עבור לתוכן

בדיקת יציבות OC איך?

Featured Replies

פורסם

בקיצור כשאני עושה OC איך לכל הרוחות אני יכול לדעת ב 100% שזה יציב ולא יתקע לי בגלל החום או משהו אחר הקשור OC שעשיתי.

בדקתי ב 3DMARK במשחקים כמו אנריל והכל בסדר אבל כשהרצתי את NOLF2 שלפי דעתי הוא פחות כבד מאנריל2003 הוא נתקע לי וזה בגלל החום כי אני פתחתי את המארז וזה עובד חלק.

יש איזו תוכנה או דרך אחרת לבדוק?

פורסם

ב-RIVATUNER לפני שאתה מאשר את הOC הוא עושה לך TEST. אני יודע שזה לא בדיוק תשובה טובה אבל מקווה שעזרתי

פורסם

פשוט כל תוכנה שתמצא, יותר בדיקות יותר וודאות, הנה כרגע אמרת שהאוברקלוקינג שלך לא יציב כי תוכנה אחת לא מקבלת אותו.

פורסם
  • מחבר

פשוט כל תוכנה שתמצא, יותר בדיקות יותר וודאות, הנה כרגע אמרת שהאוברקלוקינג שלך לא יציב כי תוכנה אחת לא מקבלת אותו.

לפי מה שהבנתי ממך אז אין דבר כזה יציבות בOC אפילו אם 20 תוכנות יעבדו טוב יכול להיות ה 21 תהיה לה בעיה.

בכל זאת אתה מכיר אולי איזו תוכנה שמכבידה הכי אל המעבד ככה שהוא יתחממם ממש?

פורסם

אתה מדבר על מעבד או כל כקרטיס מסך??

אם על מעבד אז יש את סיסוף סנדרה או PRIME 95

שתי התכנות נמצעות באיזור ההורדות

פורסם
  • מחבר

אני מדבר אל מעבד

AXP1900@1740MHZ BUS145

פורסם

אוקי אז כמו שאמרתי אתה יכול להוריד את PRIME 95 או את סיסוף סנדרה (בשניה בחר בBURN IN)

אם ישנן איזוהן בעיות, אתה יודע לאן לפנות :)

פורסם

PRIME95

לאחר ההפעלה לבחור ב"STOP", להכנס לOptions ולבחור בTorture Test אם זה רץ לפחות 16 שעות בלי דיווח על שגיאות- המערכת יציבה.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה ;)

פורסם

תדווח מה יצא לך, האם המחשב שלך באמת יציב ? :)

אגב, PRIME95 תבדוק לך רק את המעדב כמובן...

פורסם
  • מחבר

PRIME95

לאחר ההפעלה לבחור ב"STOP", להכנס לOptions ולבחור בTorture Test אם זה רץ לפחות 16 שעות בלי דיווח על שגיאות- המערכת יציבה.

קיצר הורדתי את התוכנה. השאלה הנשאלת היא כשאני עושה torture test מה זה אמור לרוץ בלי סוף עד שאני יפסיק לבד? או שזה 16 שעות כמו שאמרתה??

צריך לשנות איזהם הגדרות או להשאיר הכל כברירת מחדל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים