עבור לתוכן

שימוש לרעה בילדים ובתמונות של ילדים

Featured Replies

פורסם

הת'רד הזה בא בתגובה לת'רד חסר הטעם (בלשון המעטה) של e-r-a-n המשועמם. אני לא אסתיר את דעותי הימניות: גם אני לא אוהב ערבים אך יש מרחק גדול בין זה לבין שימוש בפרובוקציה מגעילה כזו. יש לגנות את זה בתקיפות ולעשות טיפול שורש יסודי. גם לחופש הביטוי יש גבולות מסויימים. אני מבקש מאחראי פורום זה גם למחוק את הת'רד הגועלי הזה ולא רק לנעול אותו. בגלל דברים כאלו אנחנו נראים רע בדעת הקהל העולמית.

ולך e-r-a-n: או שאתה ילד קטן ומפגר או שאתה סתם מפגר. תבחר לבד.

פורסם

..

אתה מסכים, שתוך השימוש שלך בפורום זה, אתה לא תפרסם במכוון חומר עם תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או כל חומר אחר העובר על חוקי מדינת ישראל. צעדים משפטיים יכולים להינקט נגדיך, אם תעבור על תקנה זו. כמו-כן, אתה מסכים שלא לפרסם שום חומר בעל זכויות יוצרים, אלא אם כן, זכויות היוצרים הם שלך, או שיש לך את הסכמת בעל זכויות היוצרים. הודעות זבל, הצפות, פרסומות (מלבד פורום קניה ומכירה, שבו ניתן לפרסם מוצרי מחשבים וחומרה), ומכתבי שרשרת גם לא מתאימים לפורום זה.

שקרי- כן. הילד תמים.

משמיץ- כן. הילד לא עשה כלום חוץ מלחיות שם.

לא מדויק- אפילו לא קרוב ללהיות נכון.

גס- כן.

אנטישמי- כן.

מאיים- כן

פולשני לפרטיות הזולת- כן. הילד קטין.

עובר על חוקי מדינת ישראל- כן. לפרסם תמונות של קטין, להוציא לשון הרע, הוצאת דיבה, הסתה, אני בטוח שיש עוד.

:asthanos:

פורסם

לכן מיהרנו לטפל בזה.

אם היה לי ווריד במצח הוא היה מתפוצץ :pissed:

גם את דעותיי הימניות אני לא מסתיר (ביקור קטן בפורום אקטואליה יבהיר את זה)

אבל שימוש נפשע כזה בילד וירידה לחייו, כשהוא לא עשה לך כלוםפ והוא עוד ילד קטן(!!!) זהו מעשה נפשע, מעוות, פשוט פגע רע שצריך להוקיע אותו >:(

פורסם

נכון מאוד.

הילד החמוד הזה לא עשה לך שום דבר.. אז מה אם הוא ערבי :nono:

תגיד תודה שעוד ערבי יכול להיות לידינו ואם אחותך יכולה להיות חברה שלו יפה מאוד לדעתי..

אני לא תומך בזה וגם בגלל המצב אין שום הצדקה למעשה הזה..

למרות שאני חייב להודות אהבתי את התמונות האחד לפני האחרון והאחרונה.

אני מציע שתרד על הברכיים ותבקש סליחה קודם כל לעצמך.. אני לא הייתי יכול להרגיש טוב עם עצמי אחרי מעשה כזה.. :bash:

פורסם

הת'רד הזה לא יהפוך למסע צלב נגד e-r-a-n, אנו (מנהלי הפורום/ים) דנים כעת בעניין.

באם נמצא לנכון, e-r-a-n יקבל באן.

פורסם
  • מחבר

הת'רד הזה לא יהפוך למסע צלב נגד e-r-a-n, אנו (מנהלי הפורום/ים) דנים כעת בעניין.

באם נמצא לנכון, e-r-a-n יקבל באן.

עם כל הכבוד לך ולשאר מנהלי הפורום גם לי יש מה לומר בנושא. אני בסה"כ מבטא את המחאה שלי כנגד הת'רד ותו לא. כל השאר אלו השלכות שלא תלויות בת'רד זה או אחר.

פורסם

לא באתי אליך בטענות, המחאה שלך מובנת לחלוטין אבל אני לא אסכים שהת'רד יהפוך לת'רד נאצה נגד e-r-a-n.

כל עוד התגובות אינן בוטות מדי, הן מקובלות...

פורסם

לא חשבתי שיקחו את זה ככה.. אני מתנצל :-\

לא יודע מה עבר עלי.. היה משעמם.. ו.. לא יודע.. סליחה..

:nixweiss:

אני מתנצל.

פורסם
  • מחבר

צריך להיות אדם גדול בכדי להודות בטעות. אני שמח שהכל הסתדר בסוף. סוף מעשה במחשבה תחילה. :jump:

פורסם

אני מקווה שלא יגרם נזק נוסף ממה שכבר נגרם לי..

ואני מצטער (שוב) - הייתי צריך לחשוב פעמיים לפני שעשיתי את הטעות החמורה הזאת

פורסם

תניח את דעותיך הפוליטיות בצד לרגע..

מה שעשית זה עבירה פלילית, אם מישהו שקורא כאן נפגע ומחליט להגיש תלונה- מנהלי האתר יהיו מחויבים לתת את הIP שלך

והתלונה תטופל במשטרה.

תחשבו (ואני פונה לכל חברי הפורום) על הדברים שאתם מפרסמים, ומי שיכול להפגע מהם (e-r-a-n, יש חברי קהילה ערביים)

ובלי קשר, לעזאזל, תחשבו קצת מאיפה באתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים