עבור לתוכן

איזה יציאה עדיפה יותר להראד דיסק?

איזה יציאה עדיפה יותר להראד דיסק? 470 הצבעות

1. 1. איזה יציאה עדיפה יותר להראד דיסק?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש לי סקאזי וגם איי די אי במחשב ואני רוצה לקנות הארד דיסק חדש (40 גיגה בערך 7200) והתלבתתי עם יזה יצאיה כדאית יותר ומהירה יותר

שפחות תאמץ לי את המחשב ותעביר קבצים מהר יותר בין הכוננים שבתוכה

תודה!

פורסם

תלוי איזה יציאת סקאזי יש לך ...

אם יש לך יציאת אולטרה פאסט ווייד סקאזי (uw ? :) אני כבר התבלבלתי עם כל ההגדרות של העניין ... אבל אני כן זוכר שמונים פינים... :)

אם זאת אחת מהיציאות המתקדמות והעדכניות ... אז סבבה ... אם זה פשוט סקאזי 2 (50פין ? ) אז ממש לא ... כי זה איטי

אבל קח בחשבון שהקשיח בהם יקר משמעותית ביותר מכל קשיח מודרני אחר בתצורת איי די אי ... וההבדלים בביצועים ... פשוט לא תרגיש ... או יהיו לטובת האי די אי ... בייחוד אם המחשב שלך הוא תחנת עבודה פשוטה ולא איזה שרת או תחנת ווידאו כבדה או עיבוד גרפיקה ...

אז לסיכום העניין ... יהיה לך יותר זול ועם ביצועים מספקים בהחלט לקנות ide ... לדוגמא ווסטרן דיגיטל מהסדרה של ה 8 מגה קאש ...

תהנה .

טל.

פורסם

I don't know much about SCSI, so I can't tell you what's better, I can however tell you that SCSI HDDs are insanely expansive.

פורסם

תלוי איזה יציאת סקאזי יש לך ...

אם יש לך יציאת אולטרה פאסט ווייד סקאזי (uw ? :) אני כבר התבלבלתי עם כל ההגדרות של העניין ... אבל אני כן זוכר שמונים פינים... :)

אם זאת אחת מהיציאות המתקדמות והעדכניות ... אז סבבה ... אם זה פשוט סקאזי 2 (50פין ? ) אז ממש לא ... כי זה איטי

אבל קח בחשבון שהקשיח בהם יקר משמעותית ביותר מכל קשיח מודרני אחר בתצורת איי די אי ... וההבדלים בביצועים ... פשוט לא תרגיש ... או יהיו לטובת האי די אי ... בייחוד אם המחשב שלך הוא תחנת עבודה פשוטה ולא איזה שרת או תחנת ווידאו כבדה או עיבוד גרפיקה ...

אז לסיכום העניין ... יהיה לך יותר זול ועם ביצועים מספקים בהחלט לקנות ide ... לדוגמא ווסטרן דיגיטל מהסדרה של ה 8 מגה קאש ...

תהנה .

טל.

אני תומך בהמלצה של מפיסטו (ווסרן דיגיטל 8 מגה) - אומרים שהוא פשוט מטוס...

פורסם

דיסק 40 גיגה של סקזי יקר מאודדדדדד, וגם לא נראה לי שיש שיפור ביצועים למשתמש הבייתי.

יאיר

פורסם

כן רק שרתי בית ספר או שרתי משרדים משתמשים ב-SCSI, הארד דיסק סקזי 40GB עולה כמעט 5000 שקל, אם הכסף הזה אתה יכול לקנות

WD 200GB 8 CACHEX3

פורסם

וגם כרטיס סקזי איכותי עולה דיי הרבה כסף.

יאיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים