עבור לתוכן

בעיה מוזרה לאחר התקנה של וינדוס XP - לא מזהה חלקים

Featured Replies

פורסם

התרגלתי שאחרי התקנה של וינדוס XP(זה אגב פרו וסרביס פאק 1) כול הדרייברים מותקנים והכול טוב ויפה. אז משום מה התקנתי עכשיו וינדוס אקס פי וזה לא מזהה לי אף אחד מהחלקים. אני מנסה להתחבר לאינטרנט וזה לא התקין לי את הכרטיס רשת אפילו. מה עליי לעשות ולמה זה קורה?

נה

פורסם

תוריד דרייברים מהאתר של היצרן ותתקין

פורסם
  • מחבר

אני מנסה להימנע מזה. כמו שאמרתי לך ,אני מנסה לתקן ת'בעיה ולהוריד דרייוורים מאתרים לא כולכך עוזר(במיוחד שאני לא יכול להיכנס לאינטרנט פרט לעכשיו), והייתי רוצה שההתקנה תתקין ת'דרייורים בעצמה כמו תמיד. כיצד אפשר לעשות זאת?

פורסם

תסיר את כל ההתקנות.. ותנסה מחדש....

ולמה להתקין SP1 שיש SP2? .... אם יעבוד לך האינטרנט אז תוריד XP SP2....[יותר בטיחותי + מעודכן]

אם לא .. אז פשוט לדעתי תשיג מחבר או משהו כזה

פורסם

א. אתה יכול להתקין דרייברים מדיסקים שקיבלת עם החלקים, לפחות של הכרטיס רשת (בשביל להתחבר לאינט ע"מ להוריד את השאר מעודכנים...)

ב. אם אין לך (אבדו\זרקת\לא יודע מה), ומנחש שאתה כותב ממחשב שני בבית, אז מה הבעיה להוריד, להעביר למחשב "הבעייתי" עם איזה DOK?

ג. אין התקנה XP רשמית שכוללת את כל הדרייברים. אם אתה רוצה לכלול דרייברים בהתקנה - תצטרך לבנות דיסק התקנה עם nLite.

פורסם

א. אתה יכול להתקין דרייברים מדיסקים שקיבלת עם החלקים, לפחות של הכרטיס רשת (בשביל להתחבר לאינט ע"מ להוריד את השאר מעודכנים...)

ב. אין התקנה XP רשמית שכוללת את כל הדרייברים. אם אתה רוצה לכלול דרייברים בהתקנה - תצטרך לבנות דיסק התקנה עם nLite.

בדיוק...

רצוי לעשות גיבוי לדרייברים אם יש לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים