פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים עקב טיפשות יתרה אני זקוק לגיבוי של כל הקבצי מערכת של סלקום V3X מרשת סלקום(לאחר כמה תקלות, מצאתי קבצי גיבוי, רק חבל שהם היו של V3X מאורנג' ועכשיו המכשיר שלי משוכנע שהוא אורנג')אוי אני מחכה לראות כבר את הפנים של הנציגת שירות שתפתח את מכשיר הסלקום הנפלא הזה ופתאום תשמע "נשמע מצויין נשמע אורנג'..)
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים לוקח להם בדיוק שתי דקות לצרוב את הגירסה המקורית בנקודת השירותחיפשת גירסה כזאת בPOCKET?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים פעם הבאה תעשה גיבוי (מזכיר לי כמה פעמים "הרסתי" את המוטורולה שהיתה לי עם גרסאות תוכנה צד שלישי )
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר קצת מאוחר מידי בשביל זהאגב, איך החברות סלולרי מתייחסות לכל מיני ילדודס שבאים למרכז עם מכשירים זרועי הרס ?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים חהחהחה :lol: תשאיר את כחה תעשה מזה בדיחה פלפון שלא יודע מי הוא בכלל :lol:
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים פשוט תלך ותגיד "תתקנו לי!" הטלפון שלי בכלל אומר לי שעה אחרת בכלל עד שאני נותן לו מכה... :lol:
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים למה אתה חושב שמישהו חייב לך פה משהו?אתה אידיוט שלא גיבית את המכשיר כשרשום את זה בכל מדריךועוד יותר אידיוט שאתה מדבר ככה לאנשים
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר אין ספק, איכות החומר כאן ירדה פלאים..(ולמקרה שעדיין לא הבנת, לא באמת תקפתי כאן אף אחד, ראה ערך ציניות)
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים ציניות או לא, נא לשמור על שפה קצת יותר נאותה בפורום, עובדה שזאת לא ציניות ברורה וזה סתם בוטה...מקווה שיהיה לך בהצלחה עם הקבצים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.