פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים שלום לכולם מישהו יודע מהי בערך נקודת הקיפאון של וודקה?אפשר לשים במקפיא[בערך -4 מעלות צלזיוס] ללא חשש?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים בוודקה בעלת 40 אחוז נקודת הקפיאה היא בערך -30http://www.newton.dep.anl.gov/askasci/chem00/chem00924.htm
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מה עם בירה?אם אני אשכח בירה במקפיא לכל הלילה, היא תתפוצץ או תישאר קרה כמו הוודקה?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים לא ניסיתי במקפיא ביתי אבל בעבודה יש מקפיא גילדות\חדרי הקפאה שיש בהם בירות בוודאות 24 שעות+ והם לא מתפוצצות.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים כמעט כל בירה, אם לא כל בירה, תתפוצץ במקפיאלכן בירות לא שמים במקפיא אלא אם כן רוצים לשתות אותה שעה וחצי עד שעתיים אחרי ההקפאהלא יותרלא ניסיתי במקפיא ביתי אבל בעבודה יש מקפיא גילדות\חדרי הקפאה שיש בהם בירות בוודאות 24 שעות+ והם לא מתפוצצות.זה משהו אחרהטמפ' במקפיא גלידות היא שונה ויותר גבוהה מהטמפ' במקפיא ביתי
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים לגבי מקפיא הגלידות לא יודע אבל החדר הקפאה הוא בסביבות המינוס 10 מעלות,וזה הרבה יותר קר ממקפיא ביתי.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מה עם בירה?אם אני אשכח בירה במקפיא לכל הלילה, היא תתפוצץ או תישאר קרה כמו הוודקה?אני שמתי בירה במקפיא (היינקן...) היא התפוצצה... רציתי לשתות אותה באותו יום אבל שכחתי אותה שם.... למחרת בבוקר פתחתי תמקפיא הכל היה ריח של בירה...
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים חדר הקפאה הוא שטח הרבה יותר גדולמקרר גלידות הרבה יותר קרוב בנפח למקפיא ביתיאני שמתי בירה במקפיא (היינקן...) היא התפוצצה... רציתי לשתות אותה באותו יום אבל שכחתי אותה שם.... למחרת בבוקר פתחתי תמקפיא הכל היה ריח של בירה...כנ"ל טובורג (רד וגרין) וגם לף (הכהה) וגם גינסד"א אפילו התפוצצו לי במקפיא של בית מלוןאי אפשר לרדת יותר נמוך מזה
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים במקרר ביתי טוב לא מקרטע יש - 18 מעלות ככול שאחוזי האלכוהול יותר גבוהים כך הסיוי לפיצוץ יותר קטן שמתי טובורג במקפיא והוצאתי בידיוק שהיה קצת קרח זה תענוגגג בירה טובה סטלה זה בירה בן הטובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.