עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לנושאים שונים

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לדברים שונים ואשמח לעזרה בנושא:

1. מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שמוכר מתאם בין חיבור של כונן אופטי slimline של נייד לחיבור ide? זה יכול להיות גם אתר בחו"ל, העיקר שהוא שולח לארץ.

2. מאורר של ZALMAN דגם ZM-OP1, לא הבנתי האם הוא יכול לשמש כמאורר לכל דבר או שהוא חייב להיות עם קירור לכרטיס מסך שלהם?

3. למישהו יש ניסיון בחיבור מתאם שמאפשר שימוש בכרטיס זכרון פלאש מסוג CF כHD? אני חושב להשתמש בזה בשביל HTPC... איך הביצועים שלו? כל מידע יעזור כאן.

4. לא הבנתי משהו בקשר למסך LCD של PS1, אני מבין שהוא צריך כרטיס מסך מיוחד, השאלה היא אם אפשר לחבר אותו לכרטיס מסך פשוט שמתאים לו ובנוסף לזה לעבוד עם כרטיס מסך רגיל בלי בעיות? אם כן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו?

5. מישהו יכול לתת לי קישור למדריך טוב לצביעה של מתכת?

6. אני מתכנן לבנות מארז HTPC, איזה חומר עדיף? פח או אלומיניום? מה העלויות שלהם?

7. אני זקוק גם לעזרה בנושא מידות(ע"פ התקן) של מארזים, לא מצאתי את המידע הזה בשום מקום. איך אני יודע איפה לעשות חורים בשביל ברגים של הלוח אם, ספק כח וכדומה? חשבתי להשתמש בלוח אם Micro-ATX ולא MINI-ITX, בעיקר בגלל כח העיבוד של המעבדים שבאים עם לוחות אם כאלו.

8. האם יש מעגל שאפשר בעזרתו להחליף את הרמקול שמתחבר ללוח אם באור שיהבהב?

9. מה ההבדל בין קתודה לבין לד? חוץ מהגודל והעוצמה כמובן.

10. אם אני קונה קתודה, היא מתחברת ישר לספק כח או שאני צריך משהו נוסף?

11. חוץ מרתכת, יש עוד דרכים(פשוטות וזולות, לא להביא לי איזה חומר שעולה 50$ לגרם) לחבר מתכות?

12. איפה אני יכול למצוא כבל IDE44 TO IDE44?

תודה.

פורסם

יש לי כמה תשובות:

1: נראה לי זה מה שאתה רוצה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_565_1805&products_id=11204

2. הוא בא עם חיבור לקירור כרטיס מסך אבל אם אתה לא הולך לשתמש בו לקירור כ.מ. אז תקנה כבר מאוור לבד יצא יותר זול

9. קטודה זה מאיר יותר בכלליות אבל לד מאיר יותר אזור מסוים זה אפקטים שונים לחלוטין

10. כשאתה קונה קטודה תקבל באריזה גם מתאם אבל זה מאוד פשוט לחבר

פורסם
  • מחבר

OK, קודם כל תודה על העזרה.

1. מה שנמצא בקישור זה מתאם Ide לsata, אני צריך משהו כזה: http://www.mini-itx.com/store/?c=5#p2112

2. הכוונה שלי היא אם הוא מקבל מתח בנפרד מהקירור עצמו, ככה שהוא לא תלוי בקירור של הכרטיס מסך כדי לפעול. אני רוצה אותו כדי לשים אותו מתחת ללוח אם איפה שהתושבת של המעבד, היתרון זה שהוא דק יותר ממאורר רגיל.

9 ו10. הבנתי, תודה. יש דבר כזה קתודה שמשנה צבעים?

עדכון:

אפשר להתעלם משאלות 4 ו5. אף אחד לא יודע כלום בקשר לשאר השאלות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים