עבור לתוכן

מתי מתחילה העונה השלישית של אבודים?

Featured Replies

פורסם

מתי מתחילה העונה השלישית של אבודים?

הכוונה היא מצי היא תתחיל באקסטרה הוט? :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

בקושי התחילו לצלם אותה כבר אתה רוצה לדעת מתי היא תהיה בארץ?

פורסם

היא תתחיל ברביעי לאוקטובר בארה"ב.

פורסם

ב-27 לספטמבר יש ספיישל עונה 2.

ב-4 לאוקטובר יש פרק 1, עונה 3.

כבר יצא Preview לעונה ה-3.

פורסם

לא מה איתכם שאהבתם כל כך תסדרה הזאת

היא סתם סדרה ממוצעת בלי כל כך הרבה מתח (לעומת פריסון בריק לפחות, מעכשיו אני משווה הכל לפריסון בריק לצערי כי הרמה עלתה בהרבה...)

אומנם אני רק באמצע העונה השניה אבל אם עד עכשיו זה לא היה כזה מותח, או מעניין(כמה חלקים לא מעניינים יש שם OMG!!)

פורסם
  • מחבר

ב-27 לספטמבר יש ספיישל עונה 2.

ב-4 לאוקטובר יש פרק 1, עונה 3.

כבר יצא Preview לעונה ה-3.

וואו מה זה הספיישל עונה שנייה?,

אתה מדבר על השידורים באקסטרה הוט כן?

פורסם

לא מה איתכם שאהבתם כל כך תסדרה הזאת

היא סתם סדרה ממוצעת בלי כל כך הרבה מתח (לעומת פריסון בריק לפחות, מעכשיו אני משווה הכל לפריסון בריק לצערי כי הרמה עלתה בהרבה...)

אומנם אני רק באמצע העונה השניה אבל אם עד עכשיו זה לא היה כזה מותח, או מעניין(כמה חלקים לא מעניינים יש שם OMG!!)

זה 2 סידרות שונות

PB העונה הראשונה באמת הייתה גאונית אבל בעונה השניה היא ידרדרה מאוד

ואותו הדבר באבודים

היה לו עונה ראשונה גדולה מאוד!!!! אבל העונה השניה התחילו למתוח אותה היו כמה פרקים ממש ממש טובים

אבל ברובה של העונה השניה הבמאים כבר מתחו וזה ניהיה גרוע.

אבל כמו שאמרתי זה 2 סידרות שונות בהרבה

ולפי כל הסקרים לוסט לוקח את נמלטים (נגיד סקרים באתר גדולים כמו tv.com

וואו מה זה הספיישל עונה שנייה?,

אתה מדבר על השידורים באקסטרה הוט כן?

כיאלו כמו שהיה לפני שהעונה השניה התחילה

כמו Unloking the sercerts של 4400

זה מסביר מה היה עד נקודה מסוימת (נגיד שהתחילה העונה השניה ) אז זה סיפר מה היה בכל העונה הראשונה

פורסם

LOST עונה שניה פרקים 1-3 שזה הפרקים הכי טובים שהיו בסדרה כלשהי עד היום בטלויזיה...זה היה פשוט מדהים...

פרק 4 די משעמם,פרק 5 די משעמם,פרק 6 נחמד,פרק 7 מדהים,ושאר הפרקים די משמימים...חוץ מהפרק של הפלאשבקים של קלייר,הפרק שהם מוצאים את הHATCH מתחת למטוס ושני פרקי הסיום המפוצצים ביותר.

פורסם

זה 2 סידרות שונות

PB העונה הראשונה באמת הייתה גאונית אבל בעונה השניה היא ידרדרה מאוד

ואותו הדבר באבודים

היה לו עונה ראשונה גדולה מאוד!!!! אבל העונה השניה התחילו למתוח אותה היו כמה פרקים ממש ממש טובים

אבל ברובה של העונה השניה הבמאים כבר מתחו וזה ניהיה גרוע.

אבל כמו שאמרתי זה 2 סידרות שונות בהרבה

ולפי כל הסקרים לוסט לוקח את נמלטים (נגיד סקרים באתר גדולים כמו tv.com

שתיהם מוגדרות כמתח, בגלל זה השוואתי

ולא מעניין אותי מי לוקח בסקרים

לפי דעתי פריסון בריק ענקית בהרבה מאבודים(לא ראיתי עונה שניה אני מחכה שהיא תגמר,כן כן אני יודע שזה עוד חצי שנה משהו כזה)

לוסט פשוט יש לו יותר מידי קטעים (ארוכים) משעמים, לעומת פריסון ברייק שבשביל לי לא היה רגע אחד משעמם (חוץ מאיזה פרק ממש מיותר על לפני 3 שנים)

בלוסט כבר הפלאשים האלה ממש מיותרים ,היו כמה נחמדים שבאמת נחוצים לעלילה אבל כמה אפשר (וכל פרק ופרק, חלאס..), בכל אופן בין שתי הסדרות האלה המתח שבלוסט בכלל לא מתקרב למתח של פריסון ברייק עד כדי כך שלי נראה שאין בכלל מתח בלוסט, אבל אולי זה רק אני..

פורסם

שתיהם מוגדרות כמתח, בגלל זה השוואתי

ולא מעניין אותי מי לוקח בסקרים

לפי דעתי פריסון בריק ענקית בהרבה מאבודים(לא ראיתי עונה שניה אני מחכה שהיא תגמר,כן כן אני יודע שזה עוד חצי שנה משהו כזה)

לוסט פשוט יש לו יותר מידי קטעים (ארוכים) משעמים, לעומת פריסון ברייק שבשביל לי לא היה רגע אחד משעמם (חוץ מאיזה פרק ממש מיותר על לפני 3 שנים)

בלוסט כבר הפלאשים האלה ממש מיותרים ,היו כמה נחמדים שבאמת נחוצים לעלילה אבל כמה אפשר (וכל פרק ופרק, חלאס..), בכל אופן בין שתי הסדרות האלה המתח שבלוסט בכלל לא מתקרב למתח של פריסון ברייק עד כדי כך שלי נראה שאין בכלל מתח בלוסט, אבל אולי זה רק אני..

בסדר ....מתח....

זה דעתך, לפי דעת כל האנשים הצביעו בסקרים

אבודים לוקחים, אבודים עושה את המתח לאורך זמן ומפתיע אותך גדול

אני חייב להגיד שעונה הראשונה של נמלטים זה הגאוני

אבל לא כמו אבודים ומה שקורה שם

ועד שתיגמר העונה השניה של נמלטים...יו.... משהו כמו 18 פרקים (בגלל שאנחנו בפרק 4 ומתוך נגיד 22 )...פרק כל שבוע....18 שבועות... לחלק ל-4 שבועות בחודש...4.5 חודשים... פחות מחצי שנה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים