פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים כול המשפחה שלי נוסעת לתיאלנד ואני חושב מה כדי לבקש מהם להביאחשבתי על זכרון בזול - אני בקרוב מתכוון להחליף מחשבואוזניותיש לכם רעיונות לעוד דברים מענינים שכדי להביא משם?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים ממה שאני זוכר היה בבנקוק מקום מדהים בשם פאנטיפ פלאזה5 קומות של חלקי מחשב ושאר נגנים ותוכנות,מה שיש שם ממולץ הםלוחות אם,חלקי קירור,וכרטיסי מסך, זה מה שבזמנו היה שם אטרקטיבישראיתי.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר אז שווה להביא משם את כול המחשב? (חוץ מספק ומארז)כמה גדול אמור להיות הפרש המחירים?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים אם יש שם נינטנדו DS LITE+מכשיר גיבוים טוב וכרטיס מפצח הגנה אז שם זה צריך לעלות הרבה פחות מבארץ מה גם שאם המישפחה קונה אז זה יגיע הרבה יותר מוקדם מהזמנה שלא לדבר על שביכלל יגיע
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר אתם מכירים חנויות שמפרסמות מכירים שנמצאות שם? - אני רוצה לצייד את המשפחה שלי עם רשימת חלקים וכמה הם עולים בערךעל ds חשבתי אבל אין לי מושג כמה דברים עולים - אני יודע שיותר זול מבארץ השאלה היא בכמה
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים הרבה יותר זול מבארץ נינטנדו DS LITE צריך לעלות בסביבות ה130$ בחול אולי קצת יותר בארץ הוא עולה 1200 שקל וזה בלי לדבר על מכשירי גיבוים שבארץ עולים הרבה יותר בכל מיקרה יש לך תאתר הזה שנותן גם ביקורות-http://www.maxconsole.net/?mode=content&type=reviews
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים כול המשפחה שלי נוסעת לתיאלנד ואני חושב מה כדי לבקש מהם להביא חשבתי על זכרון בזול - אני בקרוב מתכוון להחליף מחשב ואוזניות יש לכם רעיונות לעוד דברים מענינים שכדי להביא משם? הדברים הרגילים. מגבות, ברזים, אריחים... אתה יכול גם להשאיר שם משהו - בתולים. (הכל בצחוק, אל תבכו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.