עבור לתוכן

וודקה - נקודת קפיאה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם מישהו יודע מהי בערך נקודת הקיפאון של וודקה?

אפשר לשים במקפיא[בערך -4 מעלות צלזיוס] ללא חשש?

פורסם

וודקה שמים במקפיא

היא לא תקפא

פורסם

מקפיא זה - 18 ושמה זה לא קופא

פורסם

יש לי בקבוק וודקה במקפיא מסוכות ועדיין נוזלי לגמרי...וקררררר

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם. ידעתי את זה, פשוט רציתי אשרור סופי.

פורסם

טוב ... :nixweiss:

פורסם

מה עם בירה?

אם אני אשכח בירה במקפיא לכל הלילה, היא תתפוצץ או תישאר קרה כמו הוודקה?

פורסם

תלוי באחוזים רב הבירות כן היתפוצצו

פורסם

לא ניסיתי במקפיא ביתי אבל בעבודה יש מקפיא גילדות\חדרי הקפאה שיש בהם בירות בוודאות 24 שעות+ והם לא מתפוצצות.

פורסם

כמעט כל בירה, אם לא כל בירה, תתפוצץ במקפיא

לכן בירות לא שמים במקפיא אלא אם כן רוצים לשתות אותה שעה וחצי עד שעתיים אחרי ההקפאה

לא יותר

לא ניסיתי במקפיא ביתי אבל בעבודה יש מקפיא גילדות\חדרי הקפאה שיש בהם בירות בוודאות 24 שעות+ והם לא מתפוצצות.

זה משהו אחר

הטמפ' במקפיא גלידות היא שונה ויותר גבוהה מהטמפ' במקפיא ביתי

פורסם

לגבי מקפיא הגלידות לא יודע אבל החדר הקפאה הוא בסביבות המינוס 10 מעלות,

וזה הרבה יותר קר ממקפיא ביתי.

פורסם

מה עם בירה?

אם אני אשכח בירה במקפיא לכל הלילה, היא תתפוצץ או תישאר קרה כמו הוודקה?

אני שמתי בירה במקפיא (היינקן...) היא התפוצצה...

רציתי לשתות אותה באותו יום אבל שכחתי אותה שם.... למחרת בבוקר פתחתי תמקפיא הכל היה ריח של בירה...

פורסם

חדר הקפאה הוא שטח הרבה יותר גדול

מקרר גלידות הרבה יותר קרוב בנפח למקפיא ביתי

אני שמתי בירה במקפיא (היינקן...) היא התפוצצה...

רציתי לשתות אותה באותו יום אבל שכחתי אותה שם.... למחרת בבוקר פתחתי תמקפיא הכל היה ריח של בירה...

כנ"ל טובורג (רד וגרין) וגם לף (הכהה) וגם גינס

ד"א אפילו התפוצצו לי במקפיא של בית מלון

אי אפשר לרדת יותר נמוך מזה

פורסם

במקרר ביתי טוב לא מקרטע יש - 18 מעלות

ככול שאחוזי האלכוהול יותר גבוהים כך הסיוי לפיצוץ יותר קטן

שמתי טובורג במקפיא והוצאתי בידיוק שהיה קצת קרח זה תענוגגג בירה טובה

סטלה זה בירה בן הטובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים