבל כואב. מחשב חדש שעלה 10000 ש"ח ולא מבצע את עבודתו כראוי. קריאות נואשות באיציק "הצילו!!!!" הזעיקו אותי אל ביתו - באופקים (אני גר בבאר שבע).

הוא החל לקלל את עצמו ברכישה "השטוטית" לכאורה שביצע, והחל כואב ודואב. בנוסף חיפש תרוצים מדוע חברת Mathworks אינה תומכת במעבדי AMD באינטרנט, ומצא שמעבדי Duron אינם נתמכים רשמית על ידי החברה.

לאחר שריפת ליילה ראשון ושני (זה היה ביום שני שלישי) הוא עלה על הבעיה, פשוט להוריד דרייברים מהאינטרנט ולא להסתמך על הדרייברים שקיבל מהחברה. ד"א הדרייברים היו בעברית - המידע ניתן שם בעיברית.

עכשיו הכל עובד וטס במהירות האור.

פורסם

שאלה : למה אתה מספר לנו את זה ?

פורסם

כדי להראות שהדרייברים החדשים של ATI שווים משהו אחרי הכל?

פורסם

כדי להראות שאם אתה קונה מחברה עם דרייברים דפוקים אתה צריך להבין במחשבים כי אם אתה לא פריק מחשבים אתה תתקע עם מחשב שעושה מלא בעיות.

פורסם

למה ידעתי שזאת תהיה תגובה שלילית? >:(

מן הסתם, מי שקונה ריידון כן יודע מה הוא עושה.

פורסם
  • מחבר

שאלה : למה אתה מספר לנו את זה ?

תשובה של יהודי : למה אתה מגיב ?

יש לך בעיה? הפורום הזה נועד לעזור לחברי הקהילה, למסור מידע התרשמויות ועוד ....

לא מעניין אותך ? אתה יכול לסתום את היד שלך ולהדיר עכברך מהת'רד הזה.

פורסם

כדי להראות שאם אתה קונה מחברה עם דרייברים דפוקים אתה צריך להבין במחשבים כי אם אתה לא פריק מחשבים אתה תתקע עם מחשב שעושה מלא בעיות.

אני לא מסכים איתך הרבה פעמים, אבל הפעם נראה שאתה צודק.

ATI שוב נופלת בדרייברים. אני אישית יודע, שאם אני ארכיב לחבר שלי מפרט עם radeon9700PRO, הוא יבוא אלי בטענות

שמשחקים לא רצים.

ATI צריכה להבין שיותר משאכפת למשתמשים מANiSO/aa/af, הם פשוט רוצים לשחק.

פורסם

רגע, אם אתה מביא לחבר שך R9700 אתה לא יכול להוריד לו 15 מגה דריברים??? בטוח שיש לו אינטרנט מהיר.

חברים שלי לא מכירים ATI. בגלל זה הם לא יקנו RADEON. כאילו שהם מעדכנים דריברים לGEFORCE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים