עבור לתוכן

אוברקלוק לMSI Geforce 4 TI 4200 - הכנות והדרכה.

Featured Replies

פורסם

יש לי MSI Geforce 4 Ti 4200 128MB ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק.

עכשיו אני צריך קצת עזרה - איזה קירור כדאי לי להשיג? ואיזה צלעות קירור לזכרונות?

פורסם

ערכת הקירור של TT תהיה מצויינת

פורסם

קודם כל נסה בבקשה להמהיר אותו ללא קירור נוסף, אולי תופתע כמה רחוק הוא יוכל להגיע ככה, בשביל קירור נוסף אץתה בהחלט יכול להעזר במדריך שנמצא כאן באתר שלנו להמהרה יעודית לכרטיסי מסך...

פורסם

אם אני לא ט1עה לזכרונות יש צלעות כבר לא ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי בלי קירור נוסף, לא הגעתי ממש רחוק .. ואני רוצה להקפיץ חזק את הכרטיס ;D

בכל מקרה, Crystal Orb יעשה את העבודה?

פורסם

בנוגע לקירור לליבה+זכרונות אפשר לרכוש את ערכת הקירור של טרמלטק לכרטיסי מסך, הערכה מיועדת לכרטיסי GF4 Ti4xxx

היא כוללת צלעות לזכרונות וקירור לליבה דיי דומה לקירור שיש לך כרגע.

עולה בערך 70ש"ח אני חושב, את הצלעות של הזכרונות אפשר לשים עם פד טרמי שמגיע עם הערכה, או לקנות Artic silver Adhesiv שזה דבק טרמי , הוא יעשה את העבודה הרבה יותר טוב מאשר פד טרמי, אבל אם אתה לא יודע איך לעשות, עדיף שתשתמש בפד הטרמי, בנוגע לליבה, יש גריז טרמי כלשהו שמגיע עם הערכה, ואם אתה רוצה הולכת חום יותר טובה אפשר לרכוש את ה Artic silver 3/nanotherm.

הארטיקים עולים בערך כ 60~ ש"ח כל אחד, הננוטרם עולה בערך 30~

עריכה - בנוגע לקריסטל אורב, לא! הוא אפילו לא מתאים לכרטיסי ה GF4 TI.. הוא לא יתלבש לך (או במקרה שלי השתמשתי בברזל מבודד במקום קליפסים) והמאוורר ממש לא עושה עבודה טובה.. אני לפעמים נתקע בלאגים כי הכרטיס מתחמם כמו לא יודע מה..

ובנוגע למי שכתב לגבי הצלעות לזכרונות - לא, אין לצלעות קירור בכלל.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לקירור לליבה+זכרונות אפשר לרכוש את ערכת הקירור של טרמלטק לכרטיסי מסך, הערכה מיועדת לכרטיסי GF4 Ti4xxx

היא כוללת צלעות לזכרונות וקירור לליבה דיי דומה לקירור שיש לך כרגע.

עולה בערך 70ש"ח אני חושב, את הצלעות של הזכרונות אפשר לשים עם פד טרמי שמגיע עם הערכה, או לקנות Artic silver Adhesiv שזה דבק טרמי , הוא יעשה את העבודה הרבה יותר טוב מאשר פד טרמי, אבל אם אתה לא יודע איך לעשות, עדיף שתשתמש בפד הטרמי, בנוגע לליבה, יש גריז טרמי כלשהו שמגיע עם הערכה, ואם אתה רוצה הולכת חום יותר טובה אפשר לרכוש את ה Artic silver 3/nanotherm.

הארטיקים עולים בערך כ 60~ ש"ח כל אחד, הננוטרם עולה בערך 30~

עריכה - בנוגע לקריסטל אורב, לא! הוא אפילו לא מתאים לכרטיסי ה GF4 TI.. הוא לא יתלבש לך (או במקרה שלי השתמשתי בברזל מבודד במקום קליפסים) והמאוורר ממש לא עושה עבודה טובה.. אני לפעמים נתקע בלאגים כי הכרטיס מתחמם כמו לא יודע מה..

ובנוגע למי שכתב לגבי הצלעות לזכרונות - לא, אין לצלעות קירור בכלל.

אמממ ... תודה רבה. כמה בערך עולה הערכה הזאתי ואיפה היא נמכרת?

פורסם

בכל חנות אינטרנט שמכבדת את עצמה.

פורסם
  • מחבר

בכל חנות אינטרנט שמכבדת את עצמה.

מה שם הערכה? אני לא מצאתי אותה ;D

פורסם

מידע נוסף פה

פורסם
  • מחבר

מידע נוסף פה

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים