עבור לתוכן

מישהו/מישהי קיבל/קיבלה מנילה או זימון בשבוע האחרון?

Featured Replies

פורסם

אני שואל את זה מכיוון שנתקלתי בדבר מוזר ביותר, מלא בנות שאני מכיר קיבלו את מנילה אתמול,

ואני אישית קיבלתי זימון לחובלים/צוללות. :D

מישהו קיבל משהו?

• תגובות 30
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני קבלתי מנילה אתמול... הרבה תפקידי מחשבים ;)

פורסם

גם אחותי קיבלה...

פורסם

שו מנילה?

פורסם

מנילה - טופס העדפות שאתה מקבל מהצבא בדואר לאחר שעשית צו ראשון ובו מצויינים התפקידים השונים אשר "הותאמו" לך בהתאם לדרגת האיכות שלך והפרופיל הרפואי.

בטופס אתה בוחר שלושה תפקידים בהתאם לעדיפות ושולח בחזרה לצבא, אם לא תעשה זאת, הצבא יבחר עבורך אוטומטית (לא מומלץ).

פורסם

מנילה - טופס העדפות שאתה מקבל מהצבא בדואר לאחר שעשית צו ראשון ובו מצויינים התפקידים השונים אשר "הותאמו" לך בהתאם לדרגת האיכות שלך והפרופיל הרפואי.

בטופס אתה בוחר שלושה תפקידים בהתאם לעדיפות ושולח בחזרה לצבא, אם לא תעשה זאת, הצבא יבחר עבורך אוטומטית (לא מומלץ).

מנילה: בולשיט בצורת חוברת שהצבא שולח לך כדיי שתרגיש טוב ואם אתה טיפש מספיק תחשוב שיש כשה דבר "שאלון העדפות"...

הצבא שואל אותך מה אתה מעדיף, כן רגע שנייה ........ הנה זה בא...

LMAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

בואו אני אגלה לכם סוד קטנטן חברים .... בערך חודש לאחר הצו הראשון ולאחר שהוזנו כל הנתונים החיוניים שלכם משמע חודש בערך לאחר סיומם הנתונים מועברים לשילישות הראשית שם עושים מקסוס קטן של הנתונים שלכם עם העדפות הצבא .... יוצאים בערך עד 7 תפקידים שאליהם אתם תואמים עד פה יש?! יש! לאחר מכן שוב עושים מקסוס... מתוך מגוון התפקידים שנמצאתם מתאימים אליהם מה הצבא הכי צריך ? לוחם ? פקיד? עובד רס"ר? מה שהצבא הכי צריך מבין המבחר לשם אתם הולכים ושלא יזמברו לכם את השכל לגביי העדפות כי לצה"ל יש חתיכת ז*ן לא קטן שהוא שם על מה שאתם רוצים (לדעתי טוב שכך) תשכחו מבחירה דמוקרטייה התחשבות והעדפות צה"ל זה צה"ל!

אם הייתי יודע מה שאני יודע היום לפני שנתיים אז ככה: הייתי חוסך המון המון ימים יקרים ושעות יקרות, לא הייתי מתאכזב ממבחנים, לא הייתי מתלהב מתפקידים שהוצעו לי ולא הייתי חי באופורייה של צה"ל צריך אותי כי יש לי ראש לתפקידים האלה ובטח הוא ירדוף אחריי.

יועדתי מראש לתפקיד פצצה! היום אני יודע את זה רק חבל שרדפתי אחרי תפקידים אחרים באשלייה שצה"ל נותן לי אפשרות בחירה.

הכל פרוטקציות בצה"ל מתוקים שלי.

פורסם

הסברתי לבחור מה זאת מנילה ומה הייעוד שלה. זה שבהרבה מקרים מה שאנשים מעדיפים הם לא מקבלים, זה כבר סרט שונה.

בהרבה מקרים אנשים מקבלים שאלון העדפות והם לא מעוניינים באף תפקיד שמוצע להם שם. (כמוני), אבל זה מה יש.

במצבים כאלה הכי כדי לנסות את הדברים הבאים : או להוריד פרופיל, או להשתמט מהצבא על 21 או להאמין שיש כזה דבר "מזל" ואולי יתקעו אותך במקום איכותי.

פורסם

הסברתי לבחור מה זאת מנילה ומה הייעוד שלה. זה שבהרבה מקרים מה שאנשים מעדיפים הם לא מקבלים, זה כבר סרט שונה.

בהרבה מקרים אנשים מקבלים שאלון העדפות והם לא מעוניינים באף תפקיד שמוצע להם שם. (כמוני), אבל זה מה יש.

במצבים כאלה הכי כדי לנסות את הדברים הבאים : או להוריד פרופיל, או להשתמט מהצבא על 21 או להאמין שיש כזה דבר "מזל" ואולי יתקעו אותך במקום איכותי.

כן כן , שוב חוסר מטיבציה....

לצערינו הצבא היא לא תוכנית לבקשתכם. ואם צריכים אותך בתור תותחן, אז תתגייס ותהיה תותחן.

כנ"ל לגבי טבח, ושקמיסט.

אין דבר כזה :"מצבים כאלה..."! מה שנותנים לוקחים בכיף וממשיכים.

פורסם

לא חוסר מוטיבציה... פשוט אני שומע מה חברים שלי מספרים.

ובמקרה ספציפי של חבר שלי, שאסף עד למקרה שלו (ניצן), יש על מה לפתוח את הפה.

פורסם

כמעט ונכנסתי למלכודת של ה-"חברים". בילדותי (יסודי ותיכון) גדלתי עם עבריינים וחלאות אדם.

הסביבה הכי גרוע לגדול. כל ה-"חברים" שלי לשעבר (לצערי) או שעפו מהצבא, או שהיו נהגים וסתם כלומניקים.

לאט לאט הכרתי את החבר'ה המיוחדים (כך הם נראו בעיני) חדורי המוטיבציה, הטייסים, לוחמי הסיירות ועוד....

הם הגיעו מהקיבוצים, מבני עקיבה, מישיבות הסדר, ונערים שקיבלו חינוך "ארץ ישראלי" - תאמינו לי הם נערים מדהימים, חיילים מעולים

גם ברמתם האישית, וגם בכישרונותיהם.

בדיוק אחרי הצבא, עבדתי כאחראי רשת בבה"ס מאוד מכובד בדרום. שם יצא לי לפגוש נערים איכותיים לקראת הצבא , מכל הקיבוצים ועיירות הפיתוח (כן תאמינו או לא - עיירות פיתוח).

Rockford - אל תקח דוגמא מה-"חברים" , תקח דוגמא מהאיכותיים.

פורסם

אבל מדובר באדם איכותי (חבר שלי) שנדפק קשות בידי הצבא.

ממש שאין לי כוח/חשק להיכנס לזה כאן.

אשמח לדבר איתך על זה בפרטי.

פורסם

קיבלתי היום.

משהו מאוד מוזר... יש חוברת ("מידעון") עם משהו כמו 30 תפקידים

ובשאלון עצמו מודפס לי דבר אחד בצד ימין

"קבוצת אשכולות תפקידי מבצעים מחשוב ומידע

עדיפות, קוד אשכול, אשכול, מקצוע

ריק 53 מקצועות המחשב תכניתן, מפעיל מערכות מחשב"

למה רק זה מופיע לי, כשבמידעון יש עוד הרבה תפקידים? (לא משהו, אגב)

פורסם

קיבלתי היום.

משהו מאוד מוזר... יש חוברת ("מידעון") עם משהו כמו 30 תפקידים

ובשאלון עצמו מודפס לי דבר אחד בצד ימין

"קבוצת אשכולות תפקידי מבצעים מחשוב ומידע

עדיפות, קוד אשכול, אשכול, מקצוע

ריק 53 מקצועות המחשב תכניתן, מפעיל מערכות מחשב"

למה רק זה מופיע לי, כשבמידעון יש עוד הרבה תפקידים? (לא משהו, אגב)

כנראה שזה מה שהקב"א+פרופיל שלך מאפשר.

אגב, הייתי לפני שבועיים בערך ביום חיילות, והם אמרו שלבנים יגיעו מנילות כחודש אחרי הבנות.

פורסם

אני לא מבין

אני יכול לבחור מה שאני רוצה מהמידעון, או מהדף?

כי אין לי שום אופציה חוץ מתכניתן ומערכות מידע הזה בדף.... לא ברור.

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי אתה יכול לבחור רק מן הדף, ואין סיכוי שאין לך עוד קבוצות במנילה...חייב להיות עוד משהו במיוחד אם קיבלת

תוכניתן. מה הפרופיל שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים