פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים הדברים הרגילים. מגבות, ברזים, אריחים... אתה יכול גם להשאיר שם משהו - בתולים. (הכל בצחוק, אל תבכו). אני מתפלא עליך כבר שכחת תסכום?צריך קצת מזלגות סכינים חדשים עוד מעט ראש השנה... על הדרך שים שם מודעות שבישראל יש הרבה קניבלים וזאת העונה שהם אוכלים בשר תאילנדי כמה תאילנדים בארץ יש צריך קצת לצמצם
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים אני מתפלא עליך כבר שכחת תסכום?צריך קצת מזלגות סכינים חדשים עוד מעט ראש השנה...איזה סכום?! הם אוכלים עם מקלות!
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים איזה סכום?! הם אוכלים עם מקלות!הם תאילנדים לא יפנים או סיניםואני לא כל כך חושב שהם אוכלים אם מקלות היום אם ביכלל הם אכלו אם מקלות
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר מצאתי חנות אחת שמרפסמת מחירים המחירים יותר נמוכים מהארץ ובהפרש די גדול :למשל : P5W DH Deluxe אחרי המרת מטבע לשקלים : 1235 ש"ח שזה די זול יחסית לארץ..הבעיה היא האמינות.. אי אפשר באמת לדעת אם זה המוצר האמיתי הוא משהו מת\ זיוף(הבהרה : אני לא טס כול שאר המשפחה שלי טסה צבא sucks)
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים הבעיה היא האמינות.. אי אפשר באמת לדעת אם זה המוצר האמיתי הוא משהו מת\ זיוףופה גילית את הבעיה של קניית כל מוצר בתאילנד.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים זהו שזה לא תמיד יש שם גם חיקויים ברמה של 1 על 1 ממש!!למשל מי שמבין בשעונים של חברות יקרות כמו רדו ברייטלינג ורולקס היום יש שם חיקויים שלהם 1 על 1 נגד מים אותה רצועה ושעון שעולה 10,000 שקל אפשר להביא ב 100$ חיקוי טוב כמו מקורי!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.