עבור לתוכן

אל-קאעידה: צרפת היא מטרה

Featured Replies

פורסם

קצת לפני בוא המשיח

פורסם

אולי שמגדל אייפל יפול.

פורסם

לא נראה לי שהם יבינו.

פורסם

הבעיה בצרפת היא שלמוסלמים יש שם כוח פוליטי רב.

ואת דעתם של המוסלמים הצרפתים, כנראה שלא תוכל לשנות בהקשר הזה.

זה כמו שתצפה מערביי ישראל, נניח (סתם רעיון תלוש כזה, אתם יודעים), במקרה שתיפול קטיושה ותהרוג מישהו מהם, לגנות את נסראללה... ::)

פורסם

^^^

לא חסר כאלה שגינו את נסראללה..

ולעניין -

עכשיו בבוא הקטע של האפיפיור, והקטע של איום החדש של אל-קעידה זה מתחיל להתקרב לאט לאט למלחמת עולם שלישית, העולם מול האיסלאם הקיצוני...

ואם זה מה שאל-קעידה אומרים, הם יעשו את זה גם על גופתם המתה - כל האיומים שנפלו על ארה"ב לפני ה11 בספטמבר, פיגועי הטרור ברחבי העולם, עכשיו העולם צריך לקחת מאוד ברצינות את האיומים שלהם ולהתחיל לפעול, למצוא אותם בכל דרך אפשרית, לתפוס את כל מי שקשור, יודע עליהם לפני שהעולם יתחיל לירות עם הנשק שלו..

האיסלאם זאת בעיה מאוד רצינית, אי-אפשר לעצור אותה, אומרים מילה עליהם הם בבוא הרגע מחזיקים נשק ויורים, האפיפיור אמר דבר נכון מאוד, וחבל שהתנצל.

פורסם

שאלה מעניינת בהקשר של מלחמת עולם, כפי שרבים צופים, היא האם זה טוב שהמלחמה "תקדים להגיע" או שעדיף שייקח זמן...

אני אסביר... מצד אחד, ככל שעובר זמן, "מדינות הרשע" צוברות כוח (למשל, נשק גרעיני). מצד שני, העולם המערבי רק לאחרונה התעורר והבין שהאיסלאם העולמי הוא סכנה קיומית לו, ולכן מאמצים מודיעיניים רציניים בתחום של כלל העולם, התחילו רק לאחרונה. לכן, ככל שעובר הזמן, מחזק המערב את אחיזתו המודיעינית, ומשפר את היכולות המלחמה העתידית...

סתם מחשבה שעברה לי בראש... :)

XTPE, על פי סקר, 18 אחוזים מערביי ישראל היו חצופים מספיק כדי להודות שהם תמכו בחיזבאללה במהלך הלחימה. אני חושב שזה כבר אומר הכל.

מעבר לזה, אני מסכים איתך בכל מילה.

פורסם

אוקי

כמה דברים:

-הצרפתים הם אנטי-ישראליים,לכן זה מהאינטרס של החארות [הMERDE] האלה לתמוך בערבים

-הם יתעוררו למציאות אחרי שמגדל אייפל יפול

-גם אחרי הפיגוע הזה,הצרפתים יהיו פחדנים מדי מכדי לעשות משהו...בכל המאה הזו והקודמת הצרפתים היו הפחדנים והלוזרים של העולם...לא סתם גנרל צרפתי אמר במלחה"ע ה-ןן "הדרך המהירה ביותר לסיים מלחמה,היא להפסיד בה"

-דעת הקהל תשאר עוינת לישראל,הפיגוע הזה איכשהו יקבל תפנית נגד ישראל ואנחנו נואשם בו,בגלל שהתחלנו ב"מלחמה בלבנון",MARK MY WORDS...הרי אין להם אומץ להתעסק עם מי שיכול להחזיר להם,הם יעשו ממנו שעיר לעזאזל,כי אנחנו המטרה הקלה שלא תחזיר אש.

-ממילא בעוד כמה שנים כל צרפת תהיה מסולמית

איך בא לי לבעוט באיזה תחת צרפתי עכשיו.

פורסם

הלוואי שיורידו את הוותקין, אני אומר להחזיר את מסעות הצלב...

פורסם

דוגמה, אני איתך. עדיף שבאמת יהיה מסע צלב חדש או מלחמת דתות אחת גדולה מאשר המצב היום שבו המוסלמים מרשים לעצמם להכתיב את הדעות של שאר העולם. אני מקווה שהאפיפיור לא יתנצל כי לשם שינוי הוא צודק בדבריו על הנביא מוחמד.

פורסם

מאוחר מדי,הוא התנצל

פורסם

דוגמה, אני איתך. עדיף שבאמת יהיה מסע צלב חדש או מלחמת דתות אחת גדולה מאשר המצב היום שבו המוסלמים מרשים לעצמם להכתיב את הדעות של שאר העולם. אני מקווה שהאפיפיור לא יתנצל כי לשם שינוי הוא צודק בדבריו על הנביא מוחמד.

תכלס הוא צריך להתנצל, יש המון מוסלמים נהדרים בעולם, חבל שלא שומעים אותם יותר מידי.

פורסם

תראו לאיזה עולם הגענו! עד מתי הם ימשיכו להחזיק את העולם בביצים?! צריך להשמיד את כל הטרוריסטים העלובים האלה! לא צריך לפחד שכמה אזרחים שלהם ימותו, זה חלק מהעניין. מלחמה זו מלחמה.

אני האמנתי בשלום ובדיבורים עד שחוויתי פיגוע ירי in first hand ורק אז נפל לי האסימון, הם לא בני אדם! הם יצורים נאלחים ומיותרים.

ד"א, אל תראו במה שאמרתי כגזענות, אני לא בא נגד האיסלם או נגד ערבים. אני מדבר על מוסלמים קיצונים וטררוריסטים בלבד. אין לי שום בעיות עם גזעים, דתות ועדות.

פורסם

תכלס הוא צריך להתנצל, יש המון מוסלמים נהדרים בעולם, חבל שלא שומעים אותם יותר מידי.

הוא לא צריך להתנצל כי הוא צודק. אם הייתי יודע איך האיסלם התפשט וממשיך להתפשט בעולם היית מבין שאליומת ודיכוי שאר הדתות בדרכים אלימות היא הדרך הכמעט בלעדית.

פורסם

לדעתי כל דבר כזה טוב ליהודים כל סכסוך עולמי בין מוסלמים ללא יהודים מצוין לנו.

כל פיגוע באירופה טוב לנו

כל פיגוע בארה"ב - (גם כזה שממוקד במטרות יהודיות) טוב לנו

אני מניח שפרעות כמו שהיו בצרפת הם רק עניין של זמן

ואם זה יתפרץ -זה יהיה כמו מגיפה של האיסלאם נגד כל העולם..

כל התבטאות מפוקפקת של אחמנדיגת הזה או של בשאר אסד -עושה לנו עבודה חיובית וטובה

אם להודות באמת -9.11 עשה לנו רק טוב

ואם היו מורידים את המטוסים עכשיו באנגליה -היה עוד יותר טוב ליהודים (הסבלנות מול איראן הייתה מתקצרת פלאים)

צר לי אם אני נשמע אכזר או חרא.

אני פשוט מסתכל על זה בעיניים פקוחות לרווחה......

אם לממשלת ישראל היה שכל היא הייתה יוזמת אירועים כאלו (בשם האיסלאם) המטרה שלי היא הישרדות שלי ושל משפחתי.

בקצב הזה אני מתרחק מממטרה זו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים