פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים אמרו לי פה כמה שהם עושים חורים עם מקדח כוס אבל איך אפשר בכלל עם מקדח עושים חורים עם קונגו בבטון יש מכשיר קטן שיש לו מקדח כוס שאפשר לחתוך איתו את המארז???אני צריך לחתוך את המארז FULL TOWER של CHIEFTEC שלי ואני לא יודע עם מה
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים אני חושב שלא הבנת , עושים חורים עם מקדחה ובמקום לשים ראש קדח שמים ראש מקדח כוס .
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר מכשיר Dremel יעזור לך מאוד לזה וגם להמון שימושים אחריםמה זה המכשיר הה ואיפה אפשר לקנות אותו?
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים זה מכשיר כמו של רופא שיניים[;D] רקהרבה יותר גדול עם ראשים מתחלפים,אבל מומלץ עם מקדח כוס
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים לחורי מאוררים בדלתות מארז הכי טו במקדח כוס איכותי, במיוחד למתחילים, אתה בהחלט יכול להסתבך עם דרמל וזה לא מומלץ למתחיל...
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים זה באמת מכשיר כמו של רופאי שיניים עם ראשין מתחלפיםואתה יכול לקנות אותו בכל חנות של עזה זאת בעצמךאבל הוא די יקר בסביבות 600 שקל
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים דרמל זה סיפור לעשות איתו חור ישר וטוב בגודל מתאים.אבל מקדח כוס של 80 או 90ס"מ עולה 100 ש"ח בערך רציתי לקנות אבל אין מידות כאלו בהוםסנטר הם צריכים להזמין.אז אני מחפש אצל חברים.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים טוב, גם לי יש כמה שאלות:א. איפה אני יכול למצוא מקדח כוס 80 מ"מ??חיפשתי בהום סנטר ואייס והיה רק 62 מ"מ מקסימום.ב. אם אני עושה חור עם מסור חשמלי, אני מניח שזה יוצא ממש לא ישר ועם זיזים כאלה........ איך מיישרים את זה? צריך בטח נייר זכוכית עצבני ביותר.......... :-\
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים כבר אמרתי:יש חנויות כמו "זיגזאג" שיעשו לכם חורים תמורת תשלום, (למי שעושה חור אחד זה מאד משתלם)יאיר
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים כן חנות כמו זיגזג זה אולי סבבה למישהו שגר שניי מטר משם אבל אני לא יסע 200 ק"מ בשביל שיקדחו לי חור במארז אתה לא מסכים (אני גר בצפון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.